יש לי נבחרת מובחרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , אתמול והיום הייתי במעקב זקיקים ובדיקת דם , אני קצת לא מרגישה בנח לספר על הזקיקים שלי , בהתייחס למה שרשמתן על התפתחות הזקיקים שלכן, אצלי בכל שחלה יש בערך 16 זקיקים והכי גדול 17 ...
    אני נפוחה בבטן כמו בלון ,וכנראה שהשבוע אני אעבור את השאיבה - מלחיץ ...

אני יודעת שאני אמורה להיות עכשיו בשמים כי אני ממש בעיצומו של טיפול , אבל אתמול קיבלתי מכתב פיטורים , וע"פ חוק אני אמורה להיות מוגנת , אבל קשה כי הראש שלי עכשיו ממש לא בפוקוס ולהתחיל עכשיו עם בירוקרטיה של עו"ד והרגשה לא נעימה בעבודה ,באסה ..
    מקווה לבשורות טובות ,ואני כל הזמן אומרת לעצמי שהכל לטובה ...

יום טוב
7 תגובות
עמוד 1

• אל תתביישי
  • יאו איזה יופי שיהיה בהצלחה בשאיבה מחזיקה אצבעות
  • בהצלחה בהמשך הטיפול , אולי עדיף לך עבודה אחרת במקום להילחם במקום העבודה שלך
  • וואווו איזה כמות יפה של זקיקים!!!
    מאחלת לך טיפול מנצח!

לגבי העבודה שלך, כמה זמן עבדת? כמו שהבנות אמרו, מגיע לך פיצוייים! אל תוותרי....
    זה ממש לא בסדר, זה כמו לפטר אישה בהריון... בטוח יש הרבה מידע באינטרנט שיכול לסייע לך.
    בהצלחה!

• מה יש לך להתבייש???
    אני הייתי משוויצה בהם כמו שיותר
  • תודה לכן יקירות על התמיכה והעידוד,עכשיו אני אכן מרגישה כמו אמא גאה, . לגביי נושא העבודה שלי,אכן נעזרתי באינטרנט וגם התייעצתי עם ייעוץ משפטי של נעמת וגם עו״ד לדיני עבודה אני כרגע ממש בעיצומו של עימות איתם נראה איך יתפתחו הדברים. קרן,עבדתי שם כשמונה חודשים,לפי מה שבדקתי אם את מעל חצי שנה אז יש לך את כל הזכויות. וללבית- אין מצב שאני אחפש מקום עבודה אחר,איזה מקום יעסיק אותי שבחודש ראשון לעבודה אצטרך להעדר לבדיקות וכל מה שכרוך בטיפולים??!! ושוב אינסוף תודות על איחולי ההצלחה ,מחזירה לכן איחולי הצלחה  
  • קודם כל שיהיה בהצלחה.
    לגבי הפיטורים את לא צריכה לשבור את הראש, את ניגשת למעסיק שלך עם האישורים שאת בטיפולים ואומרת לא שזה לא קביל.
    מבידה והוא בכל זאת יחליט לפטר אז תפני לעורך דין.
    הכי חשוב בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה