בנות שלוקחות תרופה נגד תת פעילות של בלוטת התריס.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפי מה שהבנתי הפורמלה השתנתה ממארס 2011 נכון ? כדורים שייצרו לפני מארס 2011 עדין בפורמולה המקורית ?
אני שמעתי משכנה שלי משהו על הסיפור הזה שמאז שהוחלפה הפורמולה של הכדור היא ממש התחילה להרגיש תופעת לוואי
זה נכון, אבל שמעתי שהגיעו פורמולות של חברה אחרת. אני אדבר השבוע עם הרופאה שלי ואברר את זה. גם ככה ההריון גומר עליי מעייפות אז עוד תוספת של תופעת לוואי
אני התחלתי רק שבוע שעבר...ממה שהבנתי מהרופא, שינו את הציפוי של הכדור, ולא אצל כולם זה נספג בצורה יעילה
אני הרגשתי עייפה, וכל הזמן התבאסתי שאני סתם עצלנית - ולא קישרתי את העייפות לתרופה - כי אני ממש מקפידה ליטול את התרופה נכון...
אחרי הכתבה קישרתי...
שאלתי את הרופאה, היא אמרה שהחומר הפעיל בתרופה לא השתנה, רק החומר ש"מדביק", והחומר הזה "מדביק" כ"כ חזק שהחומר הפעיל לא מצליח להשתחרר ולכן הפעולה של הכדור נמוכה מהמצופה, ולכן כולם צריכים לעשות בדיקת דם ולשנות מינון בהתאם לצורך, כי הבנתי שזה תפס את כולם....
האמת היא שהרופא שלי שלח אותי ישר לבדיקת דם ועדיין לא הלכתי.. אין לי מתי :-(
הדס - אם את בכללית את יכולה להזמין בדיקת דם אפילו אלייך לעבודה תמורת איזה 25 שקלים.
וואלא???
אני גם הרגשתי לא טוב, עשיתי בדיקת דם ולמרות שאני לוקחת את הכדור בצורה קבועה הבדיקה יצאה לא טוב
כן אני גם מטופלת...ממש אבל ממש לא כיף!!!! השמנתי שאין דברים כאלה!!!!!!!! הצילו!!!!!!!!!!!! כדי לרדת במשקל לוקח כל כך הרבה זמן שעוד לא התחלתי וכבר הייאשתי.....