איזה אבא מעצבן בגינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום עם דנדוש בגינה עם חברה מהגן אמא של החברה ואח של הקטן היה שם ילד כנראה לא רגיל אבל גם אם כן אז זה לא אומר כלום הסיפור הוא כזה
    יש בגינה איזשהו מתקן האבא הראה לילד איך לטפס עליו הוא אומר לו זו לא פעם ראשונה שאני עובד איתך על המתקן הזה קדימה תעלה רגל אחרי רגל עכשיו ידיים לפני הרגליים אני לא צריך להסביר לך כל הזמן
    הילד מנסה ומחליק והאבא תעשה שוב אין דבר כזה לא מצליח
    הילד הגיע עד האמצע ושוב מחליק והאבא כועס עליו שוב הגיע עד האמצע עם בכי ואומר אני לא יכול האבא ננשיך לכעוס עליו בשלב הזה הילד כבר מתוסכל בוכה בכי תמרורים עושה את זה עם בכי ועדין לא מצליח בסוף האבא אחרי שישב עם חברים שלו קם לילד תופס לו את הרגליים שיטפס עד למעלה וירד מצד שני
    אני מתבוננת מהצד זה הרגיז אותי הגישה אם הילד לא מצליח לא בכוח את דנדוש אני לא מכריחה לעשות מה שקשה לה (למעט הדיבור שעל זה אני לא מוותרת למרות הקושי שבקרוב יפתר)
    זהו הייתי חייבת לספר על זה אותו אבא בעיניי הוא ממש לא אב אידיאלי ולא אב השנה אבל........ זו דעתי

9 תגובות
עמוד 1

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ותבינו הדבר היחיד לגביו אני לוחצת על דנדוש ולא מרפה זה הדיבור כל השאר בקטנה אם קשה לה לא לוחצת אבל זה.......... ולא אמרתי כלום רק שראיתי שמצליח חצי אמרתי לאבא איזה יופי הוא הצליח והאבא אפילו לא עודד את הילד שלו

• ...אין לי בעיה עם עידוד להצלחה גם בדרך הזו.
    אם אחד הבנים מתחיל לבכות את תשמעי אותי לפעמים "מה אתה בת/ילדה? מה אתה בוכה?" , "קום על הרגליים נפלת קרה עבר נגמר "
    אני לא חושבת שהאבא היה לא בסדר.אם לא נתעקש על דברים הם לא יקרו, אז קשה? אז מה ?... "אין דבר העומד בפני הרצון" ..נקודה.
  • מיכל, אני מסכימה איתך
  • גם אני לפעמים מתעקשת שבני יעשה משהו , לא עושים רק מה שנוח להם . צריך ללמד שיש דרך ללמוד ולהתמודד עם הדברים .
    גם בני שדי חחנה מדי פעם מנסה להתחמק מכל מני מסלולי חבלים וכו אז מסבירים וצע צעד עשים יחד ומעודדים . המצחיק הוא שאחרי שמליח לו לוקח שעות לשכנע אותו לעבור אלא .
    אחרי שכנוע של חצי שעה לעשות סיבוב על מכוניות המתנגשות בלונפאר בחו"ל ... וסיבוב אחד הוא עושה את המתקן איזה 10 פעמים נוספות.
    http://www.holdthatpic.com/
  • כתבתי לכן גם אני מתעקשת עם דנדוש הרבה פעמים ולא מוותרת גם אם מוביל לבכי וכעסים מצידה היא טוענת שלא יכולה לומר מילים שקשה לה אולי נכון אבל אני לא מוכנה לוותר לה על זה בכלל היא תלמד לבטא את המילים והאותיות כמו שאני דורשת ומצפה ממנה אז היא בוכה אז מה אם אני אוותר לה על זה עכשיו אחרי הניתוח יהיה יותר קשה ואם נופלת אני אומרת לה לקום בגינה אם משחק מסויים קשה לה נכון לעכשיו לא אתעקש איתה אני ארד ממנה בזה קצת היא תגדל יהיה לה קל ויש מתקנים עם גובה שהיא מפחדת מהם אני לא מכריחכה אותה ולא דורשת היא תגדל היא תעשה אותם

• אם יש דבר שמזעזע אותי בהורים זה חוסר רגישות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה