היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות מחר אני עוברת צילום רחם יש למישהו טיפים או לספר קצת על התהליך שיהיה לי יותר מובן מה אני הולכת לעבור ועם זה כואב באמת כמו שמספרים?
14 תגובות
עמוד 1
בהצלחה , כל התהליך קצר מאוד , נשמע מפחיד יותר ממה שזה באמת ,למספר דקות יש חוסר נעימות וכמובן קצת כואב , אני אח"כ נשארתי בבית אבל הרגשתי בסדר , אפשר לקחת משכך כאבים . לכי בלי הרבה חששות בהצלחה
בוקר טוב, התהליך הוא באמת מאוד קצר אבל כל אחת תספר לך חוויה שונה לגבי הכאב... אני ממש לא הרגשתי כאב אך בהחחט אי נוחות ואפילו ירד לי קצת דם... חוצמיזה המשכתי לתפקד כרגיל והלכתי לעבודה.
בהצלחה!
כמו שענו לך זה ממש לכמה דקות, לי כאב אבל נשמתי תוך כדי וזה עזר.. ירד לי קצת דם אח"כ.. אני נחתי בבית באותו היום.
בהצלחה
שושןן שלום טוב לשמוע ממך שוב, אני עשיתי בעבר צילום רחם, התהליך קצת כואב אבל מאוד קצר ואח"כ לא כאב לי בכלל והלכתי לעבודה, שיהיה בהצלחה ואל תדאגי הכל יהיה בסדר
שושןןןןןןןןן. יואו איזה קטע... אני חושבת היום לרשום הודעה ״ לאיפה שושןן נעלמה״ נשבעת לך... איפה את?! מה קורה איתך לא היית כאן יותר מחודש נראה לי, דאגתי...
לגבי הצילום רחם לי אין מושג אני רואה שהבנות ענו לך , בהצלחה!!! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
הי צופי ושיר 26 גם אני היתגעגעתי באמת עבר כמעט חודש האמת זה מהלחץ של החגים לא יצא לי בכלל להיתעסק בהריון והאמת אני גם מעדיפה לא לחשוב על זה זה סתם משגע אותי יותר
טוב לגבי הצילום רחם אני בדיוק שעתיים אחריו ואולי בגלל שזה טרי אני מדברת ככה אבל זה הדבר הכי כואב בעולם בחיים שלי לא בכיתי ככה ויש לי סף סבל גבוהה במיוחד ההזרקה גורמת ללחץ מטורף שחשבתי שהרחם שלי עומד להיתפוצץ
והכי הכי מתסכל זה שהכול בסדר הכל תקין ואין שום הריוןןןןןן מזה???????????????????
אמאלההההההה אני הולכת לעבור שבוע הבא מתה מפחד!
שושן איזה כייף לך שעברת את זה!!!!
הי טליה סליחה שהיפחדתי אותך קצת מקווה שלך יהיה יותר קל אבל את יודעת הכול עובר בסוף הכי חשוב שיהיה תקין מחזיקה לך אצבעות
העיקר שאת אחרי, בעל עשה בדיקת זרע?
טליה אל תפחדי הכל יהיה בסדר... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
הי שיר מה איתך? מקווה שההורמונים לא משגעים אותך יותר מדי שמעתי שזה טירוףף. כן בעלי עשה בדיקת זרע ויצא תקין הכול תקין ואין הריון ???? אני כבר לא יודעת מה לחשוב מקווה שזו ההזרעה האחרונה כי אני לא יעמוד עוד בכול הבדיקות האלה והצילום רחם זה טראומה לכול החיים מקווה שיהיה טוב :)
הי שושן.. כמה זמן אתם מנסים? גם אצלנו הכל תקין ולא הולך..
הי שושן... ראיתי את תשובתו של ד"ר ישי, אני שמחה לשמוע שהכל בסדר... תעשי את הצילום רחם אולי זה יפתח שם איזה משהו.... ויהיה בסדר...אתם מנסים חצי שנה לא?! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
הי בנות אנחנו מנסים כבר משהו כמו תשעה או עשרה חודשים עשינו בדיקות הורמנליות והכול תקין מעקב זקיקים שמראה ביוץ בכול חודש מחזור סדיר כמו שעון בדיקת זרע מצויינת ועכשיו עשינו גם צילום רחם גם תקין ניבנו טבעי במשך חצי שנה בערך ועשינו הזרעה אחת שלא הלכה ואתמול הזרעה בפעם השניה מקווה שהפעם יעבוד לבנתיים הזרעות ללא הורמונים. אז לפי מה שהרופא אומר שלושים אחוז מזוגות שלא נכנסים להריון לא ידוע מה הסיבה אז נקווה לטוב הפעם צריך להירגע ולקוות לטוב
מחזיקה אצבעות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."