-
עם פטמה מס אחת לוקח לנו 15 דקות בערך,, כרגע עברנו לפטמה 2 עם הפסקה לגרעפס לוקח 10 דקות בערך.. הכל תלוי ברעב של תמרי.
די פחדתי לעבור פטמה אבל שמתי לב שפטמה1 כבר עולה לתמרי על העצבים
-
לדעתי שעה וחצי לארוחה זה המון בזמן. את גם לא חייבת לעשות הרבה הפסקות מספיק שתיים, אלא אם יש איזושהי בעיה כמו ריפלוקוס או כל דבר אחר.
-
כן, אני לא חייבת לעשות הפסקות
אבל אני לא זאת שאוכלת
-
אז אנחנן כבר אוכלים בין 180 ל 240, שיהיו בריאים, וזה לוקח בין 10 ל 15 דקות בהתאמה. בלי גרעפסים באמצע. רק נותנת להם לנוח כמה שניות באמצע.
כשהם אוכלים דייסה אז אני משתמשת בפטמה 3 או X
-
ויקי ומיטל זוכרות איך היה בגיל חודשיים
ולא עכשיו?
זה יעזור לי- תודה
-
בגיל חודשיים הם אכלו פחות, בסביבות 100 מ"ל, וזה לקח להם גם בסביבות ה 10 דקות.
-
בקיצור- טרפו
-
מאמי, היא אוכלת כמה שהיא צריכה. לפעמים הם ממש דורשים לאכול וכשאני מביאה להם אוכל אז הם אוכלים הרבה פחות מבדכ"כ.
כל עוד היא עולה במשקל, אין לך מה לדאוג.
-
מאמוש בגיל חודשיים תמר היתה מתנחלת על הציצי.. כצמעט ולא היתה אוכלת מבקבוק... וכשמבקבוק גג 15 דקות לאיזה 100.. אבל זה כמעט ולא קרה
-
אני נותנת לקטן סימילאק
ודי זורמת איתו
לפעמים הוא מסיים 120 בשלוק ואז גרעפס (ככה כותבים?
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
מיכל, נראה לי שהדסי מה שהלוחשת קוראת "נשנשנית"....
-
גם שלי נשנשית אבל כשרוצה לנשנש היא ממש צורחת כמו מטורפת. גם אז לדחות אותה ב-15 דק'?
-
לא חייבים 15 דקות, סתם זרקתי...
-
אצלנו 20 דקות אם היא ממש רעבה... אני לא מאכילה אותה בבקבוק אלא בעלי או אמא שלי... אני רוצה לתת רק ציצי
-
אני לא זוכרת בדיוק כמה זמן זה היה לוקח אבל אצלי הוא לא היה עושה הפסקות שותה כמה שצריך ושנמאס לו הייתי מפסיקה.
אף פעם לא הייתי מנסה לדחוף לו שוב את הבקבוק.. זה מתכון בטוח לגזים כי לעיתים הם אוהבים את המציצה שמרגיעה אותם ולא תמיד זה נובע מרעב.
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי
-
מאמי אין לך מה לדאוג. כשהיא רעבה היא אוכלת.
היא באחוזון טוב ואת יכולה להרגע.
גם אצלינו האכלה עם הפסקה באמצע לוקחת בסביבות רבע שעה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.