סקר- מצב כלכלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתם משתמשים בויזה או בציקים? עד איזה סכום יש לכם ויזה?
    האם אתם נכנות למינום? עד איזה סכום אתם נכנסות למינוס?האם גם את ובעלך עובדים?
    האם אתם מצליחים לסגור את החודש?
    תודה לכל העונות.....
8 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו חיים בעיקר על מזומנים, אין לנו כרטיסי אשראי, רק בנקט!
    ופנקסי הצ'קים משמשים רק לתשלומים לגן של הילדה.
    המסגרת שלנו עד 10000 ש"ח ובעלי כרגע המפרנס היחיד.
    כמובן שלמזלינו אנחנו חיים בדירה שלנו וההורים של שנינו
    עוזרים לנו במה שיכולים עם הקניות לילדה בעיקר (ביגוד, נעליים, צעצועים)
    ולרוב אין לנו חובות ומינוס בבנק.
  • רוב ההוצאות שלנו בעיקר בויזה, כדי שנוכל לעקוב אחר ההוצאות ולא להתפזר...כך שלא נכנסנו למינוס, לכן אני אפילו לא זוכרת מה מסגרת הויזה

• בעקר בויזה, מסגרת של 30K ש"ח לכל אחד.
    עוקבים בדריכות אחר כל ההוצאות כדי לא להיכנס למינוס
    שנינ עובדים
  • תמיד ש נינו עבדנו.. התקופה האחרונה חריגה שבעלי לא עובד. ב"ה עוד לפני שתגמר האבטלה שימצא עבודה!!!

• אין לנו צ'יקים אם רוצים ויזה ומזומן
    לא נכנסים למינוס אני ובעלי יש לנו הכנסה גבוהה תודה לאל
    המסגרת של בעלי גדולה לא יודעת כמה בדיוק
    אני לא עשיתי מסגרת תמיד החשבון שלי בלוס
  • משתמשים בכל אפשרויות-התשלום,כי יש משמעת-עצמית וזה הכי נוח כך.

אין-מינוסים,כשהיכרתי את בעלי סגרתי לו את המינוס,כשהיינו עוד חברים, בכך שהוא התחיל לחיות בזכותי באורח-חיים פשוט ושמח ומאז אין-מינוסים, תודה לאל.

בעלי עובד (הרבה-שעות ורחוק מהבית) ואני לא-עובדת עדיין רישמית, כך שזה דרש ממני להיות מאוד עם יד על הדופק בכל-הכרוך בהתנהלות-הכלכלית שלנו ולחסוך בעלויות ואף לייצר מקורות-מימון בעצמי.

אני יודעת שגם לך ישנה תינוקת בת שנה ואת איתה בבית.

גם אני בחרתי לחיות כך,עד גיל שנה וחצי.

אבל במקביל,עשיתי מלא-חלטורות בשעות שבעלי החליף-אותי : ימי ו' בוקר+ערבים(סידור-בתים תמורת ציוד לנעמה,
    שיעורים-פרטיים תמורת שירות מאנשי-שירות,
    שיעורים-פרטיים וכמובן כל-התחזוקה של הבית עליי,ללא שימוש במטפלת/עוזרת),

זה דרש ממני להיות מאוד חרוצה,לא-לבזבז אף-רגע..גם במחיר,שבעלי עם הילדה בסופש"ים בפארקים וכו' ואני במקביל נמצאת בבית וממשיכה לעבוד בבית).

בעיני,צריך להיות עם המון-סבלנות כדי לעשות את מה שעשיתי במבט לאחור..אולי לעיתים עדיף כבר לקנות בהנאנגר-זול ביגוד לילדה ולקחת תינוק נוסף לטיפול בו בבית

• קניות ,יציאות וכו.. במזומן.. בויזה רק הוט ופלטינום של כללית ועוד כמה חיובים וחובות שפרסנו לתשלומים.. עם גומרים את החודש? תלוי עם לשנינו הייתה משכורת טובה (וזה אומר עם עבדתי חודש מלא בלי חיסורים) אז בטח שסוגרים וגם מרשים לעצמינו להיתפנק מהכסף עם המשכורות לא משהו אז משלמים מים ארנונה וחשמל ושאר התשלומים וחיים ממה שנישאר..
  • לרוב בכרטיס אשראי
    לא יודעת עד איזה סכום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה