בנות בקצרה עליי. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני כבר 3 שבועות עם חום שעומד על 37+ ומגיע גם ל 38+ זה באופן רגיל אצי כבר ומורידה אותו עם נורופן או אקמול..הייתי מיליון פעמים אצל רופא משפחה הוא לא בדק לי כלום לא דם ולא כלום כול פעם נותן לי מרשם אחר והתרופות לא עוזרות..לי ניראה שזה אכן מהזריקות..בחיים לא היה לי חום שנימשך 3 שבועות.אתמול עבדתי משמרת לילה פשוט עד שעה 12 בלילה הייתי גמורה ונורא סבלתי בעבודה רצו כבר לשחרר ותי לבית אבל התעקשתי להישאר כי יש חובות ומשהו צריך לשלם אתם, אחרי שעה 12 לכחתי אקמול שהשפיע עליי רק כעבור שעתיים ופשוט כאילו התעוררתי חדשה איך שהחום ירד..כרגע התעוררתי מהשינה ואני שוב עם חום שעומד על 38.2 , ז ברור לי שזה או מאיזה דלקת או תגובת לוואי לזריקות.. האם יכול להיות שבגלל החום הזריקות כמו גונאל לא משפיע עליי? להזכירכן שלשום באולט' ראו זקיקים קטנטנים בגודל 4 מ''מ..העלו לי את המינון ל150בכול הזרקה ויום רביעי יש לי בדיקת דם וסונרשוב אבל ניראה לי וב לא יראו כלום.. העם בזמן שיש לי חום עדיין יעשו לי שאיבה או שבמצבי לא?
10 תגובות
עמוד 1

• מוזר העניין עם החום
  • זהו רופא פוריות שלי לא מודע מהעניין כי לא סיפרתי אני מפחדת שיגיד שאסור לי הרדמה כללית לצורך שאיבה..ומצדשני אני מפחדת גם שיקרה לי משהו בהרדמה כללית כי הסתרתי את נושא החום אוףףףףףף..מחראני ילך שוב לרופא משפחה שיפנה אותי לבדיקת דם..

• אני מסכימה עם כל מילה של לילי!!!
    הרופא פוריות שלך חייב לדעת על זה!
    את צריכה להיות חזקה בטיפול ואם הוא יחשוב שלא תעמדי בזה אז אני הייתי מקשיבה לו.
     זה לא צחוק בכלל...
    תתייעצי איתו דחוף לגבי זה, זה לא נורמלי להיות עם חום כמה שבועות.
  • אני לא מאמינה שלא דיווחת על החום לרופא שלך והמשכת את הטיפול כרגיל...
    מחר על הבוקר את חייבת ליצור איתו קשר ולעדכן אותו! זה מאוד מאוד מסוכן!!!!

אנחנו לא רופאות אבל חום שבועיים זה אומר שהגוף שלך מנסה להתמודד עם משהו ואת פשוט מתישה אותו כי את לא קשובה לעצמך!

אני מצטערת שאני ככה נשמעת כועסת אבל את חייבת להבין שהטיפולים האלו זה לא משחק והרופא שלך צריך להיות במעקב ולהנחות אותך להצלחת הטיפול....

אם הגוף שלך לא יהיה חזק הוא לא יעמוד בטיפול....אל תתעלמי ממה שהוא מאותת לך ושום רופא משפחה... תפני רק לרופא פוריות שלך!
    תרגישי טוב!
  • מצטרפת לבנות, כל מילה נוספת מיותרת!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אני חושבת. כמו כל הבנות,את חייבת להודיע לרופא פוריות שלך לגביי המצב הבריאותי שלך,ברגע שיש לך חום משמע שיש סוג של דלקת בגוף ,הגוף שלך מנסה להתמודדאבל לא מצליח,חבל שתמשיכי עם הטיפול ולבסוף לא תעברי שאיבה,לפני הכל הגוף שלך יצטרך להתמודד עם השאיבה ולא יהיה מסוגל כי הוא יהיה חלש,בנוסף חלילה יכול להווצר לך דלקות או זיהומים בזמן שאיבה,אז תקחי אחריות על הבריאות שלך ותדווחי לרופא שלך !! איחולי בריאות והמון כוחות

• קודם כל תרגישי טוב

וגם אני קצת כועסת עלייך (קצת הרבה אפילו)

את עם חום כבר 3 שבועות ?????
    והרופא פוריות לא יודע ?
    סליחה אבל זה ממש חוסר אחריות מצידך !
    אולי אסור לך להמשיך בטיפול ?
    אולי את מזיקה לעצמך ?
    חום 3 שבועות זה לא נורמלי

דחוףףףף לגשת ולשבת עם רופא הפוריות
    הבריאות שלך יותר חשובה
    ואם צריך לדחות את הטיפול והחום לא עובר
    אז כל דבר לטובה
    אסור לך להזניח דבר כזה מחייב בדיקה
    בהצלחה ותעדכני מה אמרו לך

• אני מסכימה עם הבנות.. תדאגי קודם כל בריאות שלך!
    תרגישי טוב, תעדכני אותנו.
  • היי בנות כרגע חזרתי ממשמרת לילה..תודה על הדאגה בנות..הפחד שלי זה שהרופא יגיד לי לעצור את הטיפול ואז מה? פשוט הכול הלך לפח,גם המון כסף לזריקות האלה וגם התיקווה הכול ילך לפח..וברגע שאני מסיימת טיפולי פוריות אני בטוחה שיפטרו אותי מהעבודה הם מחכים לזה בקוצר רוח שם..אבל אני יצור היום קשר עם היחידה בה אני מטופלת ניראה מה הוא יגיד..אין לי רואפוריות ספציפי אחד זה מחלקה של הפריה ובה כמה רופאים מטפלים בי לא רופא אחד..הם הולכים לפי התיק שלי..האקמול משפיע לי ל 8 שעות ואז שו מתחיל לאטלאט לעלות לי החום במהלך משמרת לילה שלי (12 שעות) לכחתי פעמיים אקמול איך שראיתי שמתחיל לעלות החום ישר לכחתי.. אוף ידעתי משהו יתפקשש..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה