-
ברור שבעד!!!!
האנשים שלצערנו נהרגו בפיגועים לא יחזרו....
-
בעד!!!
אני אפילו לא רוצה לחשוב מה אביבה שליט מרגישה.
אני כמאמא הייתי עושה הכלללל כדי שהילד יחזור/ יוחזר.
כמו שמרבלס אמרה מחבלים יש בשפע!
את ההרוגים לצערי כבר לא נחזיר.
גלעד נחטף כחייל בצהל, ומדינת ישראל אחראית להחזיר אותו ולא להפקיר!!!!!!
-
בעד!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמו שנאמר, מחבלים לא חסר ויש בשפע לצערנו
-
יש בזה הרבה מחלוקת
אבל לגמרי בעד!!!
כי המצב במדינה לא יתשנה גם עם ישחררו אותם וגם עם לא
עעדיין היו טרוריסטים ופיגוים ומה לא .......
אז למה לא לשחרר חייל ששירת תמדינה
מה צריך להפקיר אותו !?
ממש לא !
בכל אופן חג שמח מאמי
-
בעד ברור
כל מילה עם אולגה....
-
ברור שבעד!!!
מסכימה עם כל מילה של מיטל
-
גם אני בעד
אנחנו כמדינה שלחנו אותו - אנחנו צריכים להחזיר אותו
כמו שאמרו ההרוגים כבר אינם אבל גלעד חייייי
אני מבינה את מה שאת אומרת שהמחיר גבוהההה אבל אין בררה צריך להחזיר אותו בכל מחיר
-
בעד באופן גורף !!!!
מחבלים תמיד יהיו, תמיד ירצו לחסל אותנו...
זה שהם לא מצליחים בזמן האחרון לעשות פיגועים (555555) זה לא בגלל שהמרצחים יושבים בכלא (כי יש עוד אלפים כמותם שמסתובבים חופשי) אלא בגלל שהמדינה פועלת למיגור הטרור.
לכן אני דווקא בדעה שחיי ישראלי אחד = 1000 ערבים מחבלים...
ותחשבו על זה....
-
הייתי מצביעה בעד, אבל עם רגשות מעורבים.
אני מאוד מתרגשת ושמחה בשביל משפחת שליט, אבל לא יכולה להימנע מלחשוב על ההשלכות של שחרור כל כך הרבה מפגעים לחופשי.
אבל, כבר נחתמה העסקה - אני מנסה לחשוב על החיובי.
לראות חיוך על שפתיה של אביבה שליט מעביר בי צמרמורת בכל הגוף.
לא יכולה ולא רוצה לתאר מה עבר על המשפחה המסכנה הזאת.
-
בעד בעד בעד...
הגיע הזמן להחזיר את הילד הזה הביתה יהיה מה שיהיה...
מחבלים לא חסר ואת רוב המחבלים משחררים מחוץ לארץ ולא תיהיה להם אפשרות להכנס
-
חד משמעית בעד.
בעיני, צריך לתת עונש מוות לכל רוצח שיושב בכלא, במקום מאסרי עולם מגוחכים לעשרות שנים. ככה לא יהיה יותר טריגר לכל מיני ארגונים טרוריסטיים לחטוף חיילם, כי לא יהיה על מה להתמקח.
עד שישנו את החוק בעניין (אולי בגלגול הבא..
-
אני אישית נגד העיסקה הזאת... לא במחיר הזה....הפחד שלי שתקופת פיגועים עוד תחזור עלינו...
-
ניסתי להבליג ולהיות נחמדה אבל זה קשה קשה קשה
תגידו לי זה רציניייייייייייייייי הדעותאהלה?-פיגועים היו לפני היו תוך כדי ויהיו אחרי החטיפה של גלעד
המאסרים של המחבלים זאת בדיחה עצובה הם חיים פה בבית מלון לא בכלא המיסים שלנו מממנים את השהות שלהם שילכו קיבינימט לחפש מי ינענע אותם
האם הצם מאסרם זה מה שיחזיר למשפחות השכול את יקירהם? האם זה משנה משהו בכאב הנוראי שבאובדן ילד הורה או אח? לרצות שישארו במעצר זה אגואיסטיות וצביעות - כי אין אף אחד במשפחת השכול שהיה מוותר על האפשרות לויתור שכזה כדי לזכות לראות את יקירו שוב. אז להם אין אפשרות ובגלל תחושת נקם לנסות למנוע ממי שכן יש אפשרות? צרות עין!!!
זה מה יש תקבלו את זה ותסתמו - גלעד בדרך ועלול לקרוא דברים שאנשים עם לב קר או בעצם בלי לב בכלל כותבים
אז נכון לכרגע במקום להיות אגואיסטים מוגי לב וקשים תנסו לשמוח בשביל המשפחה - ותזכרו כי כל המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו.
גלעד הוא נפש והוא עולם ומלואו - הוא בחור צעיר עם אפשרות לשיקום ולהמשכיות ולהשאיר אותו שם הופך את כולנו להיות מחבלים
ואז מה כל פיגוע שיהיה מעכשיו האצבע המאשימה תהיה כלפי גלעד? כי סוף סוף מצאתם תירוץ מפגר למה יש פיגועים?
אלוהים נשבעת לכם בא לי לקחת ולמחוק את כל השרשורים האלה רק מהפחד ומהחשש שיום אחד הבחור האומלל יראה את זה
אבל חס ושלום לא אבטל את חופש הביטוי
-
מוסיפה על סיון.. משהו שחברה אמרה לי...
אחיה נרצח בפיגוע.. שאלתי אותה איך היא מרגישה עם כל העניין של שחרור האסירים.. ומה שהיא יכלה לומר לי שהיא מקנאה שאת אח שלה כבר לא יוכלו להחזיר
-
מיטל היו ותמיד יהיו דעות חלוקות
חמש שנים וארבעה חודשעם יכלו להביע למחות ולציין אותם. עכשיו ההחלטה נפלה זה עובדה מוגמרת וזה הזמן לשתוק. הדעות לא יובילו לשינוי ההחלטה אלא רק לכאב צער ועוגמת נפש מיותרת
ואת יודעת מה אפשר לומר אני מפחדת מהעסקה או כואב לי על משפחות השכול אבללללללל אני מאוד שמחה שמשפחת שליט תזכה לאושר שכזה
לומר שזה יום עצוב בשבילה???? זה דבר רע לומר!!!!
-
נכון מסכימה איתך!
-
ברור שבעד!!!
ב"ה שנשמע רק בשורות טובות
-
סיון - אני גם בעד אבל עם כמה שזה כואב יש דעות לפה ולפה וזה שאת מנהלת הפורום לא נראה לי (וזה מאהבה
-
אם הכל היה תלוי בי, עוד מלכתחילה לא הייתי מגיעה למצב של עסקאות.
תסלחו לי אבל עסקאות של חילופי שבויים התחילו עם שבוי כנגד שבוי, אח"כ זה התקדם לשבוי אחד כנגד עשרות, אח"כ שבוי אחד כנגד מאוד ועכשיו הגענו לאלפים.
אין פה שום היגיון...ולא פלא שהם ממשיכים לחטוף והם גם ימשיכו- זה משתלם להם. ואם כל פעם נכנע לעסקאות כאלה פשוט לא נצא מזה.
וחס וחלילה אני לא אומרת להשאיר את השבויים שם, אני אומרת לצאת למלחמה, לקחת בכח את מה ששייך לנו- את מה שהם לקחו בכח. זאת בכלל לא שאלה... כדי להציל מישהו שסובל בשבי מצידי לפוצץ את כל העולם, הם הביאו את זה על עצמם.
בנתיים הם מראים לנו עם מי יש לנו עסק..במקום שאנחנו נהיה עם היד על ההדק אנחנו עם היד על הדופק. כמו מפגרים...הם משחקים בנו, ותראו איך הם מאושרים עכשיו מכל העסקה...
עכשיו עם גלעד שליט זה כנראה הגיע למצב שכבר אין ברירה חוץ מעסקה, ואם זה ככה אז אני חושבת שלא משנה מי יהיה בחוץ או בפנים, הכל אותו דבר..
בכלל אני חושבת שלא צריך אסירים...כל המחבלים האלה, צריך פשוט להרוג אותם וזהו. שלא יהיה על מה לדון בכלל...אין דבר כזה אסירים כבדים. הם גורמים למוות של עשרות אנשים, מגיע להם עונש מוות. העיקר שהם יושבים בכלא, לומדים לתואר (!!), התנאים שלהם מעולים.
-----------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
-
אני כל כך בעד העסקה הזאת והייתי מוכנה שישחררו את כל המחבלים שיושבים אצלינו בכלא כדי שהמיסים שאני משלמת לא יממנו להם לימודים ותארים ועוד.
הם חיים בבית מלון ונהנים מכל רגע תאמינו לי. נראה לכם שגלעד שליט נהנה מאותם התנאים שם? אני יכולה לחתום לכם שלא.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
בעד, מסכימה עם כל מילה שנאמרה לפניי!
-
לורה יקירתי למה להקניט סתם ככה? תקראי שוב מה כתבתי
כתבתי שהלוואי יכולתי למחוק כדי למנוע פגיעה המשפחה (וזה לא קשור להיותי מנהלת פורום אלא להיותי בן אדם עם רגש) - אבל אני לא יכולה כי זה פוגע בחופש הביטוי (למרות שלדעתי גם בזה צריכות להיות גבולות במקרים כאלה אבל אף אחד לא שואל את דעתי)
-
לא התכוונתי להקניט ואם הבנתי אותך לא נכון אז אני מתנצלת. פשוט הנושא רגיש וטופל לדעתי לא נכון בפורום הורים (פיתוש) אז סליחה שוב. לא התכוונתי להתסיס או להקניט
-
לכל מי שנגד : יש לכם רשיון נהיגה ? טסתם פעם לחו"ל ? אתם מעשנים ? עשיתם בנג'י ? והרשימה עוד ארוכה. כל אלה עלולים, והדגש הוא על עלולים לגרום למוות. שום דבר בעולם לא ודאי אבל ודאי שלא נפסיק לחיות, לנסוע במכוניות, אופניים, לטוס לחו"ל וכו' בגלל דבר שאין לדעת מתי ולמה הוא יקרה. אז למה כן ללכת על בטוח כשמדובר בחיים של אדם אחר שמה שבטוח הוא שאם לא נחזיר אותו הוא ימות ?
חוץ מזה, המדינה חייבה אותו להתגייס, להזכירכן מי שלא נענה לצו גיוס הולך לכלא ! והיא אחראית לבטחונו. זה כמו שמשלמים ביטוח כל חודש כל החיים ואז כשחס וחלילה צריכים לממש אותו אז יש תתי סעיפים ושורות קטנות שעוזרות לחברות הביטוח להתחמק מלמלא את חלקן.
-
זה בסדר לורה הכל בכיף
העיקר שהובהרו הדברים
ואני מודה התגובה שלי תקיפה אבל הנושא הזה רגיש לי וקשה לי ואם בדרך כלל אני מנסה ומשתדלת להבין לפחות (לא להסכים) דעות נגדיות הפעם אני פשוט לא מצליחה להבין איך אפשר בכלל.
עכשיו הגישו עתירה ולא נגד העסקה כי היא פוגעת בא-ב - אלא נגד המהירות שהעסקה מתקיימת כי זה לא נותן מספיק זמן לחשוב ולעכל ולשקול אם להתנגד לה.
המשפחה הזאת סבלה ועוכבה חמש שנים וארבעה חודשים של סבל - למה למה למה לעשות לה דבר שכזה? מה הם עוללו למישהו מהעותרים רע? רק כי להם יש את היכולת לקבל את בנם בחזרה? סורי הדבר היחיד שעולה לי בראש זה רוע
-
זה בסדר לורה הכל בכיף
העיקר שהובהרו הדברים
ואני מודה התגובה שלי תקיפה אבל הנושא הזה רגיש לי וקשה לי ואם בדרך כלל אני מנסה ומשתדלת להבין לפחות (לא להסכים) דעות נגדיות הפעם אני פשוט לא מצליחה להבין איך אפשר בכלל.
עכשיו הגישו עתירה ולא נגד העסקה כי היא פוגעת בא-ב - אלא נגד המהירות שהעסקה מתקיימת כי זה לא נותן מספיק זמן לחשוב ולעכל ולשקול אם להתנגד לה.
המשפחה הזאת סבלה ועוכבה חמש שנים וארבעה חודשים של סבל - למה למה למה לעשות לה דבר שכזה? מה הם עוללו למישהו מהעותרים רע? רק כי להם יש את היכולת לקבל את בנם בחזרה? סורי הדבר היחיד שעולה לי בראש זה רוע