ביאוס קל- כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש לחוצה.
    החודש אני ובעלי ממש עשינו מאמצים מרוכזים ונקטנו בשיטת היום כן ויום לא אורך המחזור הממוצע שלי הוא 35 יום (לא סדיר) והיו לי גם מחזורים ארוכים של 46 יום.
    היו לי ממש את התסמינים: הקאות, בטן נפוחה, גודש בשד, ריצות תכופות לשירותים וכו'.
    ואז ביום ו' האחרון הופיע דימום. אלא שהדימום והמחזור היו נורא נורא חזקים בצורה קיצונית שמעולם לא חוויתי כמותם....
    שאלתי האם יתכן שבעצם זו היתה הפלה? אם כן האם מותר להמשיך ולנסות במיידי? ולבסוף מאחר והמחזורים שלי כ"כ לא סדירים. האם כדאי להשתמש בביוצית? ואיך אפשר להשתמש בזה בצורה מושכלת?
    תודה מראש
    קרן
8 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מציעה לשאול את רופא הנשים שלך. הצורה השונה של המחזור, לא בטוח מסמנת הפלה. ועדיף לבדוק באולטרסאונד.
    מקווה שזו הייתה השתרשות :-) ומאחלת לך בהצלחה
  • הי קרן, ברוכה הבאה, מקווה שלא להרבה זמן...
    האם היית אצל רופא נשים ובדקת למה המחזורים שלך כ"כ לא סדירים? כמה זמן אתם מנסים?
    אני פחות או יותר במצב שלך - מחזורים לא סדירים (29-40 יום). אצלי ככל הנראה הדבר נובע משחלות פוליציסטיות. האם זה המצב גם אצלך? במקרה כזה רצוי לעשות מעקב זקיקים, ביוצית לא אמינה במיוחד ,וגם מאוד קשה לדעת מתי להתחיל את הבדיקות ואת ה"עבודה".
    לא יודעת להגיד לך אם המחזור השונה יכול להעיד על הפלה, אבל לדעתי זו עוד סיבה לקפוץ לרופא נשים ולוודא שהכל בסדר.
    המון בהצלחה!!
    ענת
  • ענת הייתי אצל רופאת נשים יידעתי אותה שהמחזור שלי לא סדיר ואף עברתי אולטראסאונד היא לא ציינה שום דבר אודות שחלות פולציסטיות.... כך שאני מעריכה שזו אינה הבעיה שלי.
    סה"כ אנחנו מנסים רק בשלושת החודשים האחרונים (שזה ממש לא הרבה זמן) כך שאני מקווה שנצליח בהמשך.
  • הי קרן,
    3 חודשים זה באמת לא הרבה, ואם היית אצל רופאה - הכל בשליטה
    תמשיכו עם היום כן - יום לא בתקופה הפוריה, ואת בדיקות הביוצית לפי ההוראות צריך להתחיל ביום ה: מחזור הכי קצר (למשל 29) פחות 16 בערך, כלומר ביום ה-13.שוב המון בהצלחה וחג שמח,
    ענת
  • הי מתוקה ברוכה הבאה לשהות קצרצרההה....
    לדעתי הבדיקות לא כאלה אמינות...
    בהצלחה ממי

חני
  • יש מחשבון ביוץ- כאן באתר (כנסי ל"לפני כניסה להריון" ויש מחשבון.
    תכניסי את מס' הימים הממוצע של המחזור שלך ותראי מה טווח חלון הזמנים שלך לביוץ- בימים האלו תעבדו כמה שיותר - יום יום או יום כן יום לא, תכלס רופא אמר לי שאם לגבר אין בעיה של זרע חלש אפשר בהחלט ללכת על יום יום. בהצלחה
  • המון תודה לכולן. אנחנו בהחלט נמשיך לנסות בשאיפה שנצליח בניסיונות הבאים.
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה