שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום שמתי בפעם הראשונה את תאיר על הטרמפולינה
    והיא פשוט נשפכה

14 תגובות
עמוד 1
  • בטח.
    גם מעיין היתה ישנה בטרמפולינה, רק שימי לה משהו סביב הראש כדי שלא יפול לה על הכתף...
    יש כמו צווארונים כאלה לתמיכה בראש....
  • ת'האמת אני לא זוכרת (צריכה סדנת ריענון דחוף..)
    אבל נראה לי שלא מומלץ ממש לישון בטרמפולינה (כמו בסלקל). נמנומים קצרים זה בסדר אבל לא ממש לישון..
  • קודם כל מאוד חשוב שהיא לא תהיה יותר מידי בישיבה. היא צריכה להיות בשכיבה בשלב הזה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אפשר לשים אותה בגיל הזה- אבל לא להרבה זמן כלומר לא לישון שם שינה מתוקה..

כמובן שתיהיי ערה לידה כי כמו שאמרת היא נשפכת בתוכה.
    יש את הצווארנים האלה שקונים למניעת הנפילה של הראש
    וכמובן לקשור בכל פעם! אפילו אם זה רק לשניה.

• אוי טרמפולינה נקודה רגישה אצלי (וגם אצל מיטל)
    תראי אין ספק שזה מאוד עוזר לעבודות הבית ולהתנהלות היום יומית - עדיפות לוותר על זה - זה הרגל מגעיל שקשה לגמול ממנו

• תודה בנות

• אני בעד

• אצלי היא ממש לא התרגלה לזה
    אני לא שמה אותה להרבה זמן
    10 דקות רבע שעה גג... וגם זה יותר מידי

אני חושבת שזה תלוי בילד

• מיטל

• סיוני ברגע שהחלטתי היו 3 ימים קשים וזהו!!! אם לא גמלתי עד עכשיו, אמרתי ולא נעים להודות אבל זה מטעמי נוחות שלי...

יו אמאלה רווחהההההההההההההה

ממש לא שכחתי את הכאבים ברגל ימין

• טוב, אז גם אצלינו עניין הטרמפולינה מאוד רגיש.
    זה ממש לא בריא לשים אותה בטרמפולינה, ויגידו לך את זה כל אנשי המקצוע שתפגשי.
    אבל, אותי הטרמפולינות הצילו! הן פשוט נתנו לי טיפה זמן לנשום, בזמן שהרגליים עבדו!
  • ויקי למה זה לא בריא?

• ענבלי, כי הפוזה של הטרמפולינה זו לא שכיבה מלאה.. סוג של ישיבה. לא שזה לא בריא ואיסורים וכו וכו, אבל עדיף במינון נמוך, כמו אצלי

• מיטלי תודה בובה בהחלט פתרת לי כמה דילמות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה