בנות חייבת עזרה מיכלי את בטוח מבינה בזה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי....
    בגלל הפצע שיש לי בפטמה אני לא מניקה משד ימין.. אבל על מנת שלא יתפוצץ לי ושימשיך לייצר חלב בצורה סדירה אני שואבת ממנו...
    אז ככה בשאיבה (כל שש שעות כי אני מניקה כל פעם מצד אחד.. אז על מנת לדמות הנקה) יוצא ממנו באזור ה- 90 מיליליטר...
    ובנתיים מהשני מטפטף (אני שמה מתחת בקבוק) 30 מיליליטר.. סך הכל 120 מיליליטר...
    עד אתמול הייתי נותנת לאגם בקבוק עם 90 מיליליטר והרגיש לי שזה לפעמים מספיק ואפילו יותר מידי ובזמן האחרון נראה שלא מספיק..
    העלתי לה ל- 120 מיליליטר כי זה מה שיוצא בשאיבה ואני מסוגלת לספק לה את זה.. ואז אני עושה פעם יניקה פעם בקבוק שאוב.. עד החלמה מלאה של הפצע+פיטריה...

האם היא צריכה יותר מהכמות הזאת?.. האם זה מספיק?...
    בת חודש ויום שוקלת ארבע קילו מאה...

אשמח לתשובות :)))

4 תגובות
עמוד 1
  • חחח למה שאני אבין בזה?
    נראה לי שהתבלבלת...

אצלי היא אוכלת בבקבוק פחות מ 90 אפילו רק 60-70
    היא לא מתה על בקבוקים כלכך ומעדיפה את הדבר האמיתי אז אני
    נותנת לה גם ציצי..

נראה לי ש 120 לבת חודש- זה מעולה ומכובד!!!
    אבל- בעלות ניסיון ממני יעזור לך יותר

• אוראל שלי שהיה בן חודש גם היה אוכל120
    כל עוד היא לא פולטת יותר מידי זה בסדר
    שתאכל טוב ותגדל

• ירדנוש, תני לה כמה שהיא צריכה! 120 זו כמות הגיונית לגיל הזה.. לפעמים היא תסיים לפעמים רק 90 וכו וכו רק תסבירי לה שזה חלב יקר ערך שלא תבזבז

• זהו לפי מה שהבנתי אם היא לא היתה רוצה עוד היא הייתה מוציאה את הבקבוק...
    או בניגוד לזה פולטת...
    אז זה לא קרה.. היא אכלה בטירוף.. וטפו טפו לא פלטה... אומנם לא עשתה גרעפס אבל היא לא מאלו שמפנקות בגרפסים....
    והיא נרדמה שדודה לגמרי אחרי 10 דקות....

נקווה שזה בסדר.. סך הכל נראה לי הגיוני לעבוד לפי הדרישה של הילדה ולא של איזה נוסחא

תודה בננות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה