פקחתי עיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וישר רצתי לראות חדשות
    ערוץ 2 ערוץ 10 וערוץ 1 שקט ודממה תכניות לילה משעממות
    כבר חשבתי שזה עדיין בגדר חלום שרץ לי במחשבה מדי פעם
    שעוד פעם דמיינתי שאומרים שהוא בדרך שהושג הסכם
    אז רצתי לאינטרנט כי לא יכול להיות התחושות חזקות מדי ולא יכול להיות שזה חלום

ראיתי דיווח איך ברוב מוחץ אושרה העסקה על ידי שרי הממשלה
    ראיתי ראש ממשלה שסוף סוף הראה שגם הוא בסך הכל בן אדם
    אבל הכי בולט ראיתי תמונה של אמא ואבא נרגשים אולי אפילו טיפה מתקשים להאמין
    אמא ואבא שבאצילות ראויה להערכה והערצה את נשמתם נתנו רק כדי לזכות לראות את הילד שלהם שוב
    לא יודעת מה איתכן זה העלה לי כל כך הרבה מחשבות על כמה הורים יש שהיו נותנים את נשמתם כדי לזכות לראות את הילד שלהם שוב לרגע אחד קטן לנשיקה קטנה לעוד חיבוק או סתם לומר כמה הם אוהבים וגאים
    וזה גרם לי לתהות איך אפשר להתנגד בכלל לאפשר למישהו את זה? לא שופטת רק לא מבינה

ועל הדרך זה גרם לי לחשוב על סבא שלי וכמה אני מתגעגעת ומה הייתי מוכנה לתת רק בשביל שיחזור. אני יודעת שקשה להשוות לכאב של הורה על ילדיו. אבל זה סבא שלי האהוב שלי היחיד שלי ואני מתגעגעת מאוד ורוצה אותו לרגע לספר לו על נועם ושגם הוא יהנה מהגיגיי להב. רק עוד רגע קטן עוד נשיקה עוד חיבוק לשמוע עוד סיפור או עוד בדיחה.

אז רובנו לא נזכה אבל אני מאושרת לדעת שמשפחה אחת תתאחד
    משפחה אחת שזה באמת מגיע לה

נועם ואביבה מבית אחד וקטן בישראל יש לכם את מלוא התמיכה והאהדה
    נרגשים איתכם עד מאוד ומחכים לראות את גלעד בבית

10 תגובות
עמוד 1
  • ריגשת וצמררת אותי

• ריגשת אותי בטירוף....
    על הבוקר דמעותתתתתת!!!!
    מזדהה עם כל מילה

• סיוני

• כל כך נכון!

• צודקות בנות
    אני יודעת שהוא גאה שם למעלה, מאושר, ושומר עלינו תמיד

• מתוקה שלי... מילים כדורבנות!!
  • סיווני ממש ריגשת אותי... יושבת פה עם דמעות בעיניים, גם אני יומיים עוקבת אחרי התקשורת וקשה להאמין!
    הלוואי שרק יחזור...

• סיוני

• ריגשת גם אותי... תודה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה