רוצה דעה אובייקטיבית..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• צירפתי תמונה.. מאז שסיפרתי אותו כבר כמה אנשים העירו לי
35 תגובות
עמוד 1
  • לא מגבילים ילדים באוכל! זה יכול לגרום לטראומות כי זה נושא מאוד טעון.
    חוץ מזה הוא שמנמן מתוק:-) לא נראה לי בעייתי בכלל.

• אני לא חושבת שהוא שמן
    אבל תמשיכי לשמור שיוכל נכון ולא חטיפים שלא בריאים וכאלה
    את צריכה לבדוק את המשקל שלו אם תקין לגילו... את גם יכולה להתייעץ עם רופא משפחה את גם יכולה לבקש הפניה לתזונאית שדריך אותכם מה כן לתת לילד לאכול ומה לא

• חשבת אולי שהילד זקוק לתשומת לב ודורש אותה באמצעות האוכל?
    שימי לב אם את מעסיקה אותו מספיק

וכן,הוא מלא לגילו...
  • אני בעד מה שאיפי אמרה
    אם זה מטריד אותך תפני לתזונאית..

בעיני הוא סופגן מתוק מתוק מתוק!!!

• קודם כל שיהיה בריא.
    שנית העין שלהם בתח* שלו.
    שלישית... הוא אולי מעל הממוצע של ילדים בגיל שלו, הכי טוב לעשות אם העניין ממש מטריד אותך
    גשי איתו לדיאטנית בקופה בה אתם חברים והיא תגיד לך מה הכי נכון לעשות אם בכלל!

ולגבי מה ששאלת... אני לא רואה אותו כילד שמן, כלל וכלל לא ואני מאוד אובייקטיבית
    הוא לא צנום אבל בהחלט לא שמן!
  • הוא נראה לי ילד בריא ומאושר! כן הוא גדול יחסית בגוף אבל הוא לא שמן!
    לדעתי אל תרגילי אותו בשום פנים ואופן לממתקים וחטיפים
    לי יש שני ילדים ציפלונים ואני מונעת מהם את זה (כמובן לא לחלוטין אבל משתדלת שלא יהיה מבחר בבית) כי זה פשוט לא בריא! זה סתם סוכרים ופחמימות ללא ערך תזונתי כלשהו. מעדיפה לתת פירות ואפילו עוגיות פתי בר או עוגה שאפיתי אבל לא מוצרים תעשייתיים....
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • ממי הוא אפילו עוד לא בן 4 - איזה שמן תגידי לי? יש לו עדיין בייבי פאט - זה מקסים ומתוקי!!
    אבל מה שכן חשוב זה לשים לב ולא להיות יותר מדי שאננים....
    הוא פעיל מספיק? (פיזית הכוונה)
    אני מאמינה שהגבלות באוכל עלולות להוביל לטראומות קשות יותר בעתיד - אז גם את זה עדיף לעשות באמצעות דיאטנית
    ואת באופן עצמאי יכולה למצוא לו תעסוקה פיזית (אפילו חוג ספורט זה נהדר)

• הוא לא שמן בכלל!!!!!
    זה ילד גדול ובריא (טפו טפו עליו5555)!
    צריך פשוט להשגיח על ת**** בריאה וזהו. לא יותר מזה בגיל שלו!
    ועובדה שלפני אף אחד לא אמר לך כלום, רק עכשיו התחילו. בטח אנשים לא רגילים לראות אותו בתספורת הזאת.
    ילד שמן יהיה שמן בכל תספורת, וזה לדעתי.
    אל תגבילי אותו באוכל, זה עלול ליצור בעיות בעתיד...
  • לפי התמונה הוא נראה לי קצת מלא - לא משהו מדאיג.
    מה שאולי כן טיפה מוזר זה שהוא רעב כל שעה. אולי לתת לו יותר לשתות מים, אולי באמת צריך יותר "להפעיל" אותו (כדי להסיח את דעתו).

בכל מקרה נראה לי שהכי טוב לקחת אותו לתזונאית שתמפה את הבעיה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הילד שלך מדהים, יפיוף ומשגע! שמן?!?!? תסלחי לי אנשים פשוט לא נורמלים!!!!!!!!!

אין לי מה לכתוב לך בנוסף כי אצלי יש את הבעיה ההפוכה, ילד סרבן שלא אוכל כלוווום, אבל פשוט הייתי חייבת לכתוב לך שהילד שלך מעלף ושמן זה הדבר האחרון שהייתי חושבת עליו!!!!!

אני נדהמת כל פעם מחדש איזה טיפשים אנשים, איך הם יכולים לערער אותנו ולהוריד לנו את הביטחון כהורים, כאנשי מקצוע, או סתם פשוט כבני אדם. אל תשימי לב להערות מפגרות!!!
  • מי זו החסויה המפגרת?
  • קודם
  • ממש לא שמן
    You're my heart, you're my soul

• אני לא חושבת שהוא שמן
    אבל כדאי מאוד מגיל קטן להרגיל אותם לאוכל בריא ולת**** נכונה

• תודה בנות הרגעתן אותי
  • התכוונתי לת-ז-ו-נ-ה מה זה הצנזורה הזו
  • גם אצלנו מלמדים בגן לאכול נכון ובריא זאת שנת בריאות

• חחחחחח

ת****

ת****

ת****
    כמה כוכבים רואים??? חח טוב נדפקתי קצת בעבודה היום לא יום משהו
  • לדעתי הוא מהמם!!!!!

• קודם כל לדעתי חשוב לא רק לראות את המשקל אלא לראות משקל ביחס לגובה .
    אצלי המצב הפוף בני יחסית מנוך ודי ציפלון אבל אוכל וזולל כל מה שבא לו וזה עניין של חילוף חומרים .
    אם הוא גם גבוה וגם משקל בהתאם אז תשימי על כולם ***.
    http://www.holdthatpic.com/
  • עדי מאמי - על פניו הוא נראה עדיין עם שומן ילדותי כזה, יש מדדים מאוד ברורים ביחס למשקל וגובה.
    את אמא מעולה! לכי עם הלב שלך, תקשיבי מי האנשים שאומרים ומעירים לך, באיזו נימה זה נאמר ואם יש ביקורתיות בדבריהם.
    יש אנשים שבאמת רק מחפשים מה לא בסדר ושניהם ניראים מתוקים למדי 555555555.
  • מאמי אני מסכימה עם אלו שאמרו שאם את לא רגועה, אז אפשר להתייעץ עם רופאת המשפחה או עם תזונאית.
    הם מתוקים!!!

------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הוא בכלל לא שמן!
    מה זה השטויות האלו?! לאנשים תמיד יהיו הערות כאלה מעצבנות!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • מאמי
  • הוא ממש לא שמן,הוא נראה בריא ויפה
  • קשה לשפוט לפי תמונה...
    אם את מודאגת תלכי איתו לדיאטנית, היא תמדוד אותו ותשווה אותו לעקומות גדילה - ואז תראי אם יש מקום לטפל או שהכל תקין
    לגבי סידור הארוחות והרווחים ביניהן היא גם יכולה לעזור לך
    ואני חושבת שבהחלט אפשר לתת חטיף ביום (גם לילד שסובל מעודף משקל) כדי לא לגרום לחסך אצל הילד.

• דעתי היא שיש לך שני כוכבים בבית
  • תודה בנות אין עליכן
  • טוב לי פעם בטיפשת חלב אמרו " שאני אמא ראה כילד לא עולה טוב במשקל " מה נעשה - אנשים מעדיף לדבר על אחרים במקום להסתכל במראה . שימי פס על כולם.
  • אוייי מותק!!!!!!!!!!!!!!!
    תראי כמה כוח יש לך!!!!!!!!!!!
    אפילו את מיכל דליותת (היא בטוח התבלבלה במספר ה"ת"!!!!!!) הצלחת להביא לפורום שלנו!!!!!!!!!
    אני כבר מפנה לה את מקומי (טוב נו, גם ככה אני חולה...) בפורום "תמיכה נפשית"!!!!!!!!!!
    מיכל - אנחנו בהחלט זקוקות לך כאן יותר!!!
    ותרשי לי לא להתייחס להערות בקשר לעידן. לדברים שנאמרים ללא ביסוס קליני/נחקר/מוכח - אסור להתייחס. נקודה.
  • אני בכלל לא רואה שום בעית משקל כאן אצל אף אחד מהם. איזה שטויות !!! על תקשיבי לאף אחד. ותספורת תמיד מבגרת את הילדים אז אולי בגלל זה אומרים לך ככה. תציעי להם בעדינות לסתום את הפה ! יש לך ילדים מדהימים!
    ולגבי חטיפים , הם לא קונים אותם . את זאת שמחליטה מה לקנות ומה לא. מה שלא יהיה בבית לא יכלו לאכול

• קודם כל, גם לי קשה להתרשם מהתמונה, אבל אני זוכרת שמאז ומתמיד הוא היה בממוצע עליון, לא? נראה לי שזה מאוד קשור גם לגנים שלכם

דבר שני, אם את מקפידה על אכילה נכונה, מאוזנת והוא פעיל מבחינה גופנית אני לא רואה שום בעיה.

לגבי האכילה כל שעה... גם אופק דין ככה (במיוחד מאז הניתוח ביולי) ולפעמים אני נותנת לו פרי ולפעמים אומרת שעוד מעט אוכלים ושימתין.

ממש עכשיו בא עליי וביקש לאכול פרי ורק לפני פחות משעה אכל פולקע וחצי וקערה מלאה של פסטה, וגמבה בצד

• עדידוששש,אני ממש אוהבת את הילדים שלך,בתמונות הם תמיד מחייכים וזה מאוד משקף את היחס-האוהב והעוטף שלך אליהם

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה