אוווף מעולם לא הייתי כלכך חסרת ביטחון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות...
    הייתי היום בייעוץ הנקה בטיפת חלב ואני מצטערת שהלכתי!!!
    דבר ראשון היא אמרה לי שעליה של עשרים גרם ביום זו לא עלייה טובה ואני לא מבינה את זה בכלל בעיקר כי הילדה באחוזון חמישים מבחינת המשקל הגובהה הכל תקין ועד עכשיו האחות טיפת חלב ממש עודדה אותי על עבודה טובה!
    ואז אמרתי לה שהילדה קמה כל שלוש שעות לאכול וזה יוצא שבע הנקות ביממה אז היא אמרה שזה מעט מידי ואני צריכה להניק אותה לפחות שמונה ואפילו שתיים עשרה פעמים ביום... אבל הילדה לא קמה לאכול מה אני יעיר אותה?? איזה מין שטות זו???
    בקיצור אני יום שלם מרגישה כאילו אני מרעיבה את התינוקת שלי...
    מצדה של אגם אין תלונות... ואני לא יודעת מה לעשות ואיך להרגיש!!! ממש במצוקה בקטע הזה...
    אני לא בסדר?
    אני לא נותנת לה מה שהיא צריכה?..
    אני מאמינה שאם הילדה היתה לא שבאה הייתי יודעת מזה לא?...
    כבר חשבתי שאני יודעת לפענח ועכשיו אני מרגישה שהכל התהפך!!!

18 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אין כמו תחושה של אימא את מכירה את הילדה שלך לא היועצת הנקה היא יכולה רק להמליץ לך...

את ממש לא חייבת להעיר אותה לאכול היא רעבה היא קמה..ככה כל התינוקות שטויות במיץ!!!

• אני חושבת שהיא ממש הגזימה, תמשיכי לעשות מה שאת מרגישה לנכון.
    לדעתי חכי לפני שאת מוסיפה תל"מ.

• כמו שאמרת, אם היא היתה רעבה לא רגועה ודורשת את היית יודעת
    בטח ובטח שלא מתעלמת.
    עיזבי נו... איתי היה באחוזון שלוש ועדיין חחח
    את אמא שלה ואת יודעת טוב מכולם מה טוב לה
  • מאמי לא מקשיבים לאחות טיפת חלב!!! הרי ידוע שהן מפגרות

• תיראי,גם כשנעמונת ירדה למישקל-פג בבי"ח,ל- 2.300 והשתחררה עם מישקל 2.550 וגם כשהמליצו לי להעיר אותה כשחזרנו הביתה כדי לאכול,לא-היערתי אותה..אינטואיציה-אישית שכזאת..היא החלה לישון ולקום כדי לאכול לבד.
    תינוקות בעיני צריכים גם אנרגיה בשינה להיות ערים ולאכול

• היי
  • כמה שמעתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    את יודעת מה, אפילו ניסיתי להעיר אותו כמה פעמים בשביל הנקה... ילד לא רצה!!!!!!!!!!!
    אם הוא היה רוצה, הוא היה מבקש!!!!!!!!
    תינוקות לא יודעים להתאפק, בשניה שהם רעבים, אנחנו יודעות את זה (יחד עם כל השכונה)
  • תעזבי את הילדה בשקט- אם היא תרצה לאכול, את כבר תשמעי מזה!

• נו מה לעשות היא צודקת
    היית אצלי יום שלם וביצעתי תצפית את מרעיבה את הילדה היא ממש זועקת לאוכל ואינך שומעת את זעקתה החלושה מרוב רעב

נו באמתתתתתתתתתתתתתת זה פשוט מרתיח אותי הסיפור
    ממי המלצה שלי די עם כל הייעוצים אין כמו אינטואיציה של אמא - הילדה רגועה מאושרת וכל כך מפותחת בלי עין הרע - אין ספק שאת פועלת מעולה

חכי אבל לא סיפרת את השיא על ההזמנה שלה ליום שלם חחחחחחחחחח

• תגידי, האחות הזאת מפגרת או מטומטמת???

• ירדן, חבל שאת מענה את עצמך עם כל מה שאומרים לך בטיפת חלב. הן שם כדי להמליץ אבל את הבוס. אם אגם שבעה ונינוחה אחרי הנקות - הרי שטוב לה, והיא לא צריכה תוספת.
    אם היא תתחיל להראות אי-שקט ותחשדי שהיא לא יונקת מספיק בארוחה או לא תעלה מספיק במשקל תוכלי לדאוג לה בכלל דרך שתחליטי, אבל עכשיו אין צורך בבקבוקים או הערות לאוכל... תקשיבי ללב שלך. בכל פעם שהתעלמתי מהאינטואיציה שלי כאמא התחרטתי.

• מאמי 20 גר ליום זו עלייה בסדר גמור.. הטווח הוא עד 30 גר ליום.... מה היא מקשקשת.. בחישוב מהיר בחודש זה יוצא עלייה ש מעל לחצי ק"ג , בכל חודש זה משהו אחר..

אצלי בחודש הראשון תמר עלתה 1200 ובחודש השני 500 וחודש אחריו כבר השלימה...
    את זורמת עם אגם וזמה שחשוב ואם היא לא מתלוננת אז הכל בסדר

תמיד חברה שלי אמרה לי (יש לה 4 ילדים) כשהייתי נלחצת מהמשקל " היא עולה? יופי! זה מה שחשוב, העיקר שהיא לא יורדת

• טיפשת חלב!

אין צורך להתיחס אליהן ברצינות.

הבן שלי באחוזון 0 אז מה אני אעשה??????????????.

שתיהיה בריאה.

סתם לידע כללי- האחוזונים הם לא על ילדים יונקים.
    וחוץ מזה הם נעשו בארצות הברית- אז ככה שיש המון הבדל בין תינוק ישראלי לאמריקאי.

איזהההההההההההההההההההה מעצבנת היא!

הילדה שלך מתוקה ומקסימה ואוכלת כמה שבא לה.

בשמת
  • הבנות צודקות במיליון אחוז

תינוקות לא צריכים רק לאכול - הם גם צריכים ללמוד לבנות לעצמם שגרה של יום ושגרה של שינה רציפה! ובכלל, תינוקות בגיל הזה יודעים בדיוק כמה לאכול ומתי. תאמיני לי שאם אגם הייתה רעבה עד הוד השרון היינו שומעים את זה...
    בקיצור, האחות חוצפנית ואת אמא נהדרת וכל עוד הילדה עולה במשקל ונמצאת באחוזון - המשיכי כך ואל תתני לאף אחד, בטח לא לאחיות טיפשת חלב, לערער את הבטחון שלך בעצמך.

• תגידי מה את מתייחסת?
    אגם רגועה, שקטה, נינוחה וכשהיא רעבה היא אוכלת נכון?
    בזה נגמר הסיפור.
    ובואי אני אתן לך טיפ מעכשיו והלאה:
    כל פעם שאת הולכת לטיפת חלב תסכימי עם כל מה שהאחות אומרת לך.
    ככה היא תצא מרוצה, לא תשב לך על העורק הראשי יותר מידי ובטח שלא תלחיץ אותך. את עושה הכי טוב לילדה שלך. את מכירה אותה, את מרגישה אותה ואת האמא שלה. את יודעת מה הכי טוב בשבילה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה בננות על התגובות ואתן בהחלט צודקות...
    אני מכירה את הילדה שלי ומאמינה שמה שאני עושה טוב בשבילה אחרת הייתי יודעת....
    דרך אגב מה- 9.9 היום בו היא נולדה עד 9.10 ששקלנו אותה...
    היא עלתה קילו..
    בחודש.. נראה לי יותר מסביר....

קיצר יהיה בסדר...
    אוהבת אתכן נסיכות שלי!!!

• בובה,

מסכימה עם ענבל ואנסטסיה בכל מילה!

אם וכאשר היא תרצה היא תדרוש - אם היא לא דורשת סימן שטוב לה והיא שבעה ולא צריכה יותר. ומכאן ועד ללענות את עצמך? ממש לא!

תהיי רגועה כי הכל בסדר - והרוגע שלך הוא אפילו יותר חשוב לאגמי הקטנה מאשר כל דבר אחר!

נשיקות
  • ירדני,
    עזבי אותך מהן!
    סתם מלחיצות שלא לצורך!!!
    כל עוג אגמי עולה במשקל, ונמצאת באחוזון טוב, איזו סיבה יש לשנות משהו????

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה