צהריים טובים, שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ד"ר,

מס' שאלות ברשותך,

1) אני ביום השישי לזריקת פיורגון וביום השני לצטרוייד. היום באולטרסאונד נצפו 5-6 זקיקים בכל צד כאשר הגדולים ביותר הם 15 ו- 16, נשאר לי עוד 3 זריקות של פיורגון, ככל הנראה ביום א' או ב' השאיבה, האם יש סיכוי שהזקיקים יגדלו עוד?

2) מה הגודל האופטימאלי שהם צריכים להיות להגדלת הסיכוי להצלחת הטיפול? (הבעיה היא בזרע, אצלי הכל תקין) ולגבי עובי הרירית של הרחם-מה העובי שנחשב לטוב?

3)שאלה לא קשורה כל כך, האם מותר לי במקביל לטיפולים שאני עוברת לעשות הסרת שיער בלייזר במפשעות ובבית השחי... זה יכל להזיק לטיפול או לעובר במידה ואהיה בהריון?

אודה לתשובתך,
    חג שמח ובשורות טובות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש סיכוי מצויין שהזקיקים ימשיכו לגדול
    הזקיקים צריכים להיות בקוטר 17 מ"מ לפחות כדי שתהיה בתוכם ביצית בשלה
    רירית תקינה היא רירית של 6 מ"מ או יותר
    לא ידוע לי על השפעה של טיפולי לייזר על הצלחת טיפולי הפוריות.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה