צריכה עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה כמו שרשמתי לכם בפעם הקודמת יש לי ילדה בת שנה , לפני חודשיים אחותי ילדה בת מקסימה, ומאז ההורים שלי כל יום כל היום אצלה בבית, והיא באה אליהם, ואחותי אצלהם כל יום - כל היום, וההורים שלי בקושי כבר מתייחסים אליי ולילדה שלי, לפני שאחותי ילדה אמא שלי כל יום הייתה אצלי חודש היא ישנה אצלי, ואחרי חודש היא ביקשה שאני יבוא אלייה לעוד חודש אז הסכמתי, והייתי אצל הורים שלי חודש, היא .דאגה שמרה לי על הבת שלי ועכשיו כמו שאמרתי היא כבר בוקשי מתייחסת לבת שלי, שלא תבינו אותי אני מאוד אוהבת את אחותי ואני חולה על האחיינית שלי המהממת. אבל אני פשוט מרגישה מאוד רע, כאילו למה לעשות הפליות, זה לא בסדר, היום התקשתי להורים שלי, ואמא שלי ענתה אז אמרה לה מה עניינים אמא ואז היא אומרת לי אני לא יכולה לדבר אני שומרת על התינוקת אחותך הלכה לעשות סידורים, אחר כך אני אדבר איתך, ומה אתן חושבת היא חזרה אליי? ממש לא, התקשרתי אליה ב 10.00 בבוקר ועד עכשיו היא לא חזרה אליי. כאילו אנחנו כבר לא מעניינים אותם, אפילו לא שאלה אותי מה עם הילדה , שאת זה היא הייתה שואלת ביום כמה פעמים, לפני יומיים שדיברתי עם ההורים שלי ---שאלתי אותם מתי אתם באים אליי ומה הם עונים לי, אנחנו לא יודעים אין לנו זמן.
    בנות אני כל כך עצובה שבא לי לבכות.
    תעודדו אותי בבקשה
4 תגובות
עמוד 1
  • עצוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה בנות אתם מקסימות ואני כן דיברתי איתם ואני אמרתי להם שאני עדיין זקוקה לעזרה מהם, בכל זאת זאת הילדה הראשונה ואין לי כל כך ניסיון, אבל הם מעדיפים להיות יותר עם הנכדה החדשה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה