תאמינו לי- איזה מזל שיש את הפורום הזה- גיליתי ש - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא אמרו לנו כלום על פישוק הרגליים והירכיים בבית החולים לא ידעתי שבכלל אני צריכה לבדוק את זה עד שקראתי את השרשור של סיון! התקשרתי לטיפת חלב והיא אמרה לי כן צריך לבדוק את זה בין 6 -8 שבועות ואני אומרת לה בשוק
13 תגובות
עמוד 1
באמת מוזר. לי אמרו גם בבי"ח, גם בטיפת חלב וגם הרופאת ילדים שגם נתנה לי הפנייה.
שיהיה בהצלחה!
גם לי לא אמרו בבית חולים כלום במקרה הייתי אצל רופאת ילדים - בגלל הראש של אוראל של הזמן היה מופנה ימינה והיא נתנה לי הפנייה לירכיים בהתחלה חשבתי שהיא מצאה משהו חריג ובגלל זה היא נתנה לי הפנייה עד שאתמול סיוון אמרה שגם היא הלכה והבנתי שכולם צריכים ללכת
רק למען הסר ספק כעיקרון ולפי מיטב הבנתי היום שולחים את כולם (ובעיקר בנות) אצלי ספציפית זה מקרה קצת אחרי בגלל שלהב היתה עכוז ולה כן היה עיכוב בהתמקמות של עצמות האגן (לא היינו צריכים רצועות זה הסתדר בעצמו) אז כל הילדים שלי צריכים לעבור את הבדיקה. מה גם עוד דבר שבודקים זה את קיפלולי הירכיים = אם יש אסימטריה (ברגל אחת 3 קפלים ובאחרת 2 לדוגמא) אז שולחים - וגם זה היה אצל נועם בגיל שבועיים ואז נתנו לי הפניה (קבעו לי את התור רק לגיל חודשיים ועד אז גם הקפלולים הסתדרו
כשהייתי בבית חולים במקרה קראתי את התיק שלה וראיתי שהיא צריכה לראות אורטופד שאלתי ואמרו לי שכן ממש מעצבנים מה אם לא הייתי קוראת זה היה נשאר ככה
את רואה מה זה ענבל מזל שקראת!!!!
איזה אנשים עובדים בבתי חולים מדובר פה בתינוקות!!!! תינוקות!!!!אנעל ראבק
הרי זה ידוע שיש רשלנויות לא אכפת להם רוצים פשוט לסיים את המשמרת ולעוף הביתה
גם אני לא ידעתי על הבדיקה הזאת כשילדתי... במקרה בגיל חודש הייתי עם מעייני אצל הרופא בגלל חום שהיה לה, והרופא הזיז לה את הרגל ושמע מין קליק כזה... אז הוא אמר שאנחנו צריכים לעשות אולטרסאונד לפירקי ירכיים והתפלא שלא ידעתי מבית החולים על זה... הקיצר מעייני היתה חודש וקצת עם הרצועות האלו
אייי, מזל שאנחנו כאלה עירניות
רועי, נסיך יקר שלנו , אמא ואבא אוהבים אותך מאוד !!
נסיך קטן שבבטן, מחכים גם לך!!!
מה אפשר לעשות נגד זה? להתקשר לבית החולים למחלקת יולדות????
בא לי להוציא את הכעס שלי על מישהו!
אין מה לעשות נגד זה ממי, רק להתעצבן בשקט
הבדיקה נעשית עד שבוע 12... אם את גרה במרכז יש מרכז של הכללית ברמת אביב שמהיום למחר נותנים תורים - זה קרה לי כבר פעמיים... בלי לחץ לכי להזמין תור..
[/center] ]
בנות אין לכן מה לכעוס על בית החולים! מי שאמור להדריך אותכן זה טיפת חלב ורופא ילדים.... זה התפקיד שלהם ללות אמהות טריות...אם היו אומרים לכן עוד בביה,ח רוב הסיכויים שהיית שוכחות גם ככה מזה עד גיל 6 שבועות... אותי לפחות לא ממש עניין מה אומרים שאני צריכה לעשות עוד 6 שבועות ... מעניין אותי מה קורה עכשיו ומתי אני כבר הולכת הביתה... אז אם תכעסו על מישהו זה על טיפת חלב ורופא ילדים שצריך לתת הפניה .