לא זכינו בתחרות של פמפרס :((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

21 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אז לפחות שאזכה בתחרות תפירה

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting

יש עוד בנות שלא הצביעו "תמר - כרית פו הדב עם בד תפוחים"?

• באסה

• לא נראה לי

פעם קודמת זכתה מישהי שהיתה פעם פעילה בפורום במקום הראשון

אני זכיתי מקום שלישי וקיבלתי 3 חבילות חיתולים (אם אני לא טועה)

בתחרות אחרת שגם הגעתי למקום שני או שלישי זכיתי ב- 12 שוברים למרכך לנור חינם

אבל אחרי התחרות תפירה, אני עושה פסק זמן נראה לי

• מבאס
    מקווה שתצליחי בתפירה

• מקווה שתצליחי..שלך באמת הכי חמוד.
    ממני קול קיבלת.

דברו איתי בפייסבוק

• אולי לא זכינו בתחרות
    אבל זכינו היום במשהו הרבה יותר גדול ומרגש

• לי יש בעיה עם התחרויות האלה, אין להן שום קשר לסוג ולאיכות - יש להן קשר אך ורק לכמות החברים שיש לאדם.
    כך זה עם כל תחרות לייקים למיניה...

• היי נגה, אפילו לא טרחנו לציין מי הגיעה למקום שני ושלישי

כתבתי להם על זה... נראה מה יגידו

linbar -

• תחרויות אלו הם פרסומת נטו לכל דבר ועניין . פעם השתתפתי באיזה בחירה של הילד כדוגמן של קדס קידס אז שהתברר לי שזה הכל בולשיט . בני קיבל וממשיך לקבל הזמנה חצי שנה אחרי שלא נבחר בכלל לדגמן שם ... אז מה זה שווה.
    http://www.holdthatpic.com/
  • איזה באסהההההההההה
  • מקווה שבפעם הבאה תזכי
  • איזה מבאס - אחרי כל העבודה הקשהההההה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני פעם אחת ניסיתי - וזה חירפן אותי. כל היום לחפור לאנשים שיציבעו לי, לבקש ולהתחנף. וראיתי שבשניות כבר עקפו אותי......

• tiki - ברור לי שעבור החברה / מותג זה פרסומת נטו. אבל עבור מי שזוכה זה היה 40 חבילות חיתולים!! בימינו מדובר על הרבה כסף

לגבי תחרות התפירה - בינתיים אני לאט לאט מצליחה לצמצם פערים ואני מאוד מקווה שכן אגיע למקום ראשון

בזכותכן אני בטוחה שאצליח

http://www.avonlea.co.il/index.php/holiday-contest-voting

"תמר - כרית פו הדב עם בד תפוחים"

• באסה
    סיבה טובה להיגמל

• טלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה