טוב הגיע זמן לעידכונים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אתמול חגגנו חודשלדת.....
    לא היינו משהו כמו 12 שעות בבית....

בבוקר יצאנו לטיפת חלב.. חיסון ראשון עבר בהצלחה הנקתי את אגם והיא עשתה לה את החיסון תוך כדי שהנקתי אותה...
    היא בכתה משהו כמו שלוש שניות והמשיכה לאכול כפרה על הדובונית שלי....
    שקלנו אותה והיא כבר 4105 מתוקה אוהבת את החלב של אמא :))))
    שוב קיבלתי הערות- על זה שהיא אוהבת יותר את צד שמאל, על לשים אותה יותר על הבטן.. שאני לא מבינה איך יותר כי כשהיא ערה היא על הבטן נקודה!! ומי שחברה שלי בפייסבוק יודעת כמה יפה היא מרימה את הראש והיא גם מגיבה לגירויים ומסובבת את הראש מצד אחד לשני.. אז מה היא רוצה ממני???
    היא גם ממש העליבה אותי היה קטע שאגם התנתקה מהציצי אז דיברתי אליה ואמרתי לה "מה קרה בובי את לא רוצה עוד?", אז האחות טיפת חלב אמרה את לא רואה שהיא מחפשת??נראה לי את לא יודעת לקרוא את הסימנים של הילדה....
    יואוו אני הכי יודעת הכי מבינה אני פאקינג הבנתי שהיא לא אהבה טמפרטורה של חלב שאוב אז מה איך את מעזה להגיד את זה????

2 תגובות
עמוד 1

• לגבי הטיפשת חלב: שתלך תחפשששששששששש!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה