היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כנראה בשבוע 5 הייתי היום אצל הרופא והוא לא ראה עדיין שק הריון.... בדיקת הריון בייתית יצאה חיובי שבוע שעבר.... מה זה אומר? האם עוד מוקדם לראות שק הריון????
רווית
11 תגובות
עמוד 1
היי עשית בדיקת דם במקרה?
עדיין לא .... היום הרופא הביא לי הפניה לבדיקת דם... אני יעשה ביום א' אבל... לפי ווסת אחרונה ב- 6/9 זה צריך להיות בערך שבוע 5 הגיוני שעדיין לא רואים שק?
רווית
יכול להיות שהביוץ היה יותר מואחר ממה שאת חושבת ובאמת ההריון עדיין צעיר מאוד ולא רואים שק.
תחזרי עוד פעם לרופא בעוד שבוע, לפעמים זה עניין של יום אם רואים או לא רואים, גם הבדיקת דם יכולה לתת לך קצת אינדיקציה לגבי השבוע שבה את נמצאת. בהצלחה!
רותי
אבל יכול להיות שיש שק ופשוט עדיין לא רואים נכון? אז ממתי בעצם אמורים להתחיל לראות??
רווית
מאמי לא רואים שק כי הריו מאוד צעיר אני ממליצה לך לעשות בדיקת דם ביום ראשון ולחזור לרופא עוד שבוע בהצלחה מתוקה
בהצלחה בבדיקת דם...
חני
תודה תודה תודה!!!!!! העיקר שאני אדע שאם לא רואים עכשיו שק זה בסדר ועוד יראו אותו.....
רווית
אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל אני גם הלכתי לרופא אחרי בדיקה בייתית חיובית והוא ראה שק שמתאים לשבוע חמישי. אני חושבת שאת בהריון מאוד צעיר, עוד לפני שבוע 5, ולכן הוא לא רואה. בדיקת דם הכי אמינה. בהצלחה!!!
מאמי יכול להיות שבאמת היה ביוץ מאוחר, חכי כמה ימים . אבל תעשי בדיקת דם לראות רמת בטא... בהצלחה!
אני מקווה שיהיה בסדר.... אין לי כבר סבלנות...עד שיגיע יום ראשון...................... זה לעשות בדיקת דם בבוקר ואז אולטרסאונד בערב..... תחזיקו לי... שרק יהיה בסדר...ותקין!!!!!!!!!!!!!!!!!
רווית
זה יהיה בסדר... כפי שאמרו יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר... בהצלחההההה