היי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    שוחררנו הביתה ביום שישי ערב יום כיפור למזלי הייתי בבית כמו שרציתי
10 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    כמו שאמרתי לך גם דור נולד ככה וגם עם צהבת ודחינו את הברית את יכולה להתעייץ עם הרב שיתן לכם לחכות ל 3 קילו ושהקטנציק יתחזק מצהבת

• ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מזל טוב
  • מאמי שיהיה המון מזל טוב
  • הנה עדכון -
    הייתי אתמול בטיפת חלב ובאמת הוא עדיין לא במשקל והוא דווקא עלה יפה ולמזלי אין ברית היום אבל אני מאמינה שמייד אחרי החג נעשה אין טעם לדחות בהרבה כי אחכ זה יותר כואב.
    שקד דווקא מקבלת אותו דיי יפה ומאוד רוצה לעזור ותמיד מביאה לי טיטול ומגבונים וכל מה שצריך ועם נחנו עושים משהו בשידה שלו ישר היא מביאה כיסא ורוצה להסתכל וכנל עם האמבטיה שלו ואתמו אחרי שקילחנו אותו אמא את צריכה משהו נוסף פשוט כשהיא רוצה היא בובה אמיתית
    שם עדיין אין רק אחרי הברית וגם תמונות אני מבטיחה לשים רק אחרי הברית

המסנג'ר שלי: [email protected]

• איזה חמודה
  • שמחה לשמוע שהוא עלה קצת במשקל
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • זו רק אני או שלא סיפרת בכלל על הלידה!!!!!!!!!!!??????????????
  • וואיייי איזה פספוס הוא נולד
  • לירונועם הסיפור שלי מופיע בהמשכים בהודעה שילדתי.
    אורטלוש, גם שקד לא היתה גדולה לשבוע שהיא נולדה והבינו שזה טורשתי והרופא להריון בסיכון שהייתי אצלו במעקב אמר לי שעכשיו הוא עדיין מתרגש ובגלל זה שלח אותי למיליון בדיקות והייתי בהשגחה בבית חולים כל יום בערך ואמר שבהריון הבא בכלל לא יתרגש מזה שהם קטנים - מה לעשות אני לא יודעת להביא שלוש ומשהו ק"ג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה