היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבוקר בניגוב היתה לי הפרשה חומה.... כנראה שזה מבשר על שבדרך...
מה נראה לכן....? האמת שמצד אחד אני ירגע....ויתחיל חודש חדש... מצד שני..המחזור לא כזה סדיר אז אך אדע מתי אני מבייצת...? חג שמח ואנרגיות טובות
חני
17 תגובות
עמוד 1
גם ליייייייייייייי
תעשי יום ראשון זקיקים ובדיקתדם תידעי איפה את עומדת.. חג שמחחח
היי חני, אני הייתי בודקת במשך 4 חודשים עם בדיקות ביוץ כי המחזור שלי בכלל לא היה סדיר... בחודש ה 5 לנסיונות החלטתי שאחרי המחזור אשמור טהרה 7 ימים מלאים ואז אטבול במקווה.. בנוסף הייתי ברופא לבדיקת זקיקים על מנת לדעת בדיוק מתי אני מבייצת. מסתבר שאחרי המחזור שלך לא משנה גם אם תקבלי שבועיים מחזור אחרי 7 ימים טהרה זה הביוץ! כשעשיתי את הבדיקה ברופא וגם עשיתי את שמירת הטהרה והטבילה במקווה(ושיהיה ברור שאני לא הרבנית קוק...) בחודש הזה בורכתי ונקלטתי. אז אני חושבת שתנסי אין לך מה להפסיד לא בבדיקה ברופא ולא במקווה... הכי חשוב זה שלא תילחצי ותביני כי הכל יגיע בזמנו!! אני חושבת שזה לא משנה כמה זמן את מנסה זה משנה עד כמה את רוצה.. אז... בנימה זו, שיהיה המון בהצלחה ותעדכני!
הייתה לי הפרשה בניגוב החודש שנקלטתי הפרשה חומה של סוף מחזור בדרך כלל.
קורין ...כל הזמן אמרתי לעצמי שאני רוצה ללכת לטבול.... ומשום מה תמיד אני אכשהוא מפספסת את זה בלי נדר החודש אני ילך.... אשמח אם תסבירי לי אך בדיוק בודקים טהרה...? לי זה נראה כמו תחילתו של מחזור... חודש חדש לא נורא
חני
בכיף מאמי... בגדול לא החמרתי ולא בדקתי יותר מדי וזה מה שהרגשתי לנכון ברגע שלא היה דם או הפרשות חומות מאוד התחלתי לספור וביום ה 7 טבלתי. אישית בדקתי עם מגבונים לא משהו רציני ועמוק אבל ברגע שלא היה דם ו/או הפרשות חומות מאוד התחלתי לספור...האמת שזה היה נורא מרגש (הרגשתי כמו קוף כי רציתי להוריד שיער רק ביום של המקווה...חחח) ושתדעי שאומרים שהמלאכים מלווים את דרכך כשאת הולכת וחוזרת אז תהני מזה פשוט זו תחושה מדהימה! ממליצה בחום!
חחחח..... תודה ממי ...בע"ה בלי נדר....אני ילך... מרגע שהדימום מפסיק בודקים ? אם הבנתי נכון.. בשורות טובותת
חני
בגדול כן. אם יש לך הפרשות חומות לא רציניות אז את גם יכולה להתחיל לספור...
קורין, האם באותו יום של הטבילה במקווה, באותו היום אני יכולה כבר 'לעשות ילד'??????
גם לי הייתה הפרשה חומה ואחרי זה ניקלטתי... ז"א בבדיקת הריון הבייתית יצא חיובי...... רווית
אצלי יום לפני האיחור היתה הפרשה קטנההההה חומה... ממש קטנה.. בקושי בניגוב.. ונקלטתי.
בגדול זו חובה לשכב עם הבעל ברגע שחזרת מהמקווה...(כך שתתאמו ביניכם -המקווה נפתח בשקיעת החמה..) באותו יום נקלטתי....!!!!
אחרי כל כך הרבה בדיקות ביוץ ופחדים ולחצים החלטתי שבחודש הזה אני טובלת במקווה והכי חשוב משתחררת לא בלחץ זה יקרה (וזה קורה!) אני אהיה אמא!!!
לאחר מכן עשינו יום כן יום לא (וגם פה זה לא היה בדיוק...)
תחשבי עד כמה הזרע טוב איכותי וחזק כשאתן לא שוכבות עם הבעל ודווקא בביוץ (יום המקווה) אתן שוכבות....
אין מצב שלא תיקלטו תנסו!
קורין זה ממש לא נכון, אם יש לה הפרשות חומות או כתמים היא לא יכולה לספור 7 נקיים!!
ביום שמפסיק לך הדימום/הפרשות את עושה בדיקה הנקראת ״הפסק בטהרה״. את לוקחת בד שנקרא ״עד בדיקה״ ועושה בדיקה פנימית, לא עמוקה מאוד אבל תוודאי שאת מסובבת את האצבע מספיק שאת נוגעת בכל האיזור בפנים עם הבד. אחר כך את מוציאה אותו ובודקת שהוא נקי. אם הבד עדיין מלוכלך את בודקת שוב יום למחרת. אם הבד נקי את מתחילה יום למחרת לספור 7 נקיים. את צריכה לבדוק במשך 7 ימים כל בוקר כשאת קמה וכל ערב לפני השקיעה עם הבד לראות שאין שום כתם או דימום ושהבד נקי לגמרי. אחרי שבדקת 7 ימים וכל הבדיקות יצאו תקינות את טובלת במקווה ביום ה 7. ואחרי הטבילה ישר לחגוג עם הבעל!
תודה רבה על ההסבר......
חני
בכיף מאמי
טוב לדעת כי אנחנו מנסים כבר 9 חודשים..... והחלטתי שהחודש אני הולכת למקווה המחזור שלי נגמר ביום שני ,בערב כבר לא היו לי הפרשות בכלל... לכן אני הולכת למקווה ביום שני הקרוב... החלטתי שהחודש אני נרגעת ולא רוצה לחשוב על זה בכלל עד המקווה!!! אהבתי שרשמת(לא זוכרת את השם סוריי) שהמלאכים מלווים אותך באותו היום... החלטתי ללכת בגישה חיובית! והשנה החדשה והחודש הזה יהיה החודש שלי!!!!!!!
הלוואי.....גם אני יכולה להעיד שהחודש הלכתי למיקווה ....והנה אני מקווה...שאכן זה זה ...והכל יהיה בסדר..... רווית
הלוואי והשנה החדשה תביא איתה מתנה לכולנו!! אז קדימה בנות בואו נשבור שיא החודש..... למקווה ולעבודה!!!!