היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוכה ואין לי מושג למה.......... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
12 תגובות
עמוד 1
מאוד יכול להיות שזה מהג'ל של האולטרסאונד- גם לי זה היה. אל תחשבי על האופציה הגרועה (במקרה שלך ביוץ). הלוואי שיצליח בפעם הראשונה
רעות
קראתי את הכותרת שלך וממש נלחצתי... י׳אגנובה, ברור שזה הג׳ל מהאולטרסאונד... לי זה קורה המון פעמים.... לאחרונה התחלתי לנגב יותר טוב אחרי כל בדיקה אפילו שאני קצת מתפדחת שם אבל עדיף מאשר אנזל כל היום כי בדר״כ אני עושה את האולטרבאונד לפני העבודה....
תפסיקי להילחץ ואני בטוחה שזה לא ביוץ!
אני גם מרגישה כמוך יקירתי, רכבת הרים רגשית.. מצבי הרוח והעצבות זה מההורמונים.. ההפרשה יוצאת גם לי זה יכול להיות מהג'ל אבל אני חושבת שזה תוצאה של הפיוריגון. במצבנו כשאנחנו על סף גירוי יתר קל, קשה לנשום כי יש הצטברות נוזלים חלק מההצטברות היא בבטן ואני מאמינה שזה מזה. את לא יכולה לבייץ כי את מזריקה חומר דיכוי. ואם היית קרובה לביוץ היו רואים באולטראסאונד ובבדיקת הדם.
חופשי אברבנל....
קרן יקירה לא בוכה בגלל מה שסיפרתי קודם על ההפרשה , סתם סיפרתי תוך כדי...
כמו שלילי אומרת זו מן רכבת הרים רגשית כנראה שעולה ויורדת... סתם לא טוב לי בלי סיבה... נראה לי המינון גבוה לי מידי...
היום פגשתי 2 בחורות צעירות אצל הרופא, אחת אמרה שזו השאיבה הרביעית שלה!!! איזה סיוט אלוהים... תחשבי שעוד היו לה מוקפאים ולא הולך... איזה פחד .. לא יהיה לי כח להתמודדות כזאת " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
אז ברוך הבא למחלקת ה״משוגעות״, את ממש לא לבד ,גם אני בוכה משטויותמתחילת ההזרקה של הגוונל אין יום שאני לא בוכה,וענד בתחילת השבוע קיבלתי מכתב פטורים להזכירכן,אז בכלל הייתי בחגיגת הורמונים,בעלי כבר אמר שהוא מתחיל לפחד ממני שהוא קולט שאני בחרפון מההורמונים.... לגביי ההפרשה,זה בטוח מהג׳ל ,תשמרי על נימה אופטימית!!!
מאמי אל תדאגי זה מהג׳ל זה קרה לי מלא פעמים הרופאים יודעים מה שהם עושים תאמיני לי שיהיה חג שמח מאמי ובשורות טובות
כולנו באותה הסירה! אני החודש חזרתי לשפיות כי אני על גלולות אבל ההורמונים בהחלט משבשים לנו את המחשבות! מזל שיש לנו בעלים מדהימים שמתמודדים לא רע עם ההתפרצויות שלנו חח ח זה ממש לא מובן מאליו.
הלוואי שזו תהיה השאיבה הראשונה והמנצחת! שיהיה מלאאאא זקיקים שמנמנים ומוכנים להפריה.
גם לי לפעמים בא לחבק אנשים אבל מונעת מעצמי כי בסוף באמת יאשפזו אותי חח חח נפתח לנו מחלקת דוגמניות, נרקומניות, קצת מטורללות עם הורמונים גבוהים באבארבנל!
קרן מצחיקולה, גרמת לי שוב לחייך.... עכשיו אני בכלל תקועה עם חיוך דבילי על הפרצוף... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
איזה כיף שלא רק אני מרגישה מטורללת!!!!!!!!
גמאני אוטוטו מתחילה להתארגן...
שיהיה חג שמח לכולנו, בשורות טובות, שמחה, אהבה, כבוד, אנרגיות, הצלחה, שגשוג, אושר, הודיה ושכולנו נזכה להרחבת המשפחה! נתראה אחרי החג! נשיקות
חג שמח... יאלה תתארגנו, תהיו יפות ושמחות...
מצטרפת לברכות שלך קרן, אמן ואמן
נשיקות..... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."