כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו, באיזה גיל מותר לתת להם לחם? מעדן כמו גמדים ודניאלה?
    מתי אפשר להביא להם אוכל שהוא פחות טחון, שיש בו כבר חתיכות מזון?
    תירס?
    ובגילם, כמה מים הם צריכים לשתות?
6 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת כלום

• ממה שאמרו לי בטיפת חלב:
    מוצרי חלב מגיל 9 חודשים, אוכל מוצק יותר לפי התינוק - נותנים בהדרגה פחות טחון. לחם אני לא יודעת... מים נותנים כמה שהם מוכנים...
  • באיזה גיל מותר לתת להם לחם? מאז תחילת הטעימות. אני נותנת ללולי למצוץ קצת את הקשה של הלחם. זה קצת מסוכן וצריך להיות בהשגחה צמודה כי אפשר חו"ח להיחנק. בגדול לחם עצמו כשהם מתחילים ללעוס.
    מעדן כמו גמדים ודניאלה? מוצרי חלב מגיל 9 חודשים, חלב עצמו מגיל שנה
    מתי אפשר להביא להם אוכל שהוא פחות טחון, שיש בו כבר חתיכות מזון? אפשר לאט לאט להתחיל לנסות לראות האם הם לועסים, ברגע שמתחילים ללעוס אפשר להוריד את רמת הטחינה ולתת יותר גס
    תירס? שוב פעם - כשיש שיניים ומתחילים ללעוס
    ובגילם, כמה מים הם צריכים לשתות? זה אני לא יודעת לפי דעתי כמה שיותר ולפי דרישה (כמובן הכל בגבול הטעם הטוב)
  • היי ויקי,
    נכון שבטיפת חלב אומרים לתת מוצרי חלב מגיל 9 חוד'
    וחלב ניגר מגיל שנה, אבל אני התחלתי לתת טעימות של
    מעדנים וגבינה לבנה מגיל 7 חוד' וב"ה הכל בסדר
  • תודה בנות.
    אני כבר נותנת להם מזון טחון עם מעט חתיכות וזה הולך סבבה, אבל זה קצת מפחיד אותי.
    נראה לי אני אתן להם לטעום גמדים, נראה איך הם יקבלו את זה.

אולגה, תודה, עשית לי קצת סדר בבלאגן.

ועוד משהו, ביצה, ממתי נותנים? איזה חלק?
  • ביצה מעוכה את כבר יכולה לתת להם חופשי, גם את הלבן וגם את הצהוב.
    לבריאל נתתי את החלמון(הצהוב) מעוך עם קצת גבינה לבנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה