היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!!! אני חדשה כאן... כבר כמה חודשים אני קוראת ועוקבת- ועכשיו אזרתי אומץ להצטרף :) אני בת 25. אנחנו מנסים 3 חודשים להיכנס להיריון... מזה כ-5 חודשים המחזור שלי התחיל להשתבש והוא מגיע בין 28 ל-38 יום. למרות שעד אז היה סדיר מאוד- כמו שעון שוויצרי :))) כל 28 יום. אני ללא גלולות כבר מעל שנתיים, אך נמצאה ציסטה קטנה על שחלה השמאלית וכנראה היא זאת שגורמת לשיבושים :((( מאוד קשה התקופה האחרונה, אני בריאה ברוך השם, ואני לא רגילה שיש לי שיבושים כאלה.... אני בחששות ודאגות.... הרופא אמר לי לחזור אליו למעקב עוד כחודשיים.... ואני לא יודעת מה לעשות.. אנחנו כל כך רוצים את ההיריון הזה!!!!
    מעבר לזה, אני מאוד שמחה להיצטרף :))) אתן נהדרות...
11 תגובות
עמוד 1
  • היי הדר ברוכה הבאה
  • היי הלן!!! הציסטה הזו לא נעלמה, לאחר מעקב.... הוא אמר שזה יכול להקשות... אך זה אפשרי... אני מזהה לפי כאב בצד והפרשות ....
  • הי הדר ברוכה הבאה
    האי סדירות גם יכולה לנבוע משינויים הורמונלים בגוף
    (נסיון כניסה להריון)
    זה די טבעי בכול זאת כל אחת היתה רוצה להיכנס להריון בחודש הראשון
    את 3חודשים מנסה את רק בהתחלה אין לך מה להילחץ
    לגבי הציסטה אני לא ממש מבינה בזה ........
    אבל בכול מיקרה כאן יש לך חברה של בנות מקסימות ומפרגנות שישמחו
    לייעץ/לעודד/ולשמוע
    מאחלת לך בהצלחה

• הבנתי
    גם לי היה אותו דבר אל תתיחסי זה כלום !
    תמשיכי לנסות להיות רגועה ואני בטוחה שתצליחי

• היי, אני גם בת 25 ואנחנו מנסים כבר 9 חודשים!!!!! ככה שיש לך עוד זמן להישתגע במחשבות.... אני הייתי 7 שנים עם גלולות אבל הרופא אמר שזה כבר לא קשור לגלולות... יש לי עוד חודשיים עד שתהיה לי שנה לנסיונות, אחרכך נתחיל כבר לדאוג....
  • liliael לא קשור לגלולות
    חברה שלי לקחה שנים גלולות נקלטה לאחר חודש
    ואני אחרי 5 חודשים ללא גלולות ולקחתי אותם 10 חודשים
    אבל הכל יכול להיות לכל גוף לוקח זמן שונה ולכן זה מאוד אינדיבידואלי
    בשלב זה את כבר יכולה לבקש בדיקות
  • האמת שעשיתי כבר אולטרסאונד ביום השלישי של המחזור ובדיקת דם להורמונים והכל יצא תקין....
  • אז הכל בסדר פשוט להמשיך לנסות

• ברוכה הבאה
    שיהיה המון המון בהצלחה והכי חשוב תהיי רגועה

• ברוכה הבאה למועדון חח
    גם אני הייתי לוקחת גלולות והפסקתי לפני חמישה חודשים ועד עכשיו אני ובעלי מנסים להרות.
    מאחר לי המחזור כבר בחודשיים ואין הריון ואין כלום אז גם האיחור הזה של החודשיים מעכב אותי מלנסות לההמשיך להרות אז זה ממש מבאס.
    יהיה בסדר רק הכי חשוב בלי לחץ ומחשבות מיותרות!
    כל אחת והזמן שלה..
    בהצלחה

חדד
  • איחור של חודשים??????? ועשית בדיקת דם?????? איך זה יתכן....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה