אז ככה כמו שרשמתי לכם בפעם הקודמת יש לי ילדה בת שנה , לפני חודשיים אחותי ילדה בת מקסימה, ומאז ההורים שלי כל יום כל היום אצלה בבית, והיא באה אליהם, ואחותי אצלהם כל יום - כל היום, וההורים שלי בקושי כבר מתייחסים אליי ולילדה שלי, לפני שאחותי ילדה אמא שלי כל יום הייתה אצלי חודש היא ישנה אצלי, ואחרי חודש היא ביקשה שאני יבוא אלייה לעוד חודש אז הסכמתי, והייתי אצל הורים שלי חודש, היא .דאגה שמרה לי על הבת שלי ועכשיו כמו שאמרתי היא כבר בוקשי מתייחסת לבת שלי, שלא תבינו אותי אני מאוד אוהבת את אחותי ואני חולה על האחיינית שלי המהממת. אבל אני פשוט מרגישה מאוד רע, כאילו למה לעשות הפליות, זה לא בסדר, היום התקשתי להורים שלי, ואמא שלי ענתה אז אמרה לה מה עניינים אמא ואז היא אומרת לי אני לא יכולה לדבר אני שומרת על התינוקת אחותך הלכה לעשות סידורים, אחר כך אני אדבר איתך, ומה אתן חושבת היא חזרה אליי? ממש לא, התקשרתי אליה ב 10.00 בבוקר ועד עכשיו היא לא חזרה אליי. כאילו אנחנו כבר לא מעניינים אותם, אפילו לא שאלה אותי מה עם הילדה , שאת זה היא הייתה שואלת ביום כמה פעמים, לפני יומיים שדיברתי עם ההורים שלי ---שאלתי אותם מתי אתם באים אליי ומה הם עונים לי, אנחנו לא יודעים אין לנו זמן.
בנות אני כל כך עצובה שבא לי לבכות

.
תעודדו אותי בבקשה