אורטל סורי מאמי שלי שאני אומרת את זה אבל כן את מגזימה לפעמים בדיעות ובתגובות השחצניות שלך במיוחד עם הסימן המגעיל הזה

שמבחינתי אוצר "אני יודעת הכל" (ואת יכולה לכעוס, להתעצבן יש לך לב טוב אבל לפעמים תחשבי טיפה לפני ה-ENTER)
להזכיר לך את ההריון של לינוי........ או ששכחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צ' יקרה שלי כל הריון הוא ברכה, ילד 3 זה בכלל עולם ומלואו ואין דבר יותר נפלא מזה, למרות שהקושי והפחדים.
גם אני לא הרגשתי באף הריון בחילה, חשקים , החזה שלי אף פעם לא התנפח אפילו ב-1/2 מילימטר ובהריון של מתן סתם הייתה לי ערכה בבית והשתעשעתי לי ואם לא הייתי מחכה... ומחכה.... ומחכה....
בנות תחשבו שהסוכנת הנפלאה שלנו קודם כל שבה אלינו לפורום, דבר שני חצי הריון עבר לה, מה עם פחדים חששות בבדיקות הראשונות והחשובות- באמת אל תדונו אותה, לא קרה מקרים שבנות גילו הריון בחודש שלישי???? היא גילתה כשהיא הייתה ברביעי, לא פרסמה, חיכתה לדעת באיזה שלב היא ואז הפתיעו אותה שהיא כבר מתקרבת לחודש שישי.
ברכות ואיחולים מה שבא שיבוא בריא ושלם ושיעבור הכל בקלות ותקין - האמת.. מקנאה בך פתאום כולן הריוניות וגם לי בא החשק שוב