חזרתי מבית חולים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז יש התקדמות בכול שחלה יש 2 זקיקים בגודל 9 מ''מ וכמה של 8 מ''מ והרבה קטנים..בשעה 11 אני ידע מה הלאה איתי.. נתנו לי מרשם לעוד גונאל של 900 קניתי עכשו כי הקודם כבר ניגמר לי..הטיפול הזה עולה לי ממש ביוקר חחחח.לגביי החום התייעצתי עם 3 רופאיםן שם והם אמרו לי שהחום לא קשור לזריקות בכלל ושחום 37+ זה עדיין לא חום ממש..אמרו לי שוב לגשת לרופא משפחה (להזכירכן רופא משפחה לא עושה כלום ולא בודק כלום רק נותן לי מרשמים לכול מיני משככי כאבים ומורידי החום)..בנתיים טפו טפו טפו מאתמול בבוקר אין חום עד עכשו..מקווה שגם לא יחזור..
20 תגובות
עמוד 1
  • אני‏ ‏ שמחה‏ ‏ שיש‏ ‏ התקדמות‏ ‏ שדיברת‏ ‏ עם‏ ‏ הרופאים‏ ‏ לגביי‏ ‏ החום.
    ראיתי‏ ‏ מה‏ ‏ כתבת‏ ‏ בהודעה‏ ‏ השניה‏ ‏ שלך.
    גם‏ ‏ לי‏ ‏ יש‏ ‏ עודפי‏ ‏ שומן‏ בבטן‏ ‏ מההריון‏ ‏ בגלל‏ ‏ הקיסרי
    וזה‏ ‏ לא‏ ‏ משפיע..
    בהצלחה‏ ‏
  • זהו קיבלתי הנחיות עד יום שישי להמשי עם הגונאל 150 והדקא וביום שבת בבוקר דקא וב 20 בערב אוביטרל יום ראשון זה יום ללא זריקות וביום שני להגיע עם בעלי לשאיבה...מזל שהכול מתקדם..שיהיה לי בהצלחה
  • המון בהצלחה.... בע"ה זה החודש של כולנו!!!!!
    מחזיקה
  • ברוך השם ,איזה התרגשות
  • בהצלחה!!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי,
    מצטערת לבאס, אבל זה נשמע לי מאוד לא רציני ואחראי ההנחיות שקיבלת...
    היכן את מטופלת???
    בחיים לא שמעתי שנותנים הנחיות "על עיוור" כ-5 ימים לפני שאיבה... ביום שבו מוצאים שהזקיק הגדול ביותרב9???
    לדעתי לכי להבדק גם ביום שישי כדי לא להקדים את המאוחר...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • היי ויל אני מטופלת בסורוקה והאחות לילי ככה אמרה לי היום בטלפון כי היום בבוקר היה לי סונר ובדיקת דם ואמרו לי להיתקשר בשעה 11 לקבל הנחיות מה לעשות הלאה..גם לי זה נשמע קצת מוזר שהשאיבה רק ביום שני כשאני לוכחת אוביטרל כבר בשבת בערב הריי אחרי לכיחת אוביטרל מתרחש ביוץ תוך 24 שעות נדמה לי או 12.. ביום שישי ניראה לי הם לא עובדים אבל אני יתקשר לבדוק בכול זאת..ואי ואי הלחצת אותי עכשו בטירוף ועוד שעכשו יש לי עוד פעמיים כלומר מחר ומחרתיים לכחת גונאל 150 ורק בשבת בערב אוביטרל..היא אמרה לי ביום ראשון לא להזריק כלום..
  • לא בגלל האוביטרל אני מתפלאה... זה דווקא בסדר, כי אחרי 36 שעות מתרחש ביוץ.
    הבעיה היא איך הם אומרים לך מראש 6 ימים לפני שאיבה??? מאיפה הם יודעים מה תהיה התגובה של הגוף?????
    זה מאוד חובבני... את חייבת להבדק גם ביום שישי... אולי הביציות לא יגדלו מספיק וכדאי לחכות יום או יומיים נוספים?????

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • יום ראון אני יסע שוב לאולט' ושם ניראה מה קורה איתם..למרות שהם לא אמרו לי לנסוע לאולט' אני יעמוד על שלי..תודה מאמי..
  • מסכימה עם vil, אני גם אמורה לעבור שאיבה בראשון או שני, אך מחר עלי להגיע לבדיקת דם ואולטרסאונד נוסף בכדי לראות את ההתפתחות ואז אדע בדיוק מתי השאיבה... זה יוצא יומיים לפני...

אני גם חושבת שאת חייבת לעבור עוד בדיקת דם ואולטרסאונד לפני השאיבה, חשוב מאוד!!!

vil- נניח שהשאיבה יום ראשון אז אני צריכה לקחת את האוביטרל מחר בערב? אין מצב שאקח ביום שבת ? (24 שעות לפני?)

בהצלחה לכולנו
  • זכור לי שלפני 3 שנים בטיפול עם הילדה שלי לכחתי אוביטרל 12 שעות לפני השאיבה.. כלומר בשעה 20:00 בערב הזרקתי אוביטרל ולמחורת ב 8 בבוקר הייתה השאיבה.. אהה ולמה הם כול כך מתעקשים שבעלי יתן זרע כבר בבית ואנחנו ניסע שעה עם הזרע עד אליהם במקום שיעשה כבר שם במקום כמו שעשינו בפעם שעברה..הריי ככה הזרע יהיה יותר טרי..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • שיר חמודה,
    אם תהיי מחר בבדיקות ינחו אותך לגבי המשך טיפול.
    בעיקרון יש שאיבה כ-36 (קצת פחות) שעות מרגע הזרקת האוביטרל. נניח שאיבה בראשון בבוקר בטח ינחו אותך להזריק בשישי ב-12 בלילה משהו כזה...
    איפה מטופלת"? תזכירי לי? תה"ש??

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • רק הערה קטנה.

אני גם טופלתי בסורוקה ואני חייבת למחות על זה שטוענים שזה חובבני. 5 הפריות מבחנה עשיתי שם ומעולם לא היה חוסר מקצועיות בלבד מצידם. האחות לילי מדהימה ומקצועית ביותר.

אתם שוכחים דבר אחד וזה שלא מסתמכים רק על גודל של זקיק אלא גם על בדיקת דם. הם יודעים מה הם עושים מעולם לא התאכזבתי מהמקצועיות שלהם ואני עובדה קיימת שבסוף זה מצליח.

אנדריישלי, לכי עם ביטחון שזה צוות מדהים אחד אחד. תתקשרי אפילו לאביה ותבקשי שתיצור קשר עם אחד הרופאים אם את רוצה להיות רגועה. אם את רוצה את הנייד שלה תכתבי לי למייל ואתן לך אותו תגידי לה שאני נתתי לך כדי שתשאלי שאלה דחופה.

שיהיה בהצלחה וסליחה שהגבתי בכזאת רצינות אבל אחרי הכל זה הצוות שטיפל גם בי וחרה לי לשמוע עליהם דברים לא טובים

שיהיה חג שמח

אפרת

המייל שלי זה [email protected]
  • המייל התפקשש

הנה הוא שוב

[email protected]

ואגב לי היה כמה פעמים שלקחתי אוביטרל שתי לילות לפני שאיבה
  • לא מכירה אף אחד משם באופן אישי, אבל להגיד לבחורה מיום רביעי שביום שני שלאחריו , 6 ימים לפני, שהיא תעשה שאיבה נראה לי חסר אחריות...
    גם בדיקת דם צריך לבדוק ממש סמוך למועד השאיבה (יומיים לפני) 5 ימים זה הרבה זמן... עם זקיק בגודל 8 הערכים בבדיקת דם עדיין לא מגיעים לכדי ביוץ, לכן כדאי לעקוב יותר פעמים ויותר סמוך למועד השאיבה.
    זו כוונתי.
    גם אני טופלתי בבי"ח ממשלתי . אף פעם לא ידעו לומר לי שבוע מראש.
    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • לי אמרו פעם אחת 5 ימים לפני שאיבה והיו לי זקיקים מדהימים. כל אחת והגוף שלה.

במקום להכניס לה דאגות לראש פשוט תאחלו לה בהצלחה וזהו.

אנדריישלי, לכי עם בטחון מלא והכל יהיה בסדר. את מטופלת בצוות מיוחד שהלוואי על הרבה בתי חולים צוות כזה.

אמרתי לך אם את רוצה להרגיע את עצמך ולא להפסיד את הזריקת אוביטרל בשבת בערב בכל זאת תשלחי לי מייל ואתן לך את הנייד של אביה במידה ואין לך אותו

את בידיים מקצועיות וטובות ועם המון אחריות!

לילה טוב וחג שמח

אפרת
  • היי אפרת אני ישלח לך במייל את מס הפאפון שלי ותתקשרי אליי טוב? אני גם אין לי כלום נגדם חלילה ההפך מההפריה הראשונ ניקלטתי בפעם שעברה והנה הבונבוניירה בתמונה בחתימה זו התוצאה המדהימה שבזכותם זכיתי בה..פשוט נילחצתי קצת ממה שויל אמרה ואגב התייעצתי גם עם פרופסור אחת באתר BEOK והוא גם ענה לי מה שויל אמרה שזה לא אחראי מצידם לתת הנחיות 5-6 ימים לפני השאיבה ועוד בלי שוב בדיקת דם וסונר באמצע..אני ישלח לך מייל עכשו וצרי איתי קשר במהלך הבוקר..תודה לכולכן אתן מדהימות..מי שרוצה לראות את התגובה של הפרופסור כנסו לאתר ההוא לפורום טיפולי פוריות חפשו בעמוד ראשון או שני הודעה שלי כתוב שם "דחוף,דחוף,דחוףףף" אני זה דרומית 27..
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • לא התכוונתי להלחיץ... אבל עדיף במקרים כאלה שהמטופל יהיה מודע ועירני בכדי למנוע טעויות...
    חבל לעשות שאיבה על ביציות שלא יהיו בשלות מספיק.
    אני מקווה שהלכת היום להבדק.

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • vil- מסכימה איתך לחלוטין!!!

אני דוגמא קלאסית ... היום הלכתי (יומיים לפני השאיבה) לבדיקת דם ומעקב זקיקים... (מדגישה שלפני יומיים בבדיקה ההתפתחות הייתה מצויינת והדברים נראו טוב לרופא... ) היום בבדיקה, לצערי, מתברר שיש לי "מעט גירוי יתר שחלתי" - כך הרופא הגדיר זאת... הוא הנחה אותי במידי להפסיק עם הפיורגון והצטרוטייד ולקחת דקה פפטיל (משהו כזה...)... בקיצור, הזקיקים שלי ענקיים גודל 21, 20 , 19... ויש לי המון כאלו... זה מצב מאוד מסוכן, אפילו הוא נלחץ ...
    באמת ביומיים האחרונים סבלתי מתופעות לוואי של חוסר אוויר ובחילות נוראיות...

לכן אני מסכימה איתך, אילו הייתי מגיעה לבדיקה רק ביום ראשון זה עלול היה להיות מסוכן מידי ואי אפשר לדעת לאן זה היה מוביל....

אפרת אני מבינה את כוונתך הטובה, לעודד אותה ולתת לה ביטחון... אך יחד עם זאת זה לא משחק ויכולות להיות השלכות מרחיקות לכת ...

אנדריישלי - מאחלת לך המון בהצלחה...
  • שיר, סה״כ כאב לי לשמוע דברים לא טובים על הצוות המדהים שמטפל בה וטיפל גם בי.

הם נהיו כמו משפחה שלי. זה טבעי שאגן על השם שלהם.

בכל אופן דיברתי בטלפון עם אנדריישלי ואני מקווה שעזרתי לה.

אני פשוט חושבת שצריך לעודד אותה וגם אם אומרים ומייעצים לה ללכת להיבדק שוב לא צריך להוריד לה את הביטחון בצוות שמטפל בה. זה מה שניסיתי לעשות, לשמור על הביטחון שיש לה בצוות הזה. אני חושבת שמישהי שלא תבטח ברופא שמטפל בה תיכנס לטיפול בצורה הכי גרועה שיש.

לא התכוונתי לפגוע באף אחת ואם עשיתי זאת אני מתנצלת אבל זאת גישתי.

שיהיה לה בהצלחה ושנשמע בשורות טובות אמן

אפרת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה