עמית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

22 תגובות
עמוד 1
  • את האמת אני גם יכולה להבין את עמית
    You're my heart, you're my soul

• הלוואי וגלעד יחזור בריא,
  • אם כבר פתחת עוד הודעה - אני ממש לא מבינה למה נעלו את השרשור
  • השירשור נינעל עקב בקשה של בנות
    נכון שלא היה שם שום דבר רע חוץ מדעות אישיות אבל מכיוון שהנושא הוסבר וכל אחת אמרה את דעתה ניתבקשתי לסיים אותו .

בואו נמשיך להתפלל שגלעד יחזור חי ועל הרגליים שלו ושבריאותו שלמה לחייק משפחתו
    מבינה את הפחד של כולנו
    אבל לצערינו אנחנו מוקפים באוייבים ולא יעזור אם ישחררו או לא הם תמיד יימצאו את מי לשלוח עלינו .

אז תתרכזו בהיום ואני סומכת על צה"ל שיידע מה לעשות עם המחבלים שישוחררו

תסמכו עליו גם אתם

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• חג שמח בנות יקרות
  • אני ממש לא מבינה למה סגרו את השירשור המקורי...
  • שולי הדברים שלך מאוד נכונים
    אבל גלעד התגייס ושירת בידיעה שלא משאירים חייל מאחור. הוראה גורפת לעניין חטיפה לא היתה קיימת לפני שנחטף ולכן לא הוגן ליישם רעיונות עליו
    לדעתי עכשיו יש להוציא חוק כמו שהצעת ובנוסף יש גם להוציא חוק עונש מוות למפגעים ומתכנני פיגועים - נתפסת נשפטת הוצאת להורג ואז את מי ידרשו? למען שחרור מי יחטפו?
    בכל העולם קיים עונש מוות ואין סיבה שנהיה שונים

• שולי אם אתם חשבים שלא היו נסיונות חתיפה בגלל שהיה להם חייל אחד אז צרלי לומר שלא...
    נסיונות חטיפה היו תמיד כולל פגוע אחרון בדרך לאילת זאת היתה מטרתו המרכזית - זה בדיוק כמו פגועיים למזלינו לרוב לא תמיד מצליח ...
    אפשר למנוע את זה רק בדרך אחת ויחידה : לחסל וזהו ... בדיוק כמו מחסלים משגרי בעזה , כמו שחיסלו ת הזבל הזה בדובאי ואז אין יותר מדי טרורוסטים עצורים ...
    מה לעשות שלפי כללים הומניים צריכים להיות ערכים דומים - ברגע שבצד השני אין ערך לחיי אדם זה משחק אחר ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • בתכלס', כולנו חושבות כמעט אותו דבר... וכולן צודקות!
    רק כל אחת מדגישה את היתרונות או החסרונות...

החשש מוחשי מתמיד
    הרצון לראות את גלעד בחיק משפחתו בוער בכולנו...

הסיטואציה מאוד לא פשוטה
    אבל כרגע זה עובדתי - נחתמה עסקה ובקרוב (ב"ה) גלעד ישוב אלינו...

אז בואו נאחל לעצמנו שנת ביטחון, בריאות ובשורות טובות!
    ונקווה רק לטוב!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חג שמח.

אישית, חבל לי ועצוב לי שזה קיבל סוויץ' כ"כ מכוער.
    שולי, דיברת עלי.
    אני זו שהתקשרה להדס וביקשה במפורש לסגור את השרשור המדובר.
    כמו תמיד, מעולם לא הסתתרתי ולעולם לא אסתתר מאחורי ניקים בדויים, ולעולם אעמוד מאחורי כל מילה והחלטה שלי - עד האחרונה שבהן - גם אם היא לא פוליטיקלי קורקט וגם אם היא פחות מקובלת וגם אם היא לא נעימה לאוזן השומעת - גם של חברותיי הטובות ביותר.
    זו אני - עם הטוב והרע. הבחירה בידי מי שמולי.

ולעניין עצמו:
    "זה שמישהו לא מתאים לו וביקש לסגור - זו לא סיבה" - אחזור על מה שכתבתי, ויותר מפעם אחת, בשרשור ההוא: העיתוי לפתיחת נושא טעון שכזה והעמדתו על בימת הדיון הציבורי בפורום ביום הזה, בשעה הזו - הוא הבעייתי. אין פה שום עניין אישי או אחר של "מישהו לא מתאים לו" מלבד עניין העיתוי.
    ההחלטה נתקבלה ברוב מוחץ בממשלה, היו מתנגדים - מספרם 3.
    היחס בין תומכים למתנגדים להחלטה דומה בין הממשלה לציבור.
    וההחלטה נתקבלה, למרות הקושי הרב שבה.
    ציבור שלם ורב ובראשו אביבה ונעם שליט יושב וממתין וכוסס ציפורניים ליום ג' להגעתו של גלעד.
    בואו ניתן לו לפחות להגיע ולהיראות פה - לפני שפותחים את הדיון הציבורי הזה שוב.
    לא כעת.
    לא בסיטואציה הזו.
    לא עם העומס הרגשי הרב כל כך שמתלווה לימים האלו שלפני הגעתו.

"גם אם המבקש הוא "מקורב לצלחת"." - בחייך. את רצינית?
    עד כדי כך התרשמת ממני לרעה?...
    אז לא. נשבעת לך - אני באמת, ממש - לא כזו.

שרון.

• אני חושבת שהיה מיותר לסגור את השרשור,
    השרשור התנהל על מי מנוחות, בצורה תרבותית.
    כל אחת אמרה שעל ליבה,
    לכל אחת מותר להגיד מה דעתה על נושא של גלעד,
    גם אם דעותיה מנוגדות לדעותיה של מישהי אחרת.
    הנעלה של שרשור היתה הגזמה וזה אקט לא דמוקרטי.
    כל נושא של גלעד זה נושא מאוד מורכב שאין כמותו,
    אין צודק ולא צודק.
    יש אנשים שמתנגדים, יש אנשים שבעד ויש כאלה שבאמצע.

ולעניין העיתוי אין כאן שום קשר.
    נחתם ההסכם לשחרור,
    בעזרת השם הילד יחזור הביתה
  • שרון, הפתעת אותי
  • מה שבטוח כל דבר צריך לשקול לגופו שך עניין - יש הבדל מבעיניי בשיחרור חייל שנשלח למסימה על ידי המדינה (אוחותו של גלעד התגייסה ועשתה שירות מלא למרות שאחיה היה שבוי ) ובין מקרה כמו גרופל הזה , טנבואום או איזה משהו ששם **** על כל מני האזהרות ונוסע לנופש לסיני .
    כאילו היתי מחתימה על מסמך ביציא שמדינה אינו חייבת לדואג והכל באחראיותו בלבד .
  • יש לי עולם ומלואו להגיב.
    אני דבקה בעמדתי - זהו עיתוי כושל, עקר ובעיקר פוגע - להעלאת דיון פומבי בשאלת המחיר.
    נטלי, מנין הבטחון הזה בדברייך?
    אני אגיד לך מנין שלי:
    בעבר הלא רחוק מאד, הייתי בקשר עם ענף מסויים במשפ' ארד. בכל פעם שהתפרסם בכלי תקשורת זה או אחר ש"מתגבשת עסקה להחזרת רון" או "מסתמנים מגעים שיביאו לגיבוש הסכם...", בני המשפ' הזו נקרעו מעוצמות הדיונים הציבוריים על רקע המחירים שנדרשו לשם כך. והדיונים הציבוריים בהחלט הגיעו לאוזניהם. זה היה ב"כאן ועכשיו" שלהם. לא משהו עתידי, לא משהו בעבר. אלא ההווה העכשוי לחלוטין, ומכאיב עד ללא נשוא.
    את סופו של הסיפור כולנו מכירים.
    אני חוזרת וטוענת: אל תדון אדם עד שתגיע למקומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אף אחת מכן לא באמת יודעת מהי המשמעות של להיות בת משפחה של חייל חטוף.
    ונכון, את צודקת - זה לא רלוונטי משום בחינה שהיא לומר ש"הייתי בפיגוע" או "נכחתי בפיגוע" כזה או אחר.
    הרלוונטיות של דעה נגדית להחלטת ממשלה לא להשאיר בשבי חייל חטוף כשיש חלון הזדמנויות שאסור לפספס היא אותה רלוונטיות - והיא אפס.
    ו"אקט לא דמוקרטי"?????????????????????????????????
    הדמוקרטיות של דעתי, דעתך, דעת מתוקונת, שולי, נגה, אלינה, שיר, סיון ועוד רבות אחרות - היא אותה דמוקרטיות. ביקשתי לנעול את השרשור המדובר - הדס הסכימה. יכולת לבקש זאת באותה המידה, בשרשור ההוא או כל אחד אחר, אין לאף אחד כאן זכות וטו על שום דבר.
    אז בבקשה - נפנוף בססמאות הוא מקסים ומגרה את החושים. הוא לא בהכרח נכון ומציאותי.

ובזה סיימתי להיכנס לנושא הזה.
    מבחינתי הדיון נגמר.
    כל טוב.
  • אני בעד החזרת גלעד-חד משמעית!!
    אבל... מפחיד ... לאור הנאום של הנבלה הזה שאמר שהטרוריסטים ימשיכו לחטוף עוד חיילים עד שישחררו את כל המחבלים...

• בכנות גם אני חשבתי שכדאי לנעול ואף עלה לי בראש אולי למחוק
    וחס ושלום לא כי דעתה של פיתוש שונה משלי שמים וארץ - אלא אך ורק בגלל המומנט שהדיון הזה נפתח
    היה לנו 5 שנים ו4 חודשים לדון בסוגיה הזאת בזמן שהמשפחה הזאת סובלת
    ועכשיו יש לנו הזדמנות לסתום את הפה לכמה ימים ולשמוח בשמחתם בלי לנסות להבין בכלל מה שעובר עליהם - אני יודעת שאני בכל אופן מודה לאלוהים שאני לא מבינה ומקווה שגם לא אבין.
    את הדיון הזה היה אפשר לדחות בכמה ימים ולו רק בכדי לכבד את גלעד ואת בני משפחתו.

פיתוש יקירתי לא סותמים פה פיות רק מנסים למנוע התססה ופגיעה מיותרת זה הכל.
    ואם את שמחה בשמחתם יכולת להתנסח אחרת כי הניסוח שלך הראה שאת נגד העסקה מה שאומר שאת נגד השבתו.
    אפשר לפחד ועם זאת לשמוח באותה נשימה זה בסדר אין בזה כל פסול.

שתהיה שנה טובה שקט ושלום אהבה ובריאות לכולנו

• ואני חוזרת ואומרת שלנעולן שרשור היה אקט לא דמוקרטי,
    נראה לך או לא נראה לך.
    כן אני מנפנפת בססמאות שלדעתי נכונות.
    תסכימי איתי, לא תסכימי, זה לא ענייני,
    ועם כל הערכה שלי אלייך,
    האמת, גם לא אכפת לי.

ואף אחת כאן לא טוענת שלא צריך להחזיר את גלעד
  • מועדים לשמחה!
  • חייבת להגיד כמה דברים .

דבר ראשון ההחלטה לסגור את השירשור היא לא כדיי לעשות נזק או לבטל דעות של אחרים

דבר שני, נכון היה אפשרי להחזיר אותו בדרך אחרת ..אבל מי הבטיח שאז לא היו נהרגים כמה מחיילינו או נחטפים?

דבר שלישי גם שגלעד היה בשבי וגם שגלעד בעזרת השם יחזור מהשבי המדינה שלנו לא בטוחה בכלל
    לחיות במדינת ישראל זה לקחת המון סיכונים ( ואני לא מדברת רק על חטיפות ופיגועים)

לחיות במדינה שלנו זה סיכונים של מדינות אוייבות מכל צדדינו
    לחיות במדינת ישראל זה אוייבים בתוך מדינתינו
    ולחיות במדינתינו זה לקחת סיכון שמחר ישלחו עלינו אטום וכולנו לא נהיה פה

אז אם זה אומר שבשביל חייל אחד שלנו ניתן 1000 זבלים אני מוכנה לזה
    ונכון זה מפחיד שהם חוזרים לאירגונים שלהם אבל ביננו כשהם היו בכלא הישראלי וחיו טוב מאוד על חשבוננו לא יו חארות אחרות שהסכימו להתאבד עלינו במקומם?
    לא היו שאידים אחרים שהסכימו למות בפקודתם מפה מהכלא הישראל הם העבירו הוראות

אז בנות צאו מהסרט גם אם ישחררו אותם וגם אם לא מפחיד לחיות בישראל !!!

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הדס, הוצאת לי המילים מהפה.
  • רק מחזקת דברים של הדס ותמי ...........
    אפשר לחשוב מה בדיוק מנחם בזה שבן אדם שהרג אנשים אחרים יושב בכלא ישראלי . מה בדיוק חומרת העונש שלו : יש זבלים שעשות תואר 2 בכלא אחרי שהשלימו בגריות כקודם לא היו . הם מקבלים בקורים ומבשלים אוכל לעצמם ...
    אין להם שום סכנה בראיותית חוץ מסכנה של ההשמנת יתר ... 3 חודשים באיזה כלא סובייטי בסיביר 70 אחוז מהם כבר היו נפגשים עם הבטולות שלהם - זה כלא .
    בנתיים 1000 רוצחים משתחררים מקייטנה של שב"ס ולא מכלא.
  • תמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה