כאבים מיחושים וכיו"ב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב,
    אני ידועה כהיפוכנדרית , בחיי השוטפים סובלת ממיגרנות ומאלרגיה קשה לאבק, הפסקתי ליטול תרופות לשתי הבעיות מתחילת ההריון...
    אני בשבוע 17 +, אחרי סריקה ראשונה ולפני חלבון עוברי.. לשמחתנו (טפו טפו ) הכל תקין, אבל לי יש באופן קבוע כאב מוזר שבא והולך בבטן התחתונה.. ממש נמוך בצד ימין, לפני שלושה שבועות הייתי אצל הרופא שלי, שאמר "יש דופק - הכל תקין"... אבל זה לא עובר... בנוסף לכך בלילות האחרונים ממש קשה לי לישון, בחילות שקצת חזרו וכל הגוף מגרד לי (!!!!) לא רק הבטן.... וכמובן אי אפשר בלי צננת שאני לא מצליחה להפטר ממנה כבר מעל שבוע (לא נוטלת שום תרופה), ורופאת א.א.ג אמרה שאין דלקת משום סוג..ומתעטשת ברמות שעדיף לא להיות לידי (אם התינוק שלי שומע - הוא בטוח נבהל ).
    מבחינת משקל - התחלתי הריון במשקל גבוה, 82 קילו - 1.53, ירדתי שניים בהתחלה ולא עולה בנתיים...
    הייתי חייבת "לשפוך" את כל המיחושים ושמישהו ירגיע אותי -בבקשה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

נשמע לא מדאיג, אך כדאי להבדק
    אינני יכול לומר מעבר לזה ללא בדיקה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה