wish me luck (: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

אני רוצה לומר/לכתוב לכן מספר מילים, ראשית תודה רבה על התמיכה והעידוד ושבכל רגע נתון מישהי מגיבה ,זה פשוט מדהים איך שמישהי קצת נמצאת בנפילת מתח כולנו נרתמות להרים אותה ולגרום להסתכל על הדברים עם משקפיים וורודות של אופטימיות,להיום עם ראש מורם וכוח להמשיך את הטיפול,
    אני בטוחה שכמו שאיחלנו רק לפני שבוע איחולים לשנה החדשה שגלעד שליט ישוב במהרה בריא ושלם כך גם תפילתנו יתגשמו בע"ה לגביי הצלחת הטיפולים ולהרות,
    אני מאחלת לכולנו לעבור דירה לפורום השכן במהרה.

אשתף אתכן שמחר(יום חמישי) אני אמורה לעבור שאיבה ,אני מלאת התרגשות מהולה בפחד מהלא נודע, תאחלו הצלחה ,שהכל יעבור תקין בלי עיכובים ..

אעדכן אתכן בהמשך
    חג שמח לכל המכורות והנרקומניות [;)
10 תגובות
עמוד 1
  • המון המון בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!! מחזיקה לך ים של
  • כל מילה ומילה שכתבת נכונה,
    הפורום הזה והבנות פה מדהימות!!!!!

• מקסימה‏!‏!
    הפורום‏ ‏ הזה‏ ‏ באמת‏ ‏ נהדר,‏ ‏ כיאה‏ ‏ לנרקומניות‏ ‏ התמיכה‏ ‏ פה‏ ‏ עוזרת‏ ‏ לנו‏ ‏ להתמודד‏,‏ ‏ זה‏ ‏ עוזר‏ ‏ ומעודד‏ ‏ לדבר‏ ‏ עם‏ ‏ מכורות‏ ‏ כמוך..
    שיהיה‏ ‏ בהצלחה‏ ‏ בשאיבה‏ ‏ מחר,‏ ‏ הלוואי‏ ‏ וישבו‏ ‏ מלא‏ ‏ ביציות‏ ‏ מהממות‏ ‏ ויפות‏!‏
    תספרי‏ ‏ איך‏ ‏ היה‏,‏ ‏ אני‏ ‏ לפני‏ ‏שאיבה‏ ‏ גם‏ ‏
  • כל מילה שלך נכונה , הבנות פה מיוחדות , מה גם שלי לפחות אין עם מי לדבר על העניין מלבד בעלי , והבנות פשוט מדהימות ( בלי לפגוש אותכן , בע"ה אולי כאשר נהייה עם עגלות )

לגבי השאיבה אני זוכרת את הפחדוההתרגשות בבטן , זה באמת לא נורא כמו שזה נשמע ( הרדמה מלאה ) אני אחרי השאיבה שהייתה בשבע בבוקר באחד עשרה הייתי בקניון בקניות ( פינוק אחרי הפחד )

בהצלחה אמן

• שיהיה המון המון בהצלחה.

• איזו מקסימה את!!!!

ראית מזה?! כמה הזכרנו את גלעד שליט, איחלנו והתפללנו... והנה הבשורות הטובות האלו... אמן שכך יהיה לכל אחת ואחת כאן באופן אישי, שנתבשר על הריון כבר החודש - אמן אמן אמן!!!!

בהצלחה לך מחר בשאיבה מחזיקה לך אצבעות... אנחנו באותה הסירה, השאיבה שלי ביום ראשון או שני...
    היום הייתי באולטרסאונד נוסף, יום שישי נאמר לי להגיע לעוד אחד +בדיקת דם ואז אדע אם השאיבה בראשון או שני... הלוואי ויהיו לנו עוברים מהממים שישתרשו ברחם למשך 9 חודשים!!!!

תעדכני מחר, שולחת לך
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • ווואאוו, איזו מקסימה את!
    מסכימה איתך שיש לנו פורום מדהים של דוגמניות נרקומניות... חח ח
    כל אחת ואחת תורמת מהידע והנסיון שלה ועוזרת ותומכת!
    בעלי מדהים אבל איתכן אני ממש פתוחה ואוהבת לשתף ולקבל פידבקים!

אמן שגלעד שליט יחזור הביתה בשלום!

אוהבת את כולכן והתאריך של הפגישה שלנו מתקרב, אז כולן לפתוח חלונות לחסידות כי החודש הזה קורים ניסים!

• בהצלחה
  • יקירות שלי ,שוב תודה רבה על התמיכה העידוד ואיחולי הצלחה. שנית ,אני בטוח אעדכן אתכן על החוויה של מחר ,לא יודעת אם מחר זה תלוי איך ארגיש ומה יהיה מצבי,אבל מה שבטוח שיום שישי אעדכן אתכן. לכל הנרקומניות שמזריקות מאחלת לכן שתגדלו לכן זקיקים שמנים וגדולים [;) חג שמח נשיקות
  • בהצלחה,עדכני.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה