אונברסיטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכיון שעדין לא רכשתי שטיח פעילות
    אני שמה את האונ' במיטה (כמובן הדס עליה)
    זה בסדר?
    או שאני צריכה על משהו ישר ישר כמו רצפה?

9 תגובות
עמוד 1
  • אני שמה על הריצפה 2 שמיכות עבות ועל זה את האוניברסיטה

• כן אני גם יכולה לעשות את זה
    אבל נוח במיטה
    השאלה אם זה מזיק....

• גם אני הייתה שמה על המיטה.
    אבל עדיף לעשות כמו שיסמין אמרה, ככל שהמשטח קשיח יותר זה בריא וטוב יותר ל"תרגילי בטן" שהם עושים!
  • במיטה שלה??זה לא גדול מידי למיטה??
    אין לי מושג בכל אופן

• שאלה מעניינת עשיתי את החג אצל חמי ולא לקחתי מזרן פעילות אז שמתי את האוניברסיטה על המיטה לדעתי אין בזה משהו מזיק רק שהמזרון קפיצי אז יותר קשה לשים אותם על הבטן למשל

• מאיזה גיל מתחילים להשתמש במזרן פעילות?
  • אני שמתי על המיטה מטעמי נוחות ובדיעבד מצטערת על זה, כי המיטה לא מהווה משטח חזק מספיק וזה באמת מקשה על דברים כמו הרמת ראש בשכיבה על הבטן.
    ממליצה לשים על הרצפה על שמיכה עבה או שתיים אפילו, אבל שיהיה משטח קשיח וישר מתחת
  • בוטנית בערך מגיל שבועיים שמתי אותה אבל ככל שזה יותר מוקדם יותר טוב כדי להרגיל אותם

• יסמין
    כשכתבנו מיטה
    התכוונה המיטה שלנו- הזוגית
    לא של הקטנה

וכן אתן צודקות
    באמת יותר קשה שם כי זה לא ישר כלכך....
    הארתן את עיני- תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה