-
איזה כיף לענות ראשונה
-
כן קבלתי מתנה מהמממת : אלבום יפה של בנות ורוד מבחוץ ומעוצב עם מסגרת לתמונה גם צבע ורוד
סבון ורוד ופרח יפה פתחתי אותו ואז הוא גרביים
-
אני 9 שנים במקום עבודה שלי
-
צודקת
-
לא עושה ולא מתכוונת לעשות ואין קשר לאירוע. עם אוריאל עשיתי ברית משפחתית בלבד ובעלי עשה את כל הארגונים כי אני הייתי על הפנים
-
ממש חצופים
-
התשובה בגוף השאלה:
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
אני לא עובדת...
אבל מהעבודה של בעלי שלחו קופסא גדולה עם שוקולדים ממקס ברנר
מזר 4 יו
-
אני לא עובדת אבל בעלי קיבל פרחים ועוגה של בגדים
-
אני הולכת ללדת במקום העבודה שלי...................
-
את צודקת, גועלי מצידו!
-
כשילדתי את הגדולה, לא קיבלתי כלום ועבדתי שם איזה שנה וחצי... אבל זאת הייתה עבודה קודמת ולא חזרתי לשם אחרי שחזרתי מחופשת לידה.
בעבודה הזו אני כמעט שנתיים, נראה מה אני אקבל...
אין לנו כ"כ אנשים צעירים אז אף אחת לא ילדה בתקופה שאני עובדת, אבל אחת הבנות סיפרה שכשהיא ילדה, שלחו לה סידור פרחים הביתה עם בלונים.
-
אני לא בטוחה אבל אני די זוכרת ששלחו זר פרחים לאחת הנשים שילדה שבכלה עובד בחברה. בכל אופן אני זוכרת משלוח פרחים למישהי שבכלל לא עבדה אצלנו - שבעלה עבד אצלנו
-
בפסח קיבלנו תווים בסכום נאה במיוחד לדעתי
-
האמת ממש חוצפה
-
אני עובדת שנתיים במקום העבודה ולא קיבלתי כלום.
גם לא חושבת שאקבל מהבוס הקמצן שלי [/
[
-
אני עובדת 5 וחצי שנים במקום העבודה שלי,
מדובר בארגון גדול אז החברה מעניקה לכל יולדת מתנה לבחירה- שמיכת פעילות/תיק עגלה/סט מצעים לתינוק.
חוץ מזה- הצוות הצמוד אוסף סכום של כסף וקונים מתנה ללידה/יום הולדת.
לדעתי זה ממש מגעיל שאין התייחסות מינימלית של מעביד לאירוע כה חשוב כמו לידה וזה לא משנה אם את מתכננת לעשות אירוע או לא, במיוחד שמדובר בחברה קטנה שאת ממש "כפופה" לבעלים.
-
מיכלי - הם לא חייבים אבל בוס שקורא למקום עבודה חברה משפחתית ושאני נותנת את הלב שם כבר 9 שנים ועושה באמת המון וששולחים פרחים לאנשים מחוץ לעבודה שלא עובדים איתנו אז הייתי מצפה למינימום פרחים. לא צריכה מתנה ולא כסף....
-
מבינה אותך, זה באמת מרגיז...
אל תתעצבני ממי, לא שווה שתכעסי על זה ותחזרי לעבודה בתחושה לא טובה
-
וואי, זה באמת מעצבן!
אני יודעת שאצלנו (אנחנו איזה 10 בנות חוץ מהבוסים ועוד כמה בנים) שולחים מתנה לבי"ח (בדרך כלל כזו של ZER4U שכוללת כמה פריטים ליולדת והתינוק). המזכירה עושה את זה ומחייבת את החברה.