לא יכולה יותר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני היחידה שממש ממש עצוב לי על השחרור של המחבלים?!

אני מרגישה כ"כ רגשות אשמה כי כולם בכזו אופוריה על זה שגלעד שליט הולך להשתחרר (אם הוא חי בכלל!)

אבל מה עם כל הנרצחים שהמחבלים האלה גרמו?
    מה עם כל העבודה השחורה שהחיילים היקרים שלנו עמלו כ"כ קשה כדי ללכוד את המחבלים האלה,
    שהוציאו את נשמתם על מעצרים, על לחימה, ואולי אפילו את נפשם- כדי שהמחבלים האלה יישבו בכלא!
    זה בכלל לא מובן מאליו שהמחבלים האלה נתפסו,
    כדי שהם ייתפסו חיילים התאמנו, שמרו, יצאו למבצעים,
    רק כדי לתפוס מחבל אחד כבד!!
    ועכשיו במחי יד הם הולכים להשתחרר ולחזור לפשעם..
    המחבלים כבדים שיושבים פה אצלנו הם כאלה שהיו ממציאים של דברים,
    שכמותם אין..
    שאחרי שהם נתפסו ראו את הירידה בכמות הפיגועים,
    שהרגישו בחסרונם ברשות הפלסטינית..
    ועכשיו הם חוזרים לשם,
    ואם לא לשם אז לגדה, כאילו ששם זה שוויץ, כאילו ששם חסר בלאגן!
    הם לא מבטיחים שקט, הם לא מבטיחים כלום!
    ויש לי מלא אהבה לגלעד שליט, יש לי את מלוא האמפתיה למשפחתו ואני רוצה שהוא יהיה בבית!
    אני משתדלת לחשוב עליו יום יום ומתפללת עליו בלי סוף!
    אני תמיד מנסה לראות מה עובר על המשפחה שלו.
    לא הייתי רוצה להיות במקומם..
    ואני גם לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי במקומם!

אבל זה מרגיש לי שמפקירים יותר מידי בשביל חייל אחד!
31 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אין שום צל של ספק שגלעד חייב לחזור הביתה דחוף.

אבל, כן זה מפחיד מאד מה שיהיה כאן בעקבות השחרור של המחבלים
    וזה שהם מצאו שיטה לשחרר מחבלים.
    פשוט מפחיד מאד
  • מבינה אותך , גם אני חוששת שזה יכול להוביל לחתיפות חס וחלילה מצד שני אני אומרת לעצמי כמה דברים שדי מאודדים אותי :
    1. לומר שרוצחים באמת מקבלים את העונש שמגיע להם זה לעשות צחוק ... אפשר לחשוב עד כמה הם סובלים בדיוק ? זה לא כלא בברה"ם שעובדים שם 18 שעות ביום בקור של מינוס 40 מעלות בעבודה פיזית כזאת שתוך 3 שנים 50 אחוז מהם כבר לא חיים בגלל המחלות . מה הם כבר עושים כל יום חוץ מלבזבז כסף שלי ושלך בלאכול , להתפלל ולקבל תואר אקדמי על חשבונינו ? תסלחי לי אבל זה לא עונש ולא יכול לנחם שום הורה שקול . צריך בכלל שמחבלים כאילו לא יגיע לביתי כאלה אלא יחסלו בזמן המצער בגלל שהתנגדו . בנתיים יש להם טלפון, טלוויזיה , עו"ד וחדר כושר.
    2. טוב לדעת שבחור שלנו אחד שווה 1000 זבלים , ככה הם משווים את עצמם .
    3. בנינו אין פגועים לא כאין לא רוצים לעשות אותם אלא כהם לא יכולים לעשות אותם , אחרת היו עושים מזמן .
    4. אפשר במהלך זמן לחסל אותם אחד אחד כרק ככה הם מבינים.
    http://www.holdthatpic.com/
  • המחיר כבד מאוד.
    מסכימה איתך.
    אני מנסה לא לקשור בין החזרה של גלעד לשחרור של האסירים (מבחינת הרגש) כל אחד בפניהם מעלה רגש מסוג אחר.
  • זו בדיוק הסיבה שהיה כ"כ קשה לאשר את העיסקה...
    אין ברירה, חייבים לשחרר אותו!
    זה בלתי ניתפס שהוא יושב בבור כבר מעל 5 שנים!
    מדינת ישראל שלחה אותו, מדינת ישראל אחראית לשיחרורו.
    הגיוס אצלנו חובה, כל אדם מחוייב להתגייס (חבל שזה לא באמת קורה אבל זה כבר דיון נפרד) זה לא שהיתה לגלעד איזו זכות ברירה, לא שאלו אותו אם בא לו להתגייס, לא שאלו אותו לאן הוא רוצה להתגייס, לא שאלו אותו אם בא לו להיות במקום ובזמן בו הוא היה בנקודת הזמן הספציפית.

לדעתי זו הסיבה בגללה חייבים עונש מוות בישראל, אם יהרגו את המחבלים הללו - הם לא ישוחררו!

ומעבר לכך - אני לא יכולה שלא לרחם עליו, על גלעד שבמידה ויהיה פיגוע מייד תואשם העסקה בה הוא שוחרר, מישהו יכול לנסות לקלוט את הקושי הרב שלו שיטילו עליו את האשם במקרה כזה? וזה מעבר למה שהוא נושא עימו מזמן שבי כה ארוך....
  • אני מאוד יכולה להבין את כל מה שכתבת אבל ... חייבים לשחרר אותו
    כמה שהמחיר כבד זה שווה.
    אני כל כך שמחה שעוד מעט אמא שלו תוכל לחבק אותו

יש עוד משהו שהייתי רוצה ולא אכפת לי לעשות את זה אישית
    לכל אחד ואחת לפני שמשחררנים אותם אבל לא יכולה לכתוב את זה כאן ..

המבין יבין !
  • אני מאוד מבינה, ובכלזאת קשה מאוד לקרוא חלק ממה שכתבת...

יש לי המון מה לומר על הכל...

אבל אני - אסתפק בזה:

"כל המציל נפש אחת מישראל, כאילו הציל עולם ומלואו."

הילד של כולנו עומד לחזור הביתה!
    אני סומכת ארגוני הביטחון במדינה "שידאגו" לכל האסירים שישוחררו... השב"כ הבטיח מעקב צמוד אחריהם, כך שהם על הכוונת...

לכל דבר בחיים יש מחיר - גלעד כבר הרבה יותר מחייל שבוי!
    חבל שלא השכילו לשחררו מוקדם יותר - כנראה שהמחיר היה פחות "כבד"!

החיוך של אמא שלו אתמול הרססס אותי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • גם לי מאד קשה עם מה שכתבת...
    וגם לי יש הרבה מה לענות על זה...
    אבל אני לא אענה.
    אני רק אגיד שכמו שכתבת: "אני תמיד מנסה לראות מה עובר על המשפחה שלו.
    לא הייתי רוצה להיות במקומם.."
    מה עם: "אל תדון אדם עד שלא תגיע למקומו"????
    חג שמח פיתוש.
  • שרוני ולמיטב זיכרוני את מפגעת בפיגוע בזמן שירות הצבאי , לא ?
    עוד דבר זה מאוד חשוב ברמה מורלית לכל חייל בסדיר ובמיל' וגם לבני נואר שמתגייסים לדעת שלא מפקירים אותם .
  • מצטרפת לשיר (ADI D) ולשרון שמש!
    לא כל כל במחי יד משחררים אותם! מחי יד שלקח 5 שנים לעיכול
    אני לא יכולה להיות (וגם שלעולם לא אהיה בע"ה) במקומם של משפחת שליט וגם במקומם של המשפחות השכולות (אגב הרי גם צבי ויעל שליט וגם בנם נועם- משפחה שכולה) - כל אחד עם רגשותיו הכבדים בנושא
    מה אני שכן יודעת- שאני רוצה לראות את גלעד שב כבר! (כמו כולנו)
    אני רוצה בזה כבר 5 שנים. מתפללת כל יום לראות את מה שראיתי אתמול שפתחתי במקרה את האינטרנט !

ואם היה במדינה שלנו עונש מוות למרחצים ומחבלים, ואם היו משחררים מיד אחרי החטיפה והמחיר היה כבד פחות ואם ואם ואם

שיבוא! אנחנו מחכים לך יותר מדי שנים!
  • את לא היחידה....גם אני ברגשות מעורבים, מעורבים מאד.

1000 מחבלים!!! לא 400, לא 500, 1000!!!!!!!! פאקניג 1000 נבלות הולכים לחזור מהמקום בו הם אמורים להירקב.

זה מטורף.

זה שם אותנו במצב בלתי נסבל, זה גורם לחיילים שלנו להיראות "שווים" הרבה יותר בעיני האויב.

הקרנבל הזה שעושים סביב זה - מה כל כך שמח? מישהו באמת יודע באיזה מצב הוא?

להזכיר לכם מה היה בעסקה הקודמת? עד לרגע האחרון כולנו חשבנו שנראה חיילים ולא ארונות, ירקו לנו בפנים ועוד קיבלו על זה פרסים.....

הם לא מדינה שעושה עסקת חילופי שבויים, הם נבלות, הם חיות, הם טורפים ושרצים שעושים חגיגה שלמה על ההסכם עם הכובש הציוני.....
  • תיקוש - נכון אהובתי.
    פציעה שהשפיעה ומשפיעה על חיי בכל יום ויום, מאז ועד היום.
    ואני מוסיפה: גם המפגע שלי שוחרר באחת העיסקאות.
    ובכוונה לא כתבתי את זה, כדי שלא יקום קול ויאמר שאני חלילה נגועה בשיקולים זרים, עקב פציעתי. (למרות שאם כבר - אז זה בדיוק הפוך)
    ובכ"ז - הדברים שנכתבו הכאיבו לי ברמה האישית, והייתי חייבת להגיב.
    (כשלמדתי לתואר השני, למדה איתי בחלק מהקורסים בחורה שהייתה פעילה מאד אקטיבית לשחרורו של גלעד. היא אחות שכולה מאחת המלחמות, לעולם היא חזרה ואמרה שהמחיר האישי מתגמד... עם כל הכאב הבלתי נסבל שבו. אני מסכימה איתה במאת האחוזים. הסיבה להסכמתי היא פשוטה: לעולם החיים שווים יותר שילחמו למענם, מאשר אלו שכבר לא איתנו...)
  • שרוני ושיר לא יכולתי להתנסח טוב יותר

שרוני את אדם אצילי ונדיר - אני באמת מעריצה אותך

• אוף אתן לא מבינות אותי..
    ברור ברור ברור שהוא צריך לחזור! אין לי על זה צל של ספק.
    פשוט קשה לי..
    הרגשות מתערבבים. זה לא מובן לי מאליו.
    זה מפחיד אותי,
    זה מאיים עליי,
    זה עצוב לי,
    וזה גם מרגש אותי
    ומשמח אותי ביחד!!

שרון- כתבתי שאני מנסה..
    לעולם לא אצליח להרגיש כמוהם! אבל זה לא אומר שאי אפשר לנסות להבין.
    דנה אותם? אני ממש לא דנה אותם..

מה לעשות, אני ממש לא סומכת על ארגוני הבטחון שלנו ולא על הממשלה..
    אף אחד לא פועל משיקולים נקיים.

ו"כל המציל נפש אחת.." זה נכון! בגלל זה ברור שחייבים להציל אותו,
    מצוות פדיון שבויים היא מצווה ענקית,
    אבל גם לה יש סייגים, וגם היא לא נעשית בכל מחיר!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • וסליחה..
    כנראה שיש מקומות שעדיף שאשתוק בהם..
    חשבתי שתוכלו להבין, וכנראה שלא!
    חג שמח
  • פיתוש - קבלי חיבוק
    אל תהיי עצובה ואל תשתיקי את קולך.
    עדיין מותר לכל אחד לחשוב והרגיש כרצונו.

אני חושבת שהדיון הזה בדיוק היום הוא טעון מידי.
    הרי ברור שיש רוב שתומך בעסקה, ונלחם למענה 5 שנים עצובות וארוכות.
    ויש מיעוט שמתנגד.
    וגם להם מותר להשמיע קולם, כי כפי שכתבתי - הזכות למחשבה, הרגשה ואמירה חופשית במדינתנו, עדיין לא הופסקה...
    אל לך להיות עצובה, אלא להבין שהדיון הזה היום - הוא טעון וקשה ויותר מידי רגשות מעורבים בו.
    ראי מה זה עושה לך בתוך נפשך - איזו אנדרלמוסיה...
    וחשבי מה זה עושה כשזה עולה לדיון ציבורי בו מעורב יותר מאדם אחד, ויותר משניים...
    אל תתעצבי וכנסי אל החג באוירה שמחה וטובה, כפי שצריך להיות...

(תודה סיון. אבל אני באמת לא כזו נהדרת...)
  • אני גם שונאת את הרעיון שמשחררים כל כך הרבה רוצחים,
    וכואב לי על המשפחות שחייהם נהרסו על ידם, והם צריכים לחיות עם הידעה שרוצחים של יקירהם משתחררים לחופשי
  • מאוד ליגיטימי ונכון שהרגה היא דואלית , גם אני מרגישה ככה רק מנסה לראות את זה מצדדים חיוביים יותר .
    אפשר להסכים אם ההחלטה ואפשר לא אבל מה שבטוח צריך ביצים כדי לקבל אותה .(ואני ממש לא בין התןמכים של ביבי ).
    חג שמח באמת .
    חשבתי שעם את שמחת תורה משפחת שליט תחגוג בסוכה בבית יחד עם גלעד ולא באוהל הזה ,זה באמת יהיה דבר גדול.
  • האם שווה לסכן ביטחון מדינה שלמה?

האם שווה להיראות חלשים בעיני האויב?

מה שווה בעיניכן יותר? האנשים שכבר מתו שווים פחות? לא מגיע לרוצחיהם לשלם את המחיר על מה שעשו?

לא מאחלת לכן לחוות פיגוע, לראות חתיכות בשר וגפיים מפויחים.

ולפי המצב - הטירוף הזה הולך לחזור
  • פיתוש,לא קראתי את כל התגובות,רק את ההודעה שלך,ואני איתך לגמרי לגמרי.
    איך אמר ראש השב"כ לשעבר-שמח לי בלב,חמוץלי בפה ובעיקר כואב לי בראש על מה שעלול (ח"ו) לקרות כאן.....:(
  • תמיד היה שווה לחטוף חיילים ואם היה מצליח להם הם היו עושים זאת כל יום .
    לפי דיווחים על כל הקרנבל שך חמאס הם תחת בקורת קשה כאת הסמלים אמתיים לא משחחרים בכלל. ומתוך 1000 550 זה כאילו ישראל בוחרת אותם : כלל זריקות אבנים וכו. בקצור זבל.
  • אורטלי-
  • בואו ניזכר מה היה עם השלישיה שעד הרגע האחרון נסארלה הבנ**** אמר שהם בחיים. חבל שהוא ואמא שלו לא בחיים כמו קיבלנו אותם. בארונות (המודיעין גם אמר אז שהם נפצעו קשה - כנראה הם גססו עד שמתו, למה יש להם לב לטפל ביהודים? ימח שמם ושם זכרם)

למה שאני אפחד? כירושלמית שחוויתי לא מעט מהחרא שהם מסוגלים לעשות - אין לי ממי לפחד. רק שעכשיו כולנו נהיה ירושלים - חבית תבערה אחת גדולה. מספיק לי לקרוא את מה שראש השב"כ אמר עכשיו ולרעוד לילדיי ולחיי כולנו.

במקום שילכו יקחו להם כמה מהזרוע הצבאית של חמאס ויעשו עסקת שבויים כמו שצריך, עם ידינו על העליונה ולא כמו פחדנים, כמו עכשיו
  • אורטל, זאת בדיוק הסיבה שאני מפחדת מהעסקה הזאת:
    היא נותנת לגיטימציה לחטוף עוד... ועוד.....ועוד.....
    אני מפחדת שעוד מעט אמא אחרת תהפוך להיות :"אמא של גלעד שליט 2"
  • פגועים היו בכל מקום ולא רק בי-ם . לקחתי 4 חיילים בזמנו בטרמפיאדה בצריפים ו3 דר' אחרי זה שמענו פיצוץ.
    כלאיית מחבלים (ועוד בתנאיים שלהם אפשר לחשוב שהם באמת סובלים שם ) לא מונע את הפיגועיים כרצון תמיד קיים אלא שיכולת ככל הנראה לא כל כך , אחרת היו עושים כמו שעשו קודם .
    צריך לדואג שמחבלים עם יד על הידיים התקבלו אצל הבתולות שלהם בהקדם האפשרי ....
  • באמת נושא מורכב מאוד
  • טוב, מבחינתי זה עבר את הגבול והגדיש את הסאה.
    אני מציעה לנעול את השרשור, הוא בטעם רע ותיזמונו כושל ופוגע.
    ופיתוש - "רק תיזהרי שלא יקומו עלייך..."
    חשבתי שבדיוק כתבתי שזה שיש לכל אחד דעה משלו זה יותר מלגיטימי...
  • עמית, "יקומו עלייך"?!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • וואו.. יש לי הרבה מה להגיד:
    קודם כל באופן אישי כאמא אני שמחה בשביל אביבה שליט שהבן שלה ב"ה יחזור. הרבה פעמים חשבתי לעצמי שאם היו חוטפים את הבן שלי הייתי הולכת ברגל לעזה ומביאה אותו...
    דבר שני, אני גם חושבת שהמחיר כבד אבל מבינה שיש עכשיו חלון הזדמנויות ואם אנחנו לא רוצים לראות את גלעד חוזר בארון או הופך לרון ארד מס'2 חייבים לממש את העסקה.
    אפשר אולי להתנחם בעובדה שלא ניתנה למחבלים תעודת ביטוח (ואפשר "להוריד" אותם בכל רגע נתון).
    מה שצריך עכשיו לעשות כאן במדינה זה לקבוע קווים מנחים ברורים לאיך מתייחסים לחטיפות עתידיות (אין ספק שיבואו) ואז לא יהיה מצב של משפחה שיושבת באוהל מול בית רה"מ במשך שנה ומפעילה לחצים, ולא יהיה מצב של כמות לא הגיונית של רוצחים שמשוחררים עבור חייל אחד.
    ועוד מילה לגבי התקשורת (וכמובן לגבי ההנהגה)- עכשיו צריך לקחת פסק זמן, עד שהעסקה קורית בפועל, ולהתעסק במשבר המתמחים כי עוד מעט לא תהיה לנו מערכת בריאות במדינה!
  • כמו כל דבר זה לא שחור ולבן . לכל בן אדם יש דעה משלו וצריך לכבד אותה.
    בסופו של דבר מדינה שלחה את גלעד לשרת בקרבי והוא נפל בשבי באת מלוי תפקידו וחובתה של המדינה לשחרר אותו .
  • רק לכל הבנות שחושבות ש"עוקצים" אותנו וגלעד שליט לא חי חס וחלילה - הולכים לשחרר פחות מחצי המחבלים לפני שגלעד שליט ישתחרר ואת השאר עוד חודשיים...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה