הלוחשת לתינוקות במבצע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
8 תגובות
עמוד 1
  • אני רואה שאי אפשר להתחבר עם הקשור, אז כנסו לאתר של "גוזרים קופון"

• אני רציתי, תודה שחשבת עליי

• תכתבי בגוגל "גוזרים קופון" זה האתר הראשון שמופיע, מיד תראי את המבצע.
    זה לא אותו הספר, בפעם הקודמת זה היה סודותיה של הלוחשת לתינוקות(ספר כחול), עכשיו יש משהו אחר בסידרה לתינוקות ולפעוטות. תנסי לברר מה ההבדל בניהם באתר של סטימצקי או צומת ספרים -שם בד"כ כותבים תקציר על הספר.

בהצלחה
  • מה ההבדל בין הספרים"הלוחשת לתינוקות"
    "סודותיה של הלוחשת לתינוקות"

אחד מה היא לחשה להם
    ואחד מה היא גילתה תוך כדי?

• יש את הכחול שזה סודותיה של הלוחשת ויש עוד אחד שזה פיתרון בעיות.. זה מה שבמבצע עכשיו.
    נראה לי שאזמין אותו, שם לפי מה שהבנתי היא מדברת על בעיות ספציפיות שעולות בגילאי תינוקות שלושה חודשים ומעלה עד שנה בערך ...
    בעיות כמו התמודדות עם שיניים, מחלות, בעיות שינה, בעיות באוכל וכו וכו

http://www.gozrim.co.il/center/matar_2books/ הנה הלינק למי שלא הצליחה לפתוח את הקודם

• אז רגע מיטל
    זה שבמבצע כרגע- "פותרת את הבעיות"
    זה מה שאני צריכה?

או שאני צריכה את הקודם עם הסודות?

זה מחולק לפי גילאים?

• שניהם טובים לך

• אוווףף... איזה באסה!!!!
    פיספסתי....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה