היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהמשך לשירשור של פיתוש על אח=מתנה לכל החיים יש לי סקר
מה הן המחוות בין אחים שמחממות לכן את הלב? הרגעים הקטנים שבהם אתן מבינות שעשיתן טוב שהבאתן לו/לה אח/ות? שזו באמת מתנה לכל החיים
27 תגובות
עמוד 1
כמה נחת!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני מאוווד אוהבת כשהן
אצלנו הם עדיין קצת קטנים אבל רוב הדברים באים מכיוון שחר
הינו ביום ראשון בלונה פארק.. והיה את הביתן של ההגרלות אז שחר קיבל בפעם הראשונה בועות סבון ובפעם השניה בובה.... הוא לקח את הבובה שזכה ונתן אותה לדור
עם יש לו פתי בר ביד אז הוא רוצה לתת לדור
שחר כל היום שר לדור שירים ומלמד אותו דברים
דור רודף אחרי שחר בכל הבית ואם הוא רוצה ששחר יסתכל עליו הוא יבוא אז הוא צועק לו ומנסה להגיד את השם שלו ולפעמים גם יוצא לו שחר
המון נחת
הבנות שלי יחד באותו הגן ובאותו החוג התעמלות אני צופה בהן לפעמים איך שהן משחקות בגן ובחוג ואני נמסה הן כמובן משחקות כל אחת עם החברים שלה אבל איך שעמית דואגת לשקד אין דברים כאלה אם מחלקים משהו בגן או בחוג היא מיד מבקשת שניים גם בשביל אחותה חולהההההההה עליהן
טוב אצלי זה די דומה למה שכבר ציינתם, אבל הכי אני אוהבת שאורצ'ו מקריאה סיפור ללינוי. אני משוגעת על זה
חבוקים, נשיקות , דאגה אחד לשני לא מזמן שניהם אכלו ועידן לא נגע בטוסט שלו אז אהוד אמר לו ״ עידן תאכל גם את זה״ באותו רגע נתתי לו ביס
אוי זה באמת שרשור מעודד... במיוחד בשבילי.. "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
באמת מרגש ומחמם את הלב
אצלי דבר שאני הכי הכי אוהבת...שזה הם תמיד כלפי חוץ לא קוראים אחד לשני בשמות אלא רק אחי/אחותי ..או אם מדובר על דן אחי הקטן ז"א זה תמיד..אחותי לא בבית/אחי במקלחת/אחי הקטן ישן וכו
כשאמא חולה ומבקשת שיארגנו לעצמם א. ערב כי היא קודחת מחום במיטה, והם מארגנים, יושבים ואוכלים בשקט מופתי, גם אם זה עולה לי אח"כ ברצפה מטונפת, שאריות חביתה חרוכות בכל פינות המטבח, וחצאי מלפפונים לא קלופים בעציץ בסלון - זו בהחלט נחת!
כשאמא חולה ומהגדול עד הקטן מזרימים לח. השינה כל היום מגשים עם פרוסה שהגבינה נוזלת מצדדיה (מכירות את זה?... ככה ילדים מכינים מכינים פרוסה עם גבינה... כל הגבינה נוזלת מהצדדים), שזיף, וכוס פטל מויטמינצ'יק... "אמא, את צריכה להתחזק! הכנתי לך משהו לאכול"... - זו הנחת הגדולה ביותר!!!!
מלאכים טהורים הילדים האלה...
כל דקה שהם שניהם ביחד זה נחת! בחיי!!
ניצן פותח עיניים בבוקר ישר הוא שואל איפה יותמי כשמישהו מהם בוכה - ישר השני מביע אמפטיה הם תמיד מכבדים אחד את השני באוכל לפעמים אנחנו אוספים את יותם מהגן שלו והוא יוצא עם ופל או עוגיה שהוא קיבל, אז הוא שומר את זה בתיק עד שנגיע הביתה ואני אתן לניצן גם ופל - כדי שניצן לא יתבאס... השיחות בניהם זה משהו מדהים.. יותם מסביר לניצן כל מיני דברים, או "עוזר" לו עם קשיים
הבוקר באוטו ניצן בכה שכואבת לו האצבע - אז אמרתי לו שאני יעצור אני אתן לו נשיקה, אז יותם (שיושב לידו) נתן לו נשיקה בשמי. אה, לפעמים אחרי שאני משכיבה אותם לישון הם מתכננים ביחד כל מיני תעלולים.. אני ויאיר נקרעים מצחוק, אנחנו שומעים את ניצן אומר :יותמי בא נרוץ לסלון.. חהחה קורע!
בקיצור- עונג רצוף!!!!!!!!!
שאיתי פולט ליאבי מיד רץ לנגב אם איתי בוכה אז מיד ליאבי רץ להצחיק אותו אבל הכי כייף שהם משחקים ביחד במכוניות ליאבי מנסה ללמד אותו
שחיים דואג תמיד שכל דבר שאני מביאה לו יהיה גם ליהודהלה וגם לשושי. שיהודה וחיים משחקים שעות ביחד ומתלהבים אחד מהשני. שחיים נכנס לחדר שינה ושושי עומדת במיטה והם כל כך מתלהבים אחד מהשניה. שכשאני משכיבה את חיים ויהודה הם לא מוכנים ללכת לישון בלי שאני מביאה את שושי אליהם לחדר וכל אחד אומר לה לילה טוב אישי וצריך לחבק אותה ולנשק אותה. שחיים ויהודה קופצים ורוקדים ושרים לשושי איזה שיר חמוד "שושנהלה בנהנהלה" והיא מתרגשת וצועקת ומתלהבת וקופצת מרוב שמחה. שיש הרבה רעש ובלגן והמולה של ילדים בבית בעיני זה הרעש הכי מדהים בעולם!!!
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
כשאני שומעת את אוריאן מתגלגלת מצחוק ומגלה שירין נכנס לה למיטה ומשחק איתה או מנשנש אותה
שולי - אחד השרשורים המקסימים ביותר שהיו בפורום!
מקסים כולם
צריך גם שירשור של כאסח אחים
באמת שירשור מעולה ויפה
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו