נשאבתי ושבתי (; - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב,אז הבוקר הייתי בשאיבה,נשאבו להן עשרה ביציות,הרופא טען שלא רצה לשאוב יותר בכדי לא לייצור גירוי יתר בשחלות. הייתי מאד לחוצה ומפוחדת מההרדמה אבל היא עברה בסדר גמור ישנתי טוב!!!אפילו חלמתי שמעירים אותי ומבשרים לי שאני בהריון...  ,זהו עכשיו אני ממתינה לשיחת הטלפון בכדי לדעת. כמה עוברים נוצרו ומתי להגיע להחזרה, הרופא העמיד בפנינו דילמה כמה להחזיר 2 או 1 הבנתי מבעלי שהוא מאד חושש משניים כי הוא בטוח ששניהם ייקלטו והוא חושש מתאומים,אני מנסה לשכנע אותו להחזיר שניים. זהו יקירותיי צעד אחד לקראת האושר המיוחל עברתי,תודה לאל!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי אני שמחה שהכל עבר חלק , אמן שהחלום יתממש עוד החודש , אני חושבת שכדי להחזיר 2 חמודים .
    בהצלחה בהחזרה . איזה כיף לך

• איזה יופי!! איזה כיף לך שאת אחרי!
    עשר ביציות זה מעולה!!
    לגבי ההחזרה תתיעצו עם הרופא מה הוא מציע.
    מתי תקבלי תשובה לגביי העוברים?
  • יאאאאא, איך אני שמחה שעבר בשלום ואת מאחורי זה....
    אני לא כל כך מבינה בזה , אני אני מאחלת לך עוברים רבים ומוצלחים!

אמן והחלום יתגשם ותתבשרי על הריון!
    שיהיה בהצלחה!
  • כיף לשמוע...!!!
    המון המון בהצלחה.. ולדעתי תחזירי 2 ...
    מחזיקה לך
  • בנות יקרות,תודה על האכפתיות ואיחולי ההצלחה ,אני קצת תוהה איך היו בנות שרשמו לי שהן אחרי השאיבה טיילו וחזרו לשיגרה כי אני אתמול כל היום ישנתי הייתי כמו זומבי ויש לי עד עכשיו כאבים מעין התכווציות כמו בזמן הווסת ,אז זה לכל הבנות שצריכות לעבור שאיבה ,שיהיה בהצלחה אבל אני בטוחה שזה מאד אינדבדואלי . לגביי החזרת העוברים ,בע״ה יום ראשון תהייה החזרה ולגביי מספר העוברים שיוחזרו נתייעץ עם הרופא יום ראשון לפני ההחזרה.
  • אורי איזה כיף!!!!
    אני שמחה בשבילך שאת אחרי, מאחלת לך שתרגישי טוב...
    יום ראשון זה היום הכי מרגש עבורך...את מרגישה שאת חוזרת הביתה בידיים מלאות....
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."

• שיהיה המון בהצלחה,
    אם אתם לא רוצים תאומים - תחזירו רק אחד...
    יש המון יתרונות לעובר אחד...
    נכון שתאומים זה נחמד וכיף אחרי כל היסוריים...
    אבל לגדל שניים זה בהחלט לא קל,
    והריון של שניים זה הריון בסיכון.....
    אם את צעירה תחזירו אחד לדעתי...אלא אם נורא בא לך תאומים ואז תחזירי שניים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה