התקן- בעד ונגד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    שאלה אולי קצת אישית, אבל.. הייתי אצל רופאת הנשים שהמליצה לי על התקן במקום לקחת גלולות (אני מניקה, אם זה משנה). למישהי פה יש נסיון עם התקן? אמרו לי שזה כואב ולא נוח בהתחלה. האם זה עדיף על גלולות? האם מקבלים את המחזור באופן סדיר אח"כ? אשמח לשמוע בעד ונגד ( אם יש)
    ת ו ד ה
7 תגובות
עמוד 1
  • היי אני עם התקן כרגע ובכל זאת נכנסתי להריון אז כנם לא יודעת עד כמה זה בטוח...
    גם לא הצליחו להוציא לי אותו... אז כרגע אני מעבירה הריון יחד עם התקן ברחם...
    וזה כאב בדיוק שניה בהתחלה כששמו לי אותו...
    ואצלי המחזור נהיה סדיר בזכות ההתקן
  • בהריון עם התקן?? הרופאה אמרה לי שזה לא אפשרי.. את יכולה לומר לי מה סוג ההתקן ששמו לך? איתי היא דיברה על התקן בשם מירנה, או משהו בסגנון... בכל מקרה שיהיה לך בשעה טובה ובהצלחה עם ההריון ( ועם ההתקן שלצידו :-)
  • ??
  • אני עם מירנה כבר שנה ומאוד מרוצה
    עינבר נקלטה עם מירנה אבל כנראה בגלל שההתקן הסתובב לה ולא היה במקום הנכון ברחם

]
    ]
  • לא מונע 100% ולפעמים עושה דימומים

• אגב
    גלולות זה מאוד איניבידואלי לגוף
    צריך לקחת באותה השעה ובד"כ גם עושה דימומים
    (בעיות בטהרה)
    לי הגלולות עשו סבטוחה במחזור...

• לירוני ענתה לך בשמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה