סיפור הלידה של גלי שלי... (: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיפור הלידה של גלי:
    אז בשבוע 39+1 כבר כולי מיואשת... לא מבינה למה הקטנה לא יוצאת, הלכתי לביקורת בבית חולים כרמל, פתיחה 1.5 מחיקה 70% .... אוף איזה יאוש... כבר ציפיתי לזירוז, ניסיתי הכל, סקס, הליכה בים, עליית מדרגות,חליטת עלי פטל, חליטת קינמון אבל כלום ושום דבר...
    הרופא שלי, ד״ר אוסלנדר רמז לי ששמן קיק מזרז אם כ״כ קשה לי וגם האחות ששיחררה אותי הציעה לשתות שמן קיק 30cc פעם ב 6 שעות עד 3 פעמים ביום... חזרתי הביתה ואמרתי לעידן ״ אני מחר יולדת״ ״ לא מעניין אותי כלום!
    כשחזרנו מהביקורת עידן קנה שמן קיק והתחלתי במלאכה.... זה לא היה נעים במיוחד ( תופעות הלוואי) אבל זה עשה את העבודה.... יש צירים!
    השעה הייתה שעת צהריים וחיכיתי שיגיע כבר הערב כדי שאמא שלי תגיע ותעשה לי רפלקסולוגיה, בשעה 21:00 היא הגיעה וזה היה אחרי 2 מנות של שמן קיק החלטנו שיש צירים סדירים ונוסעים לכרמל.
    עידן הגיע מפגישה עם חברים שלו ונסענו עם התיקים, לא הייתי בטוחה שמדובר בצירים אפקטיביים, יש לי סף כאב גבוהה... ואכן הבחורה שקיבלה אותי למוניטור צחקה שראתה צירים סדירים של 130 בערך....
    לאחר בדיקת הרופא הפתיחה היתה 2 וחצי והחליטו שאחכה בחדר צירים.... שלחתי את עידן הביתה לישון ואמא נשארה איתי... אחרי שעתים בחדר צירים הרגשתי שאני רוצה למות מרוב כאב... די אני רוצה אפידוראל.... העבירו אותי לחדר לידה עם פתיחה של 4. .וצירים יפים המרדימה הגיעה ובאמת שזה שום דבר! ומאותו רגע חיי הפכו מגיהנום לגן עדן... הרגשתי הכל, יכולתי ללכת אם הייתי רוצה, האפידואל היה קל ביותר.
    עידן כבר חזר לבית החולים ואנחנו רק מחכים לבואה של הנסיכה... עוברת שעה והפתיחה 5 ותוך שעה נוספת כבר פתיחה 10... אמרתי למיילדת שיש לי קקי, ואני רוצה סיר... היא הסתכלה עליי בשוק , בדקה ואמרה ״ יש לך צירי לחץ״.
    הצירים לא היו חזקים מספיק ולכן נתנו לי הוראות איך להחזיק את הרגליים וללחוץ עד שאני אצליח להביא אותה קרוב אלינו....
    כאן קצת נתקענו.... היה מקרה חירום במחלקת יולדות , בדיעבד הבנו שזה היה בחדשות שממש הצילו חייה של אשה בבית  במקרה, כל הרופאים כולל כמה מהבית שהגיעו ... התחיל בלגאן ומיילדת לא היתה איתי לשלוש שעות הקרובות. אני מבחינתי המשכתי בלחיצות שהיו צירים, לא היה אכפת לי גם ללדת לבד...
    כשבאו לבדוק אותי הראש כבר נראה ומיילדת בשם אירנה מקסימה מקסימה אמרה לי עכשיו תוך 3 לחיצות היא בחוץ.... הייתי סקפטית אבל עשיתי מה שאמרו לי... ואכן תוך 3 לחיצות... גלי שלי יצאה לאוויר העולם במשקל 3.152 של שלמות ואהבה.
    כולי תפרים...לא אמרו אפילו כמה... אבל זה שווה את זה. איזה אושר זה ...
22 תגובות
עמוד 1
  • סיפור מממממדהים מרבי
    מזכיר לי אחד על אחד את הסיפור שלי

• איזה יופי!!!

באמת תהיתי איפה הסיפור שלך...
  • בואי גלי בואי גלי לי מאין הצחוק המתוק?
  • ווואי איזה סיפור לידה מקסים

• מזזזזזזזזזזזזל טוב

• גלי שם מקסים מקסים!

• מזל טוב
  • ואו סיפור מהמם.....
    שתדעו ממנה נחת.....

תגידי איך זה שעדיין לא פגשנו אותך?...ילחדת שתי מטר מהבית שלי......

• לרגע חשבתי שפספסתי את הסיפור שלך!!!
    כל הכבוד, תותחית!!!
  • רק נחת ואושר מהנסיכה שלך!!!

• סיפור מדהים.
    שיהיה המון מזל טוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מזל טוב, הרבה בריאות ונחת מגלי

• מתוקה, איזה סיפור לידה מדהים - כל הכבוד לך!
  • שיהיה המון המון מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• מזל טוב יפתי!!!!!!!!!!
  • וואי איזה לידה!!! ב"ה שיש אפידורל

• תודה רבה לכולכן מקסימות שלי!!!!
    ולמה לא פגשתן אותי? כי כשניסיתי לצאת מהבית עם גלי שלי לגרנד קניון היה לי ככ קשה ומסורבל שיש לי טראומה.... לסחוב את האמבטיה והסלקל בשביל הרכב ואם היא בוכה פתאום וצריך להאכיל אותה אז זה סרט להניק... גם אני מבואסת מזה....
    עשיתם לי חשק לפתוח על זה שרשור....
  • בהחלט שווה כל כאב וכל סבל בשביל המלאכים שלנו
    שיהיה במזל תגדלי אותה בנחת ובשמחה

• מאמי, המון, במון מזל טוב!
  • מזל טוב בובה תהני מהנסיכה הרבה נחת ואושר
  • היית ממש אמיצה- לחכות עד פתיחה 2.....

תגדלי אותה בנחת.

שם מקסים.

בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה