עדכון אחרי טיפת חלב +עדכון אחרי קופ"ח - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום עברנו מחומשת רוטה ופרבנר וחמסה חמסה חמסה הילדה הזאת תותחית על - אפילו האחות היתה בשוק שהיא בכתה אולי בהקצנה 2 שניות - היא אומרת שחיסון פרבנר מאוד כואב ורוב הילדים צורחים את נשמתם - בקיצור ילדה של אמא אין ספק - היא עוד תהיה רופאה אוהבת המחטים הקטנה הזאת. מעבר לזה עליה יפה במשקל ובגובה ובהחלט שומרת על האחוזונים שלה חמסיקה עליה. היא חייכה אליה ודיברה איתה - רק היה חסר להן כוס קפה ועוגה חחחחח.
לעניין הרמת הראש - תקשיבו היא שמה אותה על המשטח שלהם והילדה דפקה שם הרמות ראש וחלק מהחזה כמו טווס גאה - אני הייתי בשוק מהעניין כי בבית היא מסרבת להרים ראש. אז אני צריכה רעיונות איך להקשיח את מזרון הפעילות שלנו. אולי רק לשים את המשטח של האוניברסיטה על הרצפה בלי המזרן? אולי הוא רך מדי? בנוסף דפקה לה שם סיבובים סביב הציר ואפילו זחלה כמה סנטימטר טובים. היא אמרה שיש לה כח ברגליים והיא ממש דוחפת את עצמה. חמסה חמסה היא גם אמרה שעל פניו נראה שמוטורית היא מפותחת. אבלללללללל אין ספק שיש לה מגבלה בהפניית הראש שמאלה וזה מצריך טיפול. היא אומרת שאין לי מה להילחץ כי יש מקרים הרבה יותר גרועים ושתכלס אפשר אפילו להמתין קצת ולהמשיך לנסות אותן שיטות בבית. אבל היא בכל זאת ממליצה לי לדרוש פיזיוטרפיה כי למה לדחות מה שאפשר לא לדחות - ושהיא תמיד אומרת לנצל את מה שהקופה מחוייבת לתת?
8 תגובות
עמוד 1
איזה יופי שעברה את החיסונים
בזמנו אנחנו שמנו חצי פלטה של עץ סנדביץ מתחת לשתיח הפעילות כבני עד גיל חודשיים לא אהב להרים את הראש בכלל .מאוד עזר . http://www.holdthatpic.com/
חחחחחחח היא באמת בת חודשיים. והיא לא באמת זוחלת כדי לזחול ולהגיע לאיפשהו. היא פשוט דוחפת חזק עם הרגליים וזה מקדם ומסובב אותה אבל זה עדיין מצחיק לראות תינוקת בת חודשיים עושה את זה
כל הכבוד לה!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
גיבורה קטנה, כל הכבוד לה על ההתקדמות
איזה כיף לשמוע דברים כאלה
לגבי הפטרייה אולי תגשי שוב לרופא
איזה יופי!!! כל הכבוד שאת לא מחכה! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!