תגידו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה המצב?
    ממאוד התגעגעתי אין לי הרבה זמן כי הבוס שלי החליט שהוא חושב שמשעמם לי ונותן לי מליוןןן דברים ולכן אני כמעט לא מצליחה להכנס ולכתוב פה..אבל אני קוראת ומתעדכנת עליכם כמה שאפשר..
    היום הייתי בהעמסת סוכר..ולא היה נורא היא ערבבה לי את זה עם לימון..הפחידו אותי כבר שזה מגעיל וזה היה דווקא סבבה..
    ומחר......חודש שישי!!!!!אני לא מאמינה..כמה חיכיתי לזה..כמה חיכיתי להריון הזה ולילד הזה והנה הוא בתוכי:)
    רציתי לשאול..ואני מפחדת לשאול כדי לא להתבאס רצח.. מתחילת ההריון עליתי בערך 6 קילו.. זה סביר?.... אני מזה מפחדת להעלות יותר מידי..
    כמה אתן עליתן?....
    המשך יום נפלא!!
13 תגובות
עמוד 1
  • 6 ק"ג עד עכשו זה לא נורא בכלל...
    אני עליתי 15 ק"ג (התחלתי ב- 44 ק"ג וסיימתי ב- 59 ק"ג).
    בהריון הזה התחלתי ב- 51 ק"ג ואני כבר ב- 54 ק"ג (ואני רק בשבוע 6...)
    אז להיכנס לפרופורציות...

• בהצלחה בתוצאות של הבדיקות
    זה באמת לא נורא בכלל

אני עליתי 12-13 בהריון כולו
    6 קילו עד עכשיו זה מעולה

• אני עליתי 24 קילו...
    אז אני מבקשת....
  • אני עליתי (בנתיים) 7 ק"ג
    ממש אין ממה להלחץ הבנתי שישראחרי הלידה יורדים להם לפחות איזה 6 ק"ג

בהצלחה עם התשובות
  • עדי אני בהלם!..כמה את שוקלת עכשיו?
    ואני מקווה באמת לשמור על פרופורציות..גם של הגוף חח..
    וג'ני איזה קטע בדיוק שכתבתי לך בשירשור שלך ענתה לי אחת במרכז מידע"שלום מדברת ג'ני.."חח
  • עכשיו אני שוקלת 51 אבל אני נמוכה 1.56

• דייי..נמוכות זה הכי חמוד! אבל כל אחד רוצה את מה שהוא לא.. אני מטר 70 ככה שאת מבינה......חח
  • אני הר מהלך חחחחחחח.
    הריון ראשון העליתי כל ההריון 9 קילו
    ועכשיו.... אחחח איזה חגיגה דפקתי ההריון הזה... בלי רסן - אז עכשיו אני הר מהלך.
  • ליבי..אפשר לשאול כמה זה הר מהלך?חח
  • המשקל שלך מעולה!

זו עליה הדרגתית וטובה
  • אני חודש חמישי
    עליתי 7 קילו
    1.58
  • זה בכלל לא הרבה...

אני בשבוע 31 ועליתי עד עכשיו 12 קילו וזה המון
  • העלייה במשקל משתנה נראה לי שזה בסדר 1-2 קילו בחודש טוב מאוד
    בהריון ראשון עליתי 25 קילו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה