עדכונון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום בטיפת חלב וכמובן שתינוקי על במשקל 2.5 ק"ג למרות שחסר לו ממש טיפה אז למזלי אין ברית מחר ואני לא צריכה לארגן תוך ונראה לי אחרי החג נעשה רק שלא החלטנו אם לעשות אצל רופא מוהל או רק מוהל ואם זה אצל מוהל עדיף לעשות את החיתוך ביחד עם האירוע ואיזה אורוע נעשה משהו בטוח קטן למשהו כמו 40-50 איש מכיוון שהמשפחה מצומצמת מאוד אוף איזו דילמה וגם יש לנו דילהמ לגבי השם

המסנג'ר שלי: [email protected]

4 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב ... הכל יסתדר לטובה ... לנו היה מוהל מעולה ...אם את רוצה טלפון תעדכני

http://www.f2h.co.il/1848034048453

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כמו שכבר אמרתי לך דור גם נולד קטן
    אז גם חכינו עם הברית שהוא קצת יתחזק הוא נולד עם צהבת שהצהבת נגמרה ועלה מעל 2.5 קילו עשינו יחד עם אירוע ביום שישי בצהרים

ועשינו מהול כירוגי
    הוא עושה ברית כירוגית עם הרדמה והכול ועושה טקס כמו שצריך

• הכל לטובה אני חושבת שעדיף ברית באולם
    מאשר לעשות פעמים ואנשים יבואו הבית
    בסוף שוכחים הכל והכל עובר מהר
    בהצלחה בהמשך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה