הלוואי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי היום בבוקר בדיקת דם + סונר אני אחרי 3 ימים של 150 בגונאל הלוואי שיהיו זקיקים טובים או לפחות כאלה שכבר התחילו לגדול..את האמת אין לי שום תחושה מוזרה בשחלות ולא כלום..על הדרך גם ישאל את הרופא שם לגביי החום.. תראו בטיפול מלפני 3 שנים גם הזרקתי הכול לבטן בצדדים..אבל מלפני 3 שנים לא הייתה לי בטן רופפת אחרי לידה כמו עכשו אולי זה קשור לזה שהגוף לא מגיב לזריקות?הריי אומרים שצריך להזריק לשריר ואצלי זה שומנים ומתיחות (אחרי הלידה) הבטן שלי ממש נפולה אני גם אחרי קיסרי אז ניראה לי היא גם תישאר לי ככה..יש קשר?
4 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא נראה לי שזה קשור.... אם בהרגשה שלך כן, אז תזריקי בשכיבה על הגב כשהבטן מתוחה כך תרגישי שזה ישירות לשריר...

מחזיקה לך אצבעות שיהיו לך זקיקים יפים והרבה ושתהיה זו הפריה מנצחת
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אני לא חושבת שזה קשור.....
    אבל היום את חייבת לספר לרופא על החום שיש לך!!!
    אני מקווה שהכל יעבור בסדר
  • כמו שהבנות ענו לך, אני גם לא חושבת שיש קשר....
    וגם אני מבקשת ממך לעדכן את הרופא על החום שלך בלי לעגל פינות! תספרי בדיוק מתי התחיל, על כמה עומד ומה את עושה כדי להוריד אותו. הכל!

בהצלחה!!!!

• אני לא חושבת שיש קשר החומר נכנס לגוף וזה מה שחשוב . קרן צודקת את חייבת לספר לרופא על החום .
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה