מצבי רוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות חג שמח
    לא יודעת מה עובר עלי יש לי מצבי רוח קיצוניים
    הרבה רגעיים ביום אני מוצאת את עצמי עם דמעות בעניים ( מנסה להסתר זאת מבעלי , לא רוצה לגרום לו צער יותר ) וחושבת למה זה לא הצליח .( כל הבדיקות שלנו בסדר יש ביוץ טבעי באפון סדיר איך אין שום הריון כבר כמעט שנתיים )
    מצד שני אין לי סבלנות ואני מוכנה להתחיל היום טיפול נוסף .

הייתי צריכה לשחרר
6 תגובות
עמוד 1

• יקירתי המצבי רוח מוכרים לכולנו לצערנו
  • אני ממש מבינה אותך, לפעמים אני ממש בדיכאון ומנסה להבין למה לי זה כל כך קשה בעוד יש בנות סביבי שנכנסות להריון מ- פווווווו......

לא לכל דבר יש הסבר ולפעמים צריך לקבל את זה שככה.
    אנינו רק יכולות לתמוך אחת בשניה ולשתף את הבעלים שלנו במה שאנחנו עוברות. הם רוצים את זה לא פחות מאיתנו ויתמכו בנו... בטוב וברע!

קבלי ממני חיבוק ענק, הכל יהיה בסדר!
  • כמו שאמרו, המצבי רוח האלו מוכרים לכולנו...
    גם לי יש את הקריזות האלו מההורמונים ואת לא צריכה להסתיר את זה מבעלך כי הוא הבן אדם הכי קרוב אלייך בזמן הטיפול...
    בעלי יודע שאני מטורללת בגלל זה והוא מבין למה אני בוכה או עצבנית...
    מותר גם לנו להישבר...
    אני מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה המנצח
  • אני הכי מבינה לליבך בעולם !!!!
    אבל אל תתיאשי.. תנגבי תדמעות!!!
    ותזכרי דבר 1 - ישועת ה' כהרף עין.!!!
    זה מה שמחזיק אותי לפחות וגורם לי לחייך ולקום מחדש אחרי כל פעם שאני נופלת לדמעות...
    נשיקוותתת..
  • יקירה,אז כמו שציינו כאן הבנות את נורמלית והורמונלית לחלוטין,אל תלחמי בשום רגש קיצוני אם זה בכי או כעס ומאידך צחוק ,לגביי ההריון ,גם אצלנו אין שום בעיה ,אני מביצת ביוץ טבעי ותקין ואצל בעלי הזרע יחסית תקין,הם לא טרזנים אבל אפשר להקלט להריון,אצלי יש עוד שני רחמים והם תקינים לגמריי ואני קצת יותר מבוגרת ממך אומנם (בת 34)וגם אין הריון ..אז יקירה שלי אין מבינות אותך יותר מאיתנו ותמיד תזכרי שכל דבר בעיתו ולכל דבר יש את הסיבה שלו מידי שמים תשמרי על רוח אופטימית והמון כוחות ורצון ואנחנו כאן איתך ובשבילך!!
  • תודה
    שבת שלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה