מבואסת מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות, היה לי איחור של יום והבדיקה הבייתית יצאה שלילית, היום בבוקר הגיע המחזור, אני מאוכזבת מאוד מאוד.
    אני בת 31 עם ילד בן שנתים נכנסתי להריון ישאר אחרי החתונה בלי בעיה, המחזור שלי סדיר כמו שעון שווצרי.
    יש לי פחד שאני לא יצליח להיכנס שוב להריון ולא יהיו לי יותר ילדים. אני יודעת שאני מטומטמת שאני חושבת כך.
    אני מנסה לא לחשוב על זה ולא להתעסק בזה, כל חודש אני מחכה לביוץ ואחר כך לתוצאה בין לבין אני מנסה לא לחשוב ולהתעסק בענייני היום יום.
    ושוב מגיע סוף החודש והמחזור מופיע.

מה עושים איך מוציאים את זה מהראש?
    האם צריך ללכת לרופא?
    אני מאוד רוצה הריון!

רחלי דהן
7 תגובות
עמוד 1
  • רחלי אל יאוש! ותוציא את הפחדים האלו מהראש שלך!!! כל עוד לא עשית שום בדיקה רפואית הכל תקין! יש לי חברה שנכנסה להריון השני שלה לאחר שנה!!! כמה זמן את כבר מנסה??
  • אל תתבאסי יש לי סיפור בדיוק אחד על אחד כמו שלך
    התחתנתי לפני שנתיים למרות שלקח לי 5 חודשיים להיכנס להריון
    וזה הייה זריז וגם לי יש מחזור סדיר למרות שעכשיו אני מנסה לברר
    כל כמה ימים זה מגיע אני יודיע לך כשאני יקבל מחזור....
    יש לי ילדה מקסימה בת שנה ו-3 חודשים ומאוד מאוד בא לי עוד ילד /ילדה /הריון
    החודש כל כך ההיתי בטוחה שאני בהריון שכניראה שמחתי יותר מדי מהר
    עשיתי היום בדיקת הריון ויצאה שלילית ולאחריו בדיקת ביוץ שכניראה הפס בדיקה הפעם הייה יותר הביר ב5 ימים אחרונים עשיתי בדיקת ביוץ שכל הזמן היתה חיובית
    מצטערת שחפרתי...
    שורה תחתונה קבעתי תור לרופא נשים לקראת סוף החודש
    אני הולכת לתפוס אותו מהחולצה ולהגיד לו אני רוצה הריוןן

• לפחות אתם חוויתם הריון אחד..... אני אפס....
  • ממי אל תדאגי יהייה בסדר ברוך השם הרופא אמר הכול תקין אצלך בואי אני יספר לך סוד
    כמה שנים לפני שניכנסתי להריון עם הילדה שלי עברתי הפלה (גרידה)
    ההיתי בת 18 ושלא הצלחתי להיכנס להריון אני ממש נבהלתי ושמעתי כל מיני סיפורים
    על מישהיא שעברה הפלה ומאז לא ניכנסה להריון ממש ממש פחדתי
    שבחיים אני לא יחזיק תינוק משלי הלכתי לרופא בדק אותי אמרו לי הכול תקין
    ואז התחלתי לאכול סרט על בעלי אולי הוא עקר???

• טוב ניראה לי אני ילך על זה.... אחרי המקווה יום שני הבא! יצא לי טוב בחגים נשתולל.....
  • בנות תודה רבה איזה כייף שיש לי תמיכה כזאת אתם מקסימות,
    אני מנסה שלושה חודשים, לא לקחתי גלולות שמרנו בדרכים אחרות כך שהגוף שלי נקי, לא עשיתי שום בדיקה מאז הלידה, ילדתי קיסרי ולכן לא הלכתי לרופא נשים לבדיקה שאחרי הלידה (האתר נשאר כמו שהוא לא הייתה רעידת אדמה המבין יבין).

נראה לי שגם אני הולכת לתפוס את הרופא שלי מחר מהחולצה, אני חוצה הריון
    עוד החודש ועם צריך אני הקבע פגישה גם עם החסידה!

רחלי דהן
  • חחחח ב"עה שולחת לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה