ועוד שאלות בנוגע להנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן ותודה שוב לכל המאחלות המדהימות והתשובות שנתתן, הן מאוד מרגיעות.
    מדהים איך ישנם דברים שפשוט שכחתי...
    בקשר להנקה:
    בבי"ח הנקתי כל 4 שעות ויותר ואיך שהגעתי הביתה עברנו לכל שעתיים ואפילו פחות. האם זה נורמלי??
    אני לא זוכרת...
    בלילה הוא אוכל כל 2-3 ש' זה מעט?
    האם מישהי נותנת בקבוק של חלב מטרנה לפני השינה ואח"כ ציצי? ראיתי שרובכן נותנות בקבוק של חלב שאוב ואז הנקה אבל האם מישהי נותנת תחליב לתחילת הלילה ואז הנקה?

4 תגובות
עמוד 1
  • תמרי היתה יונקת כל שעתיים

• בהתחלה הם אוכלים כל שעתיים בהנקה
    וזה טבעי לא מעט יש ילדים שיושינים יותר זה משתנה מילד לילד

אני לא הייתי מוסיפה בקבוק בלילה ולא ביום עד שהיא התרגלה להנקה וינקה טוב מאוד אחר כך התחלתי להוסיף פעם ביום בקבוק וזה רק כדי להרגיל אותה לבקבוק אם אצטרך ( הולכם לאיזה מקום או משהו..)
    עם הזמן הם יונקים יותר ומתחיל הזמן להתארך כל 3 או 3.5 שעות
    בגיל חודשיים הבת שלי הייתה יונקת ויושנת בלילה 8 שעות רצוף
  • א. זה נורמלי.תני לפי דרישה.גם אם זה כל שעה וחצי.
    ב. המלצה חמה - אם את רוצה להצליח בהנקה : אל תכניסי בקבוקים.בכלל.שאיבה מבקבוק הרבה יותר קלה ואחר כך תינוקות מתעצלים לינוק ולאט לאט עוזבים את הציצי ( מתחילים להתפנק ולבכות שלא נוח להם).כשמתחילים לשאוב עם משאבה אז פוחת החלב בצורה דרסטית. היניקה של התינוק והרוק שלו מעודדים את ייצור החלב.
    ומי שאומר שבגלל מטרנה/סימילאק בלילה תינוקות ישנים טוב יותר - זה ממש לא נכון. תינוקות שיונקים ישנים לילה שלם. ותינוקות שניזונים רק ממטרנה ישנים לילה שלם. הכוונה שלי שמטרנה או סימילאק לא יגרמו להם לישון טוב יותר.
    55555
  • זה משתנה מילד לילד
    בבהי"ח הדס בכל לא רצתה לאכול...
    רק כשהגענו הביתה היא אכלה וישנה המון עד שהייתי צריכה להעיר אותה כל 3 שעות
    ומאז היא קמה לבד
    אבל יש ימים ששל שעתיים
    יש ימים גם של שעה וחצי בין הנקה להנקה
    מה שתמיד אומרים זה - "בהנקה לא מסתכלים על השעון"
    יש רעב- מספקים את הצורך הזה...לא משנה מתי..

כשהם גדלים וכבר יהיה סדר יום אז הרווח בין האכלה להאכלה יעלה
    אבל מה שאת אומרת שעתיים שלוש זה הגיוני בהחלט ולא מעט מידי.

לגבי תחליף- נתתי במשך שבועיים וחצי (זה עשה לה גזים אז הפסקתי)
    אבל בעקרון נתתי לפני ה"שינה" ואז בלילה המשכתי בהנקה...
    למה את שואלת?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה