ההריון הקצר בעולם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כותבת מהפלפון וזה מעצבן אז אני אכתוב נקודות עיקריות...
74 תגובות
עמוד 2
  • בשעה טובה שימשיך קל ותקין
  • אורטל אני רוצה לספר לך על בחורה שתמיד אמרה שאין מצב להיכנס להריון בטעות. לא האמינה במושג פנצ'ר...
    איך אפשר להיכנס להריון בלי כוונה?

[
    [URL=http://www.siz.co.il/]
  • ווואווו איזו מתנה! מתרגשת בשבילך!!
    שימשיך תקין ומרגש כאחד!!! תהני מכל רגע...
    עם הכל תצליחי להתמודד בזמן הנכון..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• צ'- הייתי חותמת על שבוע 24 עכשיו!!!
    איזה כיף לך! להתבאס יכולה רק מי שנהנית מההריון.. והרי העיקר זה מה שבא אח"כ..
    ומזה לא תפסידי כלום...גם אם מאד תרצי

בכל מקרה סתם קפצתי להגיד שלום... נשבעת שזה בגלל שהרגשתי שמילנה בהריון..
    וגיליתי לפי הסרגל שאני צודקת,
    מזל טוב לכל התינוקות שנולדו ובדרך,
    וחג שמח
    אשטנגה
  • יואו מה יש לך בבית בנים? ומה עכשיו?
  • מזל טוב,
    קיבלת מתנה נהדרת ומופלאה,
    אני הייתי מתה לגלות ביומיים איחור, בטח לא 24 שבועות,
    אבל כנראה שזה ההבדל הדק בין אלו שמצפות ועסוקות בזה במהלך הנסיונות והטיפולים,
    לאלו שזה פשוט קורה להן
    מפרגנת מכל ה
    שיהיה לך המון המון המון אושר ובקלות
    סיפור מדהים
  • אבל את לא בחודש רביעי, את בחודש שישי
    באמת הזוי
    אורטל רק אומרת את מה שכולן חושבות אבל לא נעים להן להגיד
    בכל מקרה, המשך הריון תקין ורק בריאות - זה הכי חשוב!!!!
  • זהר - ציינתי אותך באחת ההודעות שלי כאן, זוכרת גם זוכרת
  • יש סיבה ללמה שאר הבנות לא אומרות גם אם חושבות. קוראים לסיבה הזו טאקט
  • אורטל סורי מאמי שלי שאני אומרת את זה אבל כן את מגזימה לפעמים בדיעות ובתגובות השחצניות שלך במיוחד עם הסימן המגעיל הזה שמבחינתי אוצר "אני יודעת הכל" (ואת יכולה לכעוס, להתעצבן יש לך לב טוב אבל לפעמים תחשבי טיפה לפני ה-ENTER)
    להזכיר לך את ההריון של לינוי........ או ששכחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    צ' יקרה שלי כל הריון הוא ברכה, ילד 3 זה בכלל עולם ומלואו ואין דבר יותר נפלא מזה, למרות שהקושי והפחדים.
    גם אני לא הרגשתי באף הריון בחילה, חשקים , החזה שלי אף פעם לא התנפח אפילו ב-1/2 מילימטר ובהריון של מתן סתם הייתה לי ערכה בבית והשתעשעתי לי ואם לא הייתי מחכה... ומחכה.... ומחכה....

בנות תחשבו שהסוכנת הנפלאה שלנו קודם כל שבה אלינו לפורום, דבר שני חצי הריון עבר לה, מה עם פחדים חששות בבדיקות הראשונות והחשובות- באמת אל תדונו אותה, לא קרה מקרים שבנות גילו הריון בחודש שלישי???? היא גילתה כשהיא הייתה ברביעי, לא פרסמה, חיכתה לדעת באיזה שלב היא ואז הפתיעו אותה שהיא כבר מתקרבת לחודש שישי.

ברכות ואיחולים מה שבא שיבוא בריא ושלם ושיעבור הכל בקלות ותקין - האמת.. מקנאה בך פתאום כולן הריוניות וגם לי בא החשק שוב
  • קודם כל וואוווווווווווווווווווווווו בשעה טובה!!!
  • וואווווווו!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • נראה לך ששכחתי? רק שזה היה בשבוע 5-6, לא 24
  • מזל טוב מותק
  • אורטל את צודקת זה באמת הזוי- אבל הזוי חיובי שגורם אושר וממש התרוממות רוח (לפחות אצלי ההורמונלית מפורום טיפולי פוריות שרק חולמת על הקאות ובחילות והשמנה וכל מה שכרוך בחויה הזו)
    ואיך אומרים? NEVER SAY NEVER
    בחיים הכל יכול לקרות,
    יש לי חברה שניסתה שנתיים להכנס להריון ואחרי הלידה פתאום נכנסה שוב להריון הכי לא מתוכנן בעולם מסקס כמעט חד פעמי ממש..והיא גילתה כי היו לה בחילות והקאות וזה היה ממש שקוף.
    אז ידידתנו כאן התברכה בעוד מתנה משמיים- מרגישה "רגיל" בהריון- אגב גם אני בהריון של הבן שלי הרגשתי רגיל לחלוטין בלי שום תופעה והבטן יצאה רק בסוף שישי.
    שחר המלך- הכי חשוב צאי מההלם ותתחילי להתארגן על ציוד לתינוק (אני מבינה שאת אחרי לידה אז זו בכלל לא בעיה)
    שוב מאחלת לך את כל האושר שבעולם, זכית במתנה הכי נפלאה ומדהימה שקיימת בחיים ומאחלת לך שגם הלידה תעבור בקלות בלי להרגיש......
    הסיפור שלך מעודד אותי ונותן לי השראה והבנה שאפשר לקיים חיים בלי לחשוב על זה 24/7 וזה מגיע
  • אורית מאמי,המון המון מזל טוב!!!
    יש הפתעות בחיים והלוואי שיהיו אך ורק הפתעות כאלה מדהימות

• איזה הפתעה נפלאה לשנה החדשה!!!!!
    המון מזל טוב ושימשיך להיות קל ותקין ביתרת הזמן שנותר לך!!!!
    המון המון מזלללללל טווווווב!!!!!
  • אני חייבת לציין שאני ממש מקנא בך שאת לא מרגישה את ההריון בהתחלה!!!
    אני סובלת מבחילות ומצרבות כבר מההתחלה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• צ', מזל טוב מותק, שימשיך בריא תקין ותהני מהחצי שנשאר עד להתחלה הבאה
    ילד מספר 3 ילמד אותך המון.... האמת? אחד הסיפורים הכי חמודים ששמעתי עד כה

• אשכרה תקופה של בנים

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• וואו..זה באמת משהו מיוחד..תהיי שמחה מתוקה,זו מתנה נפלאה,לא סתם זה קרה..יהיה טוב..המון
74 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה