סיונו'ש ענבלי וקיצור כל הבנות שאחרי קיסרי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב תשמעו אני מבולבלת בטירוף!!
    חזר לי עכשיו הדימום.. אחרי שהייתה הפסקה קצרה בלי בכלל!! היה לכן?
    ועוד משהו.. בצלקת של הניתוח ס"מ מעליה בצד ימין אין לי ממש תחושה..ובדיוק באזור הזה נראה שכאילו הבטן תפוסה כזה פנימה..

5 תגובות
עמוד 1
  • אל תילחצי
    כל איזור הצלקת לא ללא רגישות, כאלו "נרדם"
    זה נורמלי.
    55555
  • מאמי והקטע הזה שכאילו העור שם "נכנס פנימה"? חחחח קשה לי להסביר את זה במדוייק אבל כאילו חתיכת עור כזה תפוסה פנימה שמעת על זה פעם?
    לא יודעת אני ממש פוחדת שאני ארזה ובאזור הזה תשאר לי מן "גולה" או עור כזה שלא יחזור כמו השאר..

• מאמי גם אני עברתי קיסרי לפני 3 חודשים ואין לי בכלללללללל תחושה באזור הניתוח. זה מבאס לאללהה שאלתי על זה והסבירו לי שזה ככה לכל מי שעברה קיסרי בגלל שחתכו לנו את העצבים

• בטח מאמי יש לי שם כאבים ולפעמים אפילו שורף כזה במיוחד בצד ימין..
    יואווו אני משתגעת מהקטע הזה של איך שזה נראה! זה פשוט מחרפן אותי.. נקווה שיחזור לנו לממדים רגילים, חח..

• מאמי בבטן העליונה אין לי תחושה בכלללללל כאילו האזור מת
    לגבי הדימום זה אכן בא והולך לי עדיין יש והרופא אמר שזה יכול להמשיך עד 60 יום
    אבללל חשוב שכבר תגשי לבדיקה אצל הרופא נשים שלך שיבדוק שהרחם מכווץ והכל בסדר
    הכי חשוב לא להיכנס ללחץ כי זה לא תורם בכלל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה