יש לי עולם ומלואו להגיב.
אני דבקה בעמדתי - זהו עיתוי כושל, עקר ובעיקר פוגע - להעלאת דיון פומבי בשאלת המחיר.
נטלי, מנין הבטחון הזה בדברייך?
אני אגיד לך מנין שלי:
בעבר הלא רחוק מאד, הייתי בקשר עם ענף מסויים במשפ' ארד. בכל פעם שהתפרסם בכלי תקשורת זה או אחר ש"מתגבשת עסקה להחזרת רון" או "מסתמנים מגעים שיביאו לגיבוש הסכם...", בני המשפ' הזו נקרעו מעוצמות הדיונים הציבוריים על רקע המחירים שנדרשו לשם כך. והדיונים הציבוריים בהחלט הגיעו לאוזניהם. זה היה ב"כאן ועכשיו" שלהם. לא משהו עתידי, לא משהו בעבר. אלא ההווה העכשוי לחלוטין, ומכאיב עד ללא נשוא.
את סופו של הסיפור כולנו מכירים.
אני חוזרת וטוענת:
אל תדון אדם עד שתגיע למקומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אף אחת מכן לא באמת יודעת מהי המשמעות של להיות בת משפחה של חייל חטוף.
ונכון, את צודקת - זה לא רלוונטי משום בחינה שהיא לומר ש"הייתי בפיגוע" או "נכחתי בפיגוע" כזה או אחר.
הרלוונטיות של דעה נגדית להחלטת ממשלה לא להשאיר בשבי חייל חטוף כשיש חלון הזדמנויות שאסור לפספס היא אותה רלוונטיות - והיא אפס.
ו"אקט לא דמוקרטי"?????????????????????????????????
הדמוקרטיות של דעתי, דעתך, דעת מתוקונת, שולי, נגה, אלינה, שיר, סיון ועוד רבות אחרות - היא אותה דמוקרטיות. ביקשתי לנעול את השרשור המדובר - הדס הסכימה. יכולת לבקש זאת באותה המידה, בשרשור ההוא או כל אחד אחר, אין לאף אחד כאן זכות וטו על שום דבר.
אז בבקשה - נפנוף בססמאות הוא מקסים ומגרה את החושים. הוא לא בהכרח נכון ומציאותי.

ובזה סיימתי להיכנס לנושא הזה.
מבחינתי הדיון נגמר.
כל טוב.