העלית לי חיוך על הבוקר.....

מצחיק שאין פתרון אבל עצם זה שיש לנו אותה בעיה נורא חיזק אותי...חחח
זה נשמע כאילו ענין של מה בכך, אבל אין שבוע שבו הם לא מזמינים אותנו לבוא אליהם, או רוצים לבוא אלינו, תכלס אצלנו הבית והגינה הרבה יותר קורצים להם וכל פעם מחדש זה סיוט....
עכשיו הזמנו סלון ופינת אוכל חדשים, עלה לנו הון תועפות - בחיים לא הוצאתי כאלו סכומים על ריהוט - ואין לי בעיה עם הבן שלי כי הוא ילד עדין ורגוע ומבין כשמסבירים לו. אשכרה הפחד שלנו הוא מה יהיה כשהם יגיעו - אנחנו אשכרה מדברים על זה אני ובעלי. הבעיה היא לא הילדים, אם לי היה ילד שובב ומתפרע הייתי מחזיקה אותו קצר כשהולכים לבית זר ושומרת כל רגע לפני שהוא הורס ושובר משהו.
ההורים שלהם באים אלינו, משתקעים בספה כאילו יצאו לחופש....לא שומעים את הצרחות, לא רואים את ההשתוללות....אני ובעלי מעירים לילדים שלהם וכל שניה פוקחים עין לאן הם הולכים ומה הם עושים...
וכל פעם שנשבר משהו (תביני הם כבר שברו לי כמה דברים בבית!!!!!!!) אז ההורים כאילו כועסים אבל זה לא דרסטי ברמה של "אנחנו הולכים עכשיו בגלל מה שעשית" או להעניש אותם וכו'.
שלא לדבר על זה שהילדים האלו פותחים ארונות בלי רשות, מוציאים ממתקים, עוגיות וחטיפים ואוכלים לפני האוכל - הבן שלי רואה וכמובן רוצה גם...
חגיגה שלמה

סליחה שתפסתי טרמפ על השרשור שלך כדי לחפור על החברים שלנו....
פשוט נורא מזדהה חשבתי שזו בעיה שרק אני מכירה מקרוב....
אולי זה אותו זוג?חחחחחחחחחחחח