מתנצלת באמת + עדכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    ראשית- קבלו את התנצלותי הכנה על ההיעלמות- ימים מטורפים עוברים על כוחותינו..
    אבא שלי רק היום ישתחרר בעזרת ה׳ מבית חולים אחרי שבוע קשה וצנתור נוסף שעבר,
    סיימתי עם כ-ל! הקניות לבייביז שלי וזה הצריך ממני כוחות על כי יומיים אני בסידורים, היום בעזרת ה׳ אכין תיק לידה כי אין לדעת מתי זה יקרה..
    מזל טוב ליולדות/חוגגות ימי הולדת/מתבשרות החדשות ולמי שעדיין לא הספקתי לקרוא את העדכון שלה. אבל באמת שהתגעגעתי.

מיטל- עדכון במיוחד בשבילך- לקחתי את עצתך ברצינות וכשראיתי שלא העלתי במשקל התחלתי לדפוק גלידות וכמובן אהבתי הגדולה- שוקולד.
    אז התוצאות לא איחרו לבוא ובחודש האחרון עליתי שימו לב- 4 ק״ג!!!
    החזרתי את כל מה שהורדתי בתחילת ההריון ועליתי סה״כ עד עכשיו 2 ק״ג. אל תהרגו אותי אבל אני מאושרת מזה!!
    בשורות (טובות) נוספות- עשיתי הבוקר הערכת משקל לנסיכים שלי והם שוקלים בממוצע 2300 ק״ג חמסה חמסה משקלים מעולים! (עכשיו יש לי תירוץ למשקל שעליתי..)
    זהו- סליחה על החפירה. אני עכשיו אצל אמא קצת אז אכנס שוב בערב ואוכל סוף סוף גם להגיב לבנות ולהתעדכן.

7 תגובות
עמוד 1
  • העיקר שהכל בסדר!!
    שימשיך כך!
  • איזה יופי אני שמחה בשביל אבא שלך

ועל הנסיכים 555555555555555555

מתה לראות אותם

• אירה- תאמיני לי שגם אני

• רפואה שלמה לאבא
    סחתיין על העליה במשקל - אפשר טיפים?

• וואי עינבי את מעצבנת

• מאמוש, החלמה מהירה לאבא שלך!