:( מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דנדוש עם אי ספיקת חך מועמדת לניתוח הארכת חך כולל עדין חסימה מלאה בשתי העיניים
    גם הארכת חך וגם את החסימה יסדרו באותו ניתוח
    בדצמבר אנחנו בהכנה ראשונית לניתוח בבית חולים מאיר שם יושב הרופא שינתח אותה (הפרופסור שבדק אותה היום)
    זהו למרות שהוא לא חידש כלום אני מרגישה ככה

12 תגובות
עמוד 1
  • ב״ה שהניתוח יעבור בהצלחה ושהכל יהיה מאחוריכם!!!

• מותק בע"ה הכל יהיה לטובה ועד אז קבלי המון חיבוקים וחיזוקים
  • תודה בנות אני רק לומדת מכל זה שחשוב להסתכל על חצי הכוס המלאה על מה שיש לנו ביד ולא על מה שאין אבל תמיד לשאוף להשיג את מה שאין ולהפכו ליש

• מקפיצהההההההההה

• מקווה שיעבור מהר וההחלמה תהיה קלה ומהירה

• שיעבור מהר, והעיקר שיעזור לה ויפתור את כל הבעיות!

• תודה

• שיהיה בהצלחה
  • תודה לגבי הברכה מהרב כבר 2 בירכו אותה ביניהם הרב אבי זרקי רב הקהילה הבוכרית שדנדוש מתה עליו .
    שוב כלפי חוץ אני ניראת חזקה כי ליד דנדוש עם הכל חייבים להיות חזקים וזה מראה את אותותיו היא רגוע ומאוד חייכנית

• עצוב לשמוע

מחזיקה לכם אצבעות שהכל יעבור מהר ובשלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה