היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב לכל המכורות והנרקומניות האהובות שלי, הרגע חזרתי מאולטרסאונד ונצפו זקיקים ממש ממש קטנים.... הם השאריות של הטיפול הקודם.... לדעתי מה שזה אומר שאני יכולה לקחת היום בנחת את הגלולה האחרונה ולחכות למחזור שיפתח את הטיפול השלישי שלי בהזרעה....
אני ממש ממש מאושרת! הלוואי שהרופא יאשר לי שזה באמת המצב וסוף סוף אוכל לחזור ולנסות! מאחלת לכולנו יום, של בשורות טובות!!!!
אם אני זוכרת נכון, יש עוד כמה בנות שעושות היום אולטרסאונד... אז בהצלחה!!!!!
20 תגובות
עמוד 1
מחזיקה לך מיליון
תודההההה!!!
נטאלי, תסתכלי על התגובה שלי על מה שפרסמת!!! אני לא מוכנה שתדברי ככה;-) אני בטוחה שביום שישי את תהיי בהלם מגודל הזקיקים שלך!
קרן יאלה, הלוואי ותפסיקי היום את הגלולות והמחזור יגיע תיק תק ולעבודה! לילי שיהיה המון המון בהצלחה (בטח עד שנגיע לשאיבה עוד נאחל לך מלא פעמים ).. יאלה בנות, אמן החודש הזה אתן עפות מהפורום הזה
מעולה
ובהצלחה גם לך לילי אין צורך לחשוש לא מרגישים כלום פשוט הולכים לישון
לילוש איזה כיף שזה מתקרב!!!
זוכרת את החלום שלך???? פעם שלישית גלידה!!!! אמן יש לי עדכון, כרגע בנהיגה... עוד מעט אעדכן, איזה פקקים .... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
תודדדדה בנות.... מחכה לטלפון מהרופא עם הבשורה....
בטח זוכרת את החלום! הלוואי שיתגשם!
לילוש, איזה יופי!!!! מרבה זקיקים מרבה שמחה!!! חח חח שירשור, אני כבר נכנסת לעדכון שלך! תודה אפרת, מקוווה להצטרף אלייך בקרוב!
יאו בנותתתתתתתתתתתתתתת אני מתרגשתתתתת בשבילכן שזה יהיה הטיפול האחרון בעזרת השםםםםםםםםםםםםםם
קרה משהו מוזר עם הרופא... הוא ממש התבאס עליי שעשיתי היום אולטרסאונד ולא חיכיתי למחזור. ניסיתי להסביר לו שרציתי למנוע תוצאה לא טובה של ציסטות אחרי שהפסקתי עם הגלולות ולכן עשיתי היום כשעוד נשאר לי לקחת גלולה אחרונה... אז מה הוא אמר? אז תמשיכי עוד 10 ימים עם הגלולות וככה תסיימי אחרי החג... אמרתי לו שהחג לא מפריע כי עוד יש לי את השבוע של המחזור לפני, אז הוא אמר לי שאני יכולה להפסיק...
בקיצור לא הבנתי ממנו מה הוא ממליץ לי לעשות... אוף, איזה רופא מעצבן! נותן לי כל הזמן לקבל החלטות בלי הכווונה... מה דעתכן?
תאמת שאני לא כל כך מבינה בטיפול שלך אבל יש לי המלצה אחת אליך ת-ח-פ-רי!!!!! אני לא עוזבת את הרופא שלי עד שאני לא מבינה הכל לפרטי פרטים, אל תרגישי לא נעים ממנו, תחפרי לו עד שתידעי הכל...
מה זאת אומרת?!! תתקשרי אליו שוב, תגידי שלא הבנת ושיסביר שוב... אל תתביישי... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
אולי באמת הכוונה שלו הייתה שלא יפול לך על החג ואז תפספסי את הבדיקות... ככה זה נשמע. אבל אם משהו לא ברור לך אז באמת אל תתביישי ותחפרי לו!! עדיף שתעשי את זה מאשר תעשי משהו שלא ברור לך....
לקחתי יומן ועשיתי חישובים ובאמת יש סיכוי שהתחלת הטיפול באמת תיפול בחג.... אני לא יודעת מתי בדיוק אקבל מחזור אבל נניח שייקח 4-5 ימים שזה בערך הממוצע, אז באמת היום השלישי למחזור יהיה בחג!
אוףףף כבר קיוועתי שהיום אוכל להפסיק, אבל עוד שבוע לא ישבור אותי! עדיין יש לי ציסטות קטנטנות אז אולי באמת הכל לטובה!
תודדדדדדדה!!!
קרן, גם אני חושבת שהוא התכוון לזה.. כמו שהבנות המליצו לך תדרשי לקבל הכוונה יותר ברורה! בכל הטיפולים האלה אנחנו צריכות הרבה פעמים לקחת החלטות לבד, אפילו הבעלים לא יודעים מה ליעץ. תחשבי אם לא עדיף לך לסחוב עוד כמה ימים עם הגלולות, באמת לאחרי החג ואז להתחיל טיפול בראש נקי..
מתוקה, כל עכבה לטובה, חיכית עד עכשיו, קטן עליך שבוע נוסף... מאחלת לך שהחודש יהיה החודש...
מחזיקה לכולכן אצבעות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."